Gårdagens tävling

Hej! Igår tävlade jag på Tiziana och kan börja med att säga att vi ska åka till tandläkaren med henne så snart som möjligt eftersom någonting inte är helt bra och det märks att hon inte är helt nöjd.
 
Första klassen var inomhus och hon var finfin men bråkade tyvärr i ena galoppen men det är förmodligen någonting i munnen somsagt så inget mera att säga om det. MEN vi fick några 7or och till och med 1 8a, jäääääättenöjd med det. Det visar somsagt vart vi är när hon är helt stark och stadig.
 
Utomhus klassen gick det rätt bra men hon bråkade i båda galopperna tyvärr men aa somsagt vet ja nog varför. I traven var hon lite trött så hon var lite springig men endå höll hon sig fint i form. Denna domaren gav höga poäng verkligen, inte till mig men endå högre än vad jag tyckte jag förtjänade. Kunde lika gärna utgått känner jag nu med facit i hand men jaja..  
 
Men tyckte iallafall båda domarna var sjukt rättvisa och det är typ längesen jag tyckte så haha!
 
 
 
 
 

Tävling imorgon

 
Hej! Imorgon är det tävling med TIziana på skogslotten, ska köra två klasser för att se om hon spänner av lite mera då. Resultatet för mig på TIziana spelar inte så stor roll, hon ska bli tävlingsvan och tycka det är kul först. Men sen ska vi upp på dem högre poängen och vara med och fightas om placeringarna. Sniffan börjar komma igång och en tävling är redan inplanerad, yeeey! Hörs!
 
 

Finisarna

 
 

Hejsan

Hej! Ingen tid till att uppdatera här inte. Aja, Sniffans sår/jack läker snabbare än vad jag trott och hoppas hoppas att jag kan börja rida henne snart. Tiziana var på dressyrlektion idag och hon sköter sig riktigt bra verkligen och har nu lovat mig själv att ge henne lika mycket tid som nu sen när Sniffan kommer igång också. För då kommer hon bli hur fin som helst verkligen, fick massamassa beröm och är så nöjd med henne!
 


 

RSS 2.0