Tiziana <3



Vilken fin dressyrponny jag har! Verkligen megaduktigt Tiziana, så sjukt duktig. Idag var hon en riktigt stjärna och min tränare sa att hon aldrig har varit finare, så glad jag blir. Vi utvecklas så sjukt mycket och det går i ett bra och stabilt tempo, vi ska nå toppen, vi ska bli bäst!

BÄSTA PRINSESSAN <3



Mot dressyrträning


Älskling!


Tjabba! Ska äta nu och sen fixa Magnum och tillsist dressyrträna Tiziana. Uppdaterar mera senare, pusshej!



@bilen

Hej! Nu är jag påväg till skogslotten för Emily ska träna. Jag ska bara följa med och fotta hihi. Jag red Tizi innan hemma på hacket. Travade en rätt så lång bit och hon var superduktig och rätt så galen också hiho. Bästa hon <3 Hihi ni får vrida på huvudet, söt tizi söööööt<3 //wilma

Tiziana 28 maj


Red Tiziana idag efter Daim hade åkt, lite skönt att jag endå har Tiziana liksom. Henne kan jag ju iallafall starta dressyrtävlingar på, även fast det är hoppning som jag vill köra.. Men ibland får jag anpassa mig efter henne.

Hon var iallafall jättefin idag, red dressyr som är standard haha typ så, men hon var jättefin. Jag red även igenom dressyrprogrammet och det gick superbraaaaaa, hon är så fin nu förtiden. Min fina Tiziana! 




Min prins har flytttat!

Nu har min älsklingsponny flyttat, sjukt tungt och en fruktansvärt jobbig dag. Men jag tror att han får det superbra och det hoppas jag verkligen på! Han är en sån grymt bra ponny på alla sätt och vis! 

Den ponnyn som lärt mig allting verkligen, underbara Daimis. Vill även säga TACK till familjen Tallberg att jag har fått lånat denna underbara ponny i hela 3,5 år. Stort TACK till er!! ♥ Jag är verkligen mer än tacksam! 


Nu är våran fina tid slut, tiden med dig har varit som en dröm.
Jag har alltid sagt att jag älskar dig mer och mer för varje dag, och det kommer jag alltid att göra oavsett hur långt bort du är ifrån mig. Min finaste prins, jag älskar dig ♥





About imorgon

Imorgon så åker min älskling, min finaste ponny på jorden. Alltså pratar jag om Daim.. Jag kommer sakna honom så himla mycket verkligen, och jag kommer tjuta ihjäl mig. Vilket jag redan gör just nu när jag skriver denna text. Att bara tänka tanken mitt huvud att om 10 timmar är det den sista gången jag sitter på Daim den tanken är sjuk. 

Ska upp vid 7 imorgon och rida en lååååååång barbacka tur och bara gråta hela tiden. Men en sak vet jag, och det är att jag aldrig någonsin kommer att glömma Daim. Min finaste ögonsten!

Bara att tänka tanken att han snart inte kommer stå i hagen utanför huset, att bara tänka tanken att man inte har någon Daim att gå ut och mysa med helt plötsligt. Denna ponny är otrolig, och jag älskar han verkligen!

Under 3 år har jag upplevt en otrolig resa. Många bakslag och många framsteg. Sista året var vårat BÄSTA år, vi kom hem med rosett efter nästan varje tävling och då menare jag det verkligen. Han satsade allt och körde järnet. Jag har inte bara "åkt runt" på Daim. Nej han kräver mer än så. 

Jag vet 2 saker som jag har fått gjort. Varit den lyckligaste personen i världen för att få ha lånat denna underbara ponny och älskat en ponny mer än allt annat. 

Jag älskar dig Daim, och mitt hjärta kommer aldrig blir helt utan dig. Min älskling!

Men vi avslutade vårt år bra & det glädjs jag åt, vann vår sista hopptävling och vår sista dressyrtävling.

En ponny som Daim, hittar man bara 1 gång i livet! 

Slutet på vår underbara resa, slutar här.. Daim ♥








Julia älskar Magnum!



Har konfirmerat mig idag, härligt härligt! 

Sen så har Julia ridit Magnum i skogen och jag sprang med, dem hoppade massor och var jätteduktiga!
Imorgon händer något tråkigt, men det får ett separat inlägg!






Tjabba

Tjenare! 

Sorry för dålig uppdatering men så blir det ibland. I förmiddags var jag på nhs och kolla lite barre. Hade vip biljetter så det var aschill! Massa godis och frukt wie! 

Har ridit 3 ponnysar idag Daim Magnum och Tiziana, eller julia min lilla kusin red alla också vi turades liksom om lite. Så sjukt duktigt var hon och hon är ju bara 7 år. Måste bara tillägga att Tiziana var SJUKT fin idag, en DRÖM ponny. Lovely horse!!  



KUNG!


Lite ointressant



Red ut på både Daim och Tiziana idag. Båda var goa och glada. 
Inte så mycket mera att säga, imrgon får båda mina vila för jag ska på konfirmationsövning.
Kramar!




new in

igår fyllde jag år! woopwoop

Mina älskade bebisar!


Dem 2 bästa som finns <3

Travade ut en tur med Tiziana på inspänning, hon var superduktig idag. Lugn för att heta Tiziana liksom haha. Fin prinsessa jag har fått till nu, det finns vissa situationer som hon bara blir helt sjukt galen så man inte vet vad man ska göra. Man bara följer med när hon flyger i sin egna lilla värld. Men det blir bättre och bättre! :D

Sen hoppade jag Daim i hagen. Så duktigt var han. Lite bussituationer har han allt hahaha, min älskade Daimis. Han är så fin, tog ett litet högre skutt på slutet och KÄNSLAN när man har en ponny som bara flyger över en oxer och har värsta bästa flytet. Underbara Daim, jag kommer alltid att älska dig mitt guld!♥




Ridit min ponneeeeei

Hejsan svejsan! Nu har jag ridit min Tiziana, Emily red med på Daimisen. Vi red en sväng i skogen och båda skötte sig jättebra, Tiziana vart lite taggad på slutet bara. Annars jättefin, pusssss!





Hemma ifrån Tyskland!!!!

Hejssvejs!

Idag när jag kom hem vid klockan 1 så drog jag ut till mina ponnysar. Först red jag dressyrpass på Tiziana och idag var hon rätt så fin. Bråkade en gång i galoppen bara, och för att vara Tiziana så var det bra. Haha nejdå men hon brukar skutta relativt mycket mera men inte alls mycket idag. Tränade mycket halter osv.

Sen red jag Daimis. Hoppade han i gräshagen, massa gräs!! Hade två stockar som jag tränade massa olika saker med. Halter emellan, korta och länga osv. Det gick sjukt bra, han är så bra asså. Daimidaimii ♥





fältträning i åkerbo 17/5 mars


Im a ghost

lite mindre än ett år sen!
HEJSAN!
Wilma är ju i Berlin så nu är det ju upp till mig att sköta detta! Iaf vaknade med dunder träningsverk vilket beror på att jag sprang vårrustet utan att ha tränat men kom ändå in på bra tid!!
idag ska jag & prinsen på fältträning och vi får se hur det går! mysmys!
kommer llite bilder på wilma & T framåt kvällen!!♥♥

prinsen LD


Say hello

Hejsan! 

Idag longerade jag Tiziana och red en sväng på banan med Daim. 
Båda skötte sig superduper bra. Imorgon cyklar jag till Bergkulla med klassen. 
Och sen på onsdag åker jag till Tyskland och kommer hem på söndag.
Så förvänta er ingen superuppdatering ifrån Emily! Haha, pusshej!




NFK 12/5 mars


ledsen

För dålig upt!
iaf förra tisdagen red jag dressyr i ridhuset det gick bra. han känns lite seg inne i ridhuset men han var fin!
i lördags tävla jag på NFK. i pluttklassen (LD) gick det kanon! även lite titt som han inte ens titta ner på!! super fin!
i (LC) sen precis innan kom värsta skuren och mars har inte några bakskor så det var bara att glömma gled egenom hindrena så det blev inte alls bra!
iaf nu på torsdag är det fältträning i åkerbooo tror jag det var. är inte alls säker på om jag ska tävla eller inte......
får paniiiik!...
men vi får se pusshej!
juste igår red vi en jätte mys sväng i skogen med mamma och wilma som gick med hunden!  hoppa även över ett jätte dike!! ;)
pussss
/emiiiily

Galen Tiziana

Idag red Claire och jag ut på Daim och Tiziana. Jag red Tiziana och hon Daim. Tiziana var helt sjukt galen, skuttade och hoppade som jag vet inte vad.. Men jaja, en liten rolig ridtur iallafall!




Yeah

Idag red jag Daim och Tizi som vanligt typ haha. Först ett dressyrpass på min Tiziana och hon var riktigt fin idag, lite taffsig men efter ett tag klockren! Bilder kommer såsmåningom!

Sen red jag ut på min Daimis. Min älskade ponny. Galopperade barbacka på ett fält med massa högt gräs, jättemysigt var det. Världens bästa ponny har jag!

Fyfan vad jag saknar att tävla, hemskt....


Vamos a la playa

Hejsan! 

Idag red jag bara Tiziana, red ett långt dressyrpass. Hon var sjukt fin idag, verkligen åsum. Kunde sitta där och genomföra hela mitt pass som det skulle, var tvungen att vara lite hård och gå på henne i galoppen men det accepterade hon och var skitduktigt! Fina ponnyn!!!! <3




ASfint väder helt sjukt

ELLER INTE.. SPÖREGN SOM VANLIGT........

Red enligt min plan idag, bara Daim. Tiziana fick vila idag för hon ska max gå 6 gånger i veckan och då blev det idag vilodagen las in. Daim var fin haha, trots att han är helt sjukt busig i sånt här väder. Hahah, blev en rolig ridtur idag men jag går inte riktigt in i detaljer haha, söta Daimisen! Jag red ett bra tag också så jag var dygnsur...





To you

Hejsan! Idag har det SPÖREGNAT hela dagen typ -.- Red både Daim och Tiziana i SPÖREGN, DÖ VÄDER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Men det gick bra iallafall, båda var jätteduktiga. Följer min veckoplan med Tizi fortfarande och det blev backträning idag, Daim gick en lite längre bit barbacka och var sjukt duktigt!



majpokalen förra året, har ingen häst så jag kan inte vara med iår.. haha istället ska jag på fotbollsmatch..


Dressyrträning

Hejsan! Idag var jag på dressyrträning med Tiziana. Om jag ska ta det kortfattat så var hon fin idag, väldigt fin. I galoppen är hon ju lite crazy i början men sen såsmåningom lugnar hon ner sig, hon var inte lika jobbig som hon brukar vara hemma så det var alltså bra, haha. Men hon var fin idag och jag är nöjd!

Innan jag åkte iväg på dressyrträning så red jag ut i skogen på Daimis. Superglad var han!




Grymma ponnys

Först så red jag Tiziana idag. Red ut i trav i låg form en lång runda, hon var så lugn och fin idag. Tog en liten galopp uppför några backar och det gjorde hon klockrent. Lyssnade otroligt bra idag! Fina ponnyn!

Sen red jag Daimis. Det var nog den roligaste, galnaste och gladeaste Daim jag någonsin ridit idag. Han var helt överlycklig, han var precis ÖVERALLT när jag red honom idag. Red en lååång galopptur och han var så sjukt glad. Han var helt slut när han kom tillbaka och då skrittade jag en lååång tur i skogen. Finaste Daimis! 




Alla minnen, alla tävlingar och all lycka glömmer jag aldrig <3


dagens

HEJ
idag har jag studiedag gu vad skönt! men tog en skritt runda på mars idag ganska lång plus lite backträning! ♥
imr är det dressyrträning! :)
pusss

film skogslotten 28/4 mars

stjärnan! han va lite väl fortfort men super fin!! /emily

Tizianas vecka


min plutt<3


Today

Red båda ponnysarna idag! Daim var jättefin och Nora red honom lite också, gullunge!

Sen red jag Tiziana. Hon var rätt så fin, lite skuttig och bråkig ett tag men sen blev hon allvarlig och seriösare och var skit fin. Duktigt ponny!




king of the world

HEJS!!
igår var de hoppträning med mars och han var så fin på uppvärmningen! rund och fin & mjuk!! ;) sjukt nöjd sen körde vi lite bommar och hinder och så! jätte nöjd :)
PUSSSS

You are the one

Hejsan! Idag har jag ridit Daim och Tiziana. Först red jag på Daimis. Körde två bommar och sen ett hinder emellan som en liten studds. Han var hur fin som helst. I slutet tränade jag lydnad och det gick ovanligt bra. Han var superfin verkligen. Helt grym ponnie! 

Sen red jag dressyr på Tiziana. Vilken fin ponny! I galoppen är hon lite jobbig och kickar lite och skuttar. Men det gick endå skitbra sen när jag fick ordning på henne. JÄTTE FIN I TRAVEN OCKSÅ! ♥♥


Kärleken till Daim går inte att beskriva!


You make me feel

Hellu! Två hästfria dagar, känns tråk men jag har inte kunnat. Imorgon ska jag rida båda mina fina, ska blir kuligt. Eller jag ska sätta upp min söta Linnea på Tiziana så får vi se hur det går hehehe, men jaja. Höres imorgon!




skogslotten mars & emily

blicken... hahah

oj jag har glömt..

Resultatet för skogslottens i helgen!
mars va sjukt fin ett pet i första sånt som händer! i andra klassen hamna vi lite i ja omönster? känslan va kanon verkligen, men fick ett antal fel men han har inget problem med höjden nu iaf!! :')
jag är jätte nöjd iaf! men nästnästa helg blir de 2 dagars på NFK! :)♥
TAGGGGGAA! Mars känns riktigt trygg nu!!
juste i kombinationen denna gång var de inga problem plus inte ett ända kråksprång :')
bilder från julide kmr!!

Tiziana är glad


Tiziana blev nyss riden. Fin var hon! Red på ribanan idag (!!!!) Äntligen är den torr och går och rida på. Det gick bra idag, i galoppen blir hon förjäkla studdsig ibland assåå, haha helt crazy. Och hon studsar helt galet mycket också så jag sitter där och typ aa försöker reda ut allt... Men jag ger mig inte förns hon blir lugn och fin och då går det bra. Tog mig igenom ett program också och det gick bra! :D




VINST!!!!


67 värda procent idag i LB:1, så sjukt nöjd så det inte finns. Är överlycklig, och det bästa var ju att vi vann också. En otrolig känsla hela programmet igenom, underbara ponny!
Får inte ut några ord, jag älskar denna ponny!  



RSS 2.0