Träning imorgon på Sess

 
Hej! Har inte dirket hållt löftet här att blogga bra men haha, aja. Tiziana har börjat joggas igång och hon känns bättre än någonsin♥♥ Imorgon så ska jag först rida Tiziana och sen på kvällen åka på träning med Sess, ska bli jättekul faktiskt. Ha det bra!!
 
 
 

Tiziana höstbilder

 
 
Fotograf: Claire Ellinger
 
 

20 januari

Hej! Idag fick Tiziana gå på banan. Skrittade bara och mjukade väldigt mycket i sidorna och flyttade även lite för skänkeln. Bara lite basic jobb som hon kan utan problem. Hon känns väldigt fräsch i skritten och skrittar på bra och är nöjd! Imorgon blir det samma ridpass men kanske lite längre!

En av höstbilderna Claire fotade, minns inte om jag lagt ut dem på denna blogg.
Men tänkte göra det imorgon iallafall!
 
 

ny häst

Hej igen ifrån mig! Nu har jag äntligen hittat en storhäst som jag tror & hoppas kommer passa mig perfekt. Den heter iallafall Miragon är ett 7årigt sto. Hon har gått upp till 1,10 och mitt största mål just nu är att lära känna henne och att vi ska hitta varandra i dressyren. Hon är 1.68 & är hur underbar som helst i hantering!
 
Med sessan går allt toppen! Senaste träningen (i tisdags) så sa tränaren att vi var så redo och igång så vi kunde lätt börja tävla i dressyren nu. Vi har hittat en sån mycket bättre form nu så jag vet inte vad. Hon känns så mjuk och fin genom hela passet. Hon börjar även acceptera och tycka om Miragon mer & mer. Alla våra hästar står tillsammans i hagen hur bra som helst & det var ett jätte lugnt ihopsläpp. 
 
 

Nu är vi tillbaka

Hej! Nu har jag gjort om designen och uppdaterat lite "om oss" i menyn till höger. Inte så jättemycket har hänt sen sist förutom att en ny häst har kommit hem till oss, mer om det får Emily skriva om i ett inlägg. Tiziana går det jättebra med, mer och mer framåt. Hon har fått sin vintervila och ska börja sättas igång nu sakta men säkert. 
 
Tävlingarna börjar inte förns om några månader så innan det ska jag hinna med någon pay and dressage har jag tänkt. Känns så himla bra nu med Tiziana, det går mer åt rätt håll för varje dag som går. Ser verkligen fram emot en tävlingstermin med henne.
 
 
En bild från KM. Min fina tjej♥
 
 

RSS 2.0