vikbolandet klart check!

hejhej!
tävlade också idag med Mars De Light! :) han va jätte rund & fin på framridningen! men sen när vi hoppa fram va han oxå fiin! han tvekade lite på oxrarna men inget mer med de lixxom ?? :)

men sen LC : Inne på banan (var inne) blev han lite mer ihop krupen, tröttare och så typ, han tvekade och ooh, han är så underbar endå!! men vi fick ett stopp på 2an en oxer, han backade och hoppade inte lixom av.. blä men landade på halsen trodde jag skulle åka av men haha, där har vi den realy Mars de light!!  han är såå snäll i sådana lägen lixom, sen petade vi 5an men anyway är ändåå super nöjd :') han gjorde de bästa men räckte kanske inte :) bästa bebisen!!
NÄSTA lc: hoppade ju 2 lc : er men på framridnigen va han värsta buuusen!! hihi, värsta pigga och kändes som världens bästaste ponny!! :D men hoppade oxern så de skulle kännas säkert och stanna inte en gång, sen väl inne på banan så var han inte alls lika trött eller så!! super! men han fick väldigt konstiga språng trodde han skulle stanna & sen hoppar han ifårn xD hihi, men kom nolla så en rosett med hem! bästa bebisen!! :D kommer upp några FAIL bilder från ridhuset! haha, de ser rätt cooolt ut ;) hihi, men älskar denna värds bästa pooonien! :)

men var trotts allt den första innomhus tävlingen och de får man ha förståelse fört! :) men han kämpar!! och även om han planera att fega lite och stanna så kan han hoppa RAKT UPP I LUFTEN stilla ståående!! :D
PUSSSSSSSSSSS!!
FAIL BILDEN!! :D
omg!
om jag ska säga såhär tycker jag inte gör något fel i detta läge, pga att han hoppa rakt upp med alla 4a bara att hålla i sig hallo ? :)
// emilyklemedsson

Kommentarer
Postat av: Annica

Bra gjort att "bara hålla sig i". Inte bara duktig pojke. Duktig flicka också!! :)



/tant Annica

2011-10-23 @ 02:51:35
URL: http://smiiileeeee.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: