Hejhej

Hejsan! Idag red Frida Tizi och jag red Sniffan. Vi skrittade bara ut och tog det lugnt. Hästarna var lugna och fina! Imorgon blir det hoppträning för Sniffans del och Tiziana ska få gå lite mjukgörande övningar bara. Hejdååååå! 
 


every rose has it thorn

Hejsan! Idag red jag båda mina fina ponnysar. 

Först red jag ut på Sniffan samma som igår. Hoppade stockarna och hon är så duktig. Hon tycker det är sjukt roligt och blir så taggad hela tiden. Men red även samlat på vägarna också och jobbade med att reglera galoppen mycket och kunna ta ihop henne när hon blir så stark. Men hon var riktigt fin idag!

Sen red jag ut på Tiziana på bett, hon rids alltid ut på hacket och det har hon gjort i ett halvår snart skulle jag tro. Men idag tänkte jag prova bett och med facit i hand så var det helt fel val. Hon blir stark och lyssnar inte alls. Bara drar och jag får verkligen inte stopp på henne och jag vägrar ta hårt i henne. Så det blev misslyckat kan man säga. I slutet tränade jag lydnaden och då gick det endå skapligt, så 2% bra och 98% dåligt, haha Tizi!



Tävlingarna next

Nu kommer ett inlägg om tävlingar som kommer här next. Tyvärr så finns det inga tävlingar alls nu under november eller december, riktigt tråkigt. Men det kanske är bra på sätt och vis. Behöver inte känna att jag måste ha dom i 100% trimm, kan istället ha ungefär 90%. Kunna ta det lugnt nu när det blir så himlans halt på vägarna osv. Inte behöva känna att "tusan jag måste verkligen rida dressyr idag på den stenhårda banan med is på" Tror nog att ni fattar. Ska träna upp Tiziana mycket med formen att den ska bli ännu stadigare och försöka lugna ner henne lite, så hon inte är uppe i rymden hela tiden, istället ska jag försöka få ner henne på jorden, haha..

Tiffany ska jag forsätta försöka hitta mera knapparna på och även försöka komma ut på någon pay and jump, för hon tycker det är roligt att hoppa någon gång ibland också! Och hon är verkligen DUKTIG på det!! Sen i januari-februari startar vi säsongen med en lc:1 som uppvärmningsklass och sen en lb:1. Nästa tävling så blir det en debut i la:1 och beroende på hur det går där så väljer jag om vi forsätter med la:1 eller om vi inte är helt redo för det än så går vi ner igen och tar det lugnt och sen provar igen! 

Jag tror dock inte det skulle vara några problem för oss, men jag vill inte stressa. Jag har faktiskt tid på mig att hinna så jag känner att jag inte vill stressa och gå för fort. Vi har ju kört igenom hela la:1 programmet flera gånger och det sitter riktigt bra faktiskt. Bara skänkelvikningarna som vi ska trimma lite mera på, sen så är vi 100% 

Tiziana ska också få starta några lb:1 och målet är att få över 60% så småningom alltså, inte redan från början. Sen kanske hoppa någon pay and jump också, henne har jag absolut inte brottom med!

Mina fina prinsessor, dom har så mycket humör båda två men ändå så underbara!



When the time go fast

Hej på er! Igår kom jag hem sent pga läger med massa härligt folk. Då tog jag en promenad med mina fina två prinsessor. Sen idag så red jag ut på båda två. Sniffan fick sig en sväng i skogen och hoppa över stockar och gud vad kul hon tyckte det var. Hon laddar som sjutton till varje liten stock och blir så lycklig! Tiziana fick sig en ordentlig skrittrunda och bara massa mys, fin var hon! Oscar red också på henne i slutet och hon är så fin, verkligen så fin!! Kommer ett inlägg om tävlingsterminen här next klockan 16.00, håll koll!


lilla bubben<3



Resultat

finaste ponnyn har verkligen levererat denna helg igen!! 65% i dressyren, & 0+0 fel i hoppningen vikket ledde till en seger av D-ponnyer & även km mästare i kombi!!! Ft bra & jag älskar sessssi !❤❤❤ 
puss
/emily

Happy

Vet att jag har 2a rosett men det blev helt enkelt fel, KLUBBMÄSTARE 2012 ✌❤❤


Duktiga syskon ohja!

Skit stolt över både mig & min syster. För typ 2 år sen red vi aldrig dressyr? Vi fatta inte de roliga i det.. Men nu, när vi väl börja kämpa med det så har vi verkligen fastnat i det. Helt underbart!!
puss


Juliaaaa

TACK JULIA FÖR VÄRLDENS BÄSTA HJÄLP IDAG! Glömmer all nervösitet när jag är med henne, och allt blir 100 gånger roligare. Hon red ut på Tizi imorse innan tävlingen och jag cyklade med. SÅÅ DUKTIGA är dom, Tizi är så fin med Julia, eller så är det förmodligen Julia som gör att hon blir så fin när hon rider henne. BÄSTA LILLASISS ❤❤❤

Bilder på dom kommer!!


KM DRESSYR SNIFFAN

Hon var SJUKT spänd hela programmet, skuttade (små stegra) och bytte galopp i ena galoppen och jag var så sjukt missnöjd. Verkligen sååå besviken. OCH SÅ FÅR JAG 67,93% ?!?!?! SÅÅÅ BRA. Lite för bra faktiskt. Det resulterade att jag blev två men efter mycket om och men så blev jag KLUBBMÄSTARE I DRESSYR 2012. Är så jäkla happy. 2 vinster i rad nu, världens bästa ponny, verkligen världens bästa❤❤

Finns bara bilder med andra rosetten för jag har inte fått min etta rosett än!!


Press & allt

Hejs!
Sessan var ganska fin idag! Precis lagom innan tävling sådär! Imorgon går jag upp skapligt för att knopps & sedan måste jag åka i förväg för att vara skrivare, fett svårt? Haha de löser sig!
TAnkarna inför imorgon är att vi bara ska ha kul. Det har gått så sjukt bra för mig & sess så vi ska inte tänka på
Nån press! Visst de har gått väldigt bra men oandrasidan måste de gå bakåt nångång! Plus att vi inte ska ta allt så himla hårt, vi ska gå ut där, visa att vi har roligt, visa de vi har & gå ut där & känna gu va duktig ponny jag har!
HÖRS
Btw press har jag verkligen inte, bara ifrån mig själv!


Bästa Julia

Hallåååååå! Jag trimmade Sniffan massor och hon var fin men lite för taggad, haha. Sen satte jag upp Julia på Sniffan så hon travade av, grymma var dom.

Sen red Julia ut på Tizi och jag cyklade. Dom var superduktiga och Tiziana går så grymt med Julia på ryggen. Bästa Julia!!❤❤❤❤ ///Wilma


Sniffus

Hejsan! Idag var det Tizis tur att vila. Så jag red på banan dressyr på Sniffan. Hon var jättefin idag och jag körde igenom programmet 2 gånger och första gången var hon lite spänd men andra gången gick det super bra och hon verkligen lossade och var mjuk och fin.Imorgon kommer lillasyster hit!!! 


FINASTE. BÄSTASTE <3
 

Jag har världens finaste bakgrund på telen❤


Faderullan leeeeeej

Hej på er! 


Sniffan behövde en vilodag innan tävlingen kände jag, så det fick hon idag. Sen trimma dressyr tor och fre och sen tävling på lördag. Jag red Tiziana idag och sen hade jag Magnum på släp. Tiziana var väldigt fin och jag red barbacka och jobbade mycket med att böja och ställa. Hon var mjuk i slutet och väldigt fin!


My beautiful<3


HALLLÅALLA!

 
Märker att jag är väldigt saknad på denna blogg! haha. Det går iallafall väldigt bra för oss nu! bloggar inte nått nu för jag har inget roligt att berätta & har inte haft tiden heller.. Träna dressyr igår, hon va jätte fin! i helgen kör vi dubbeltävling för de är ju KM. Vi ska gå in & ha noll press!! helgen därpå kör vi lindköping!! HÖRS!

Im freezing

AMAZING TRÄNING! 

Tiffany var så sjukt duktig idag, som alltid. Känns som vi verkligen hittat varandra nu, vi förstår varandra 100 gånger bättre än för 10 dagar sedan. Världens finaste flicka! Är jättenöjd med alla övningar vi gjorde idag, väldigt väldigt bra övningar som jag ska träna på hemma också. KM i helgen också, ska bli kuligt!!

Emily red Tiziana idag och det gick bra ÄVEN fast hon vägrade rida med dressyrsadel.. haha..



Skoning

Hejhej! Har ridit båda mina ponnysar idag. Red båda på gräsplan och joggade dom massor och mjuka. Båda var så sjukt fina idag och har faktiskt inget negativt mot dom idag!

Nu är jag i stallet och kollar på pappsi när han skor Sniffan, jätteduktig är hon! Hörs imorgon för då är det dressyrlektion!! //Wilma


Mina fina Tizi

Fina Tiziana. 
Allt vi gör tillsammans kommer jag alltid att minnas. Alla misstag, alla motgångar, alla framsteg och framgångar. Allt vi gör tillsammans är värt guld. Du är så himla fin min ponny, så himla fin!



Långt

Hejsan! Idag har jag ridit båda ponnysarna, tänkte skriva lite mera välutvecklat idag.

Först Tiziana. Red ut på henne rätt så långt. Hon har haft väldigt mycket överspeed på sista tiden så det är ingen mening med att försöka nöta massa dressyr då, då blir det kors i taket bara. Så jag red ut somsagt och pigg och galen var hon. Väldigt mycket uppåt också, skuttade konstant hela tiden också. Rätt så okontrollerat alltihopa men i slutet körde jag mycket lydnad för det behövdes. Det gick bra, lydig och fin i 10 sekunder iallafall. Sen exploderade hon igen och fort gick det, haha Tizi!

Sen red jag ut på Tiffany. Hon var väldigt fin. Hon har blivit mycket säkrare på att ridas ut nu här hemma hos oss. Rund och fin galopp, hon brukar vara mra uppåt ibland, alltså lite studdsig och massa lufthopp. Men idag var hon så fin, och väldigt mjuk också. Påvägen hem var hon väldigt pigg, vi hoppade även över massa vattenpölar och det tyckte hon var skitkul, hon vart överlycklig. Jag tränade mycket på att få den runda galoppen hela tiden. mixa och trixa lite i början när jag fattat galopp och sen galoppera på ordentligt. Tränade även att få den stora galoppen ur den lilla utan att behöva öka till mellangaloppen. Gick superbra verkligen!


Ny header är påväg!


MARS HÄLSAR FRÅN SÖDERKÖPING

 
/EMILY

Fick en smula tillbaks

Hej! 

Idag red jag mina hästar i regn, STANDARD. Verkligen BLÄ på det. Men Tiziana var överpigg och helt galen om jag ska vara ärlig. Fick lite kontroll i slutet iallafall, eller ja lite iallafall. Galna ponny!

Sniffan fick gå en skrittrunda och bara sträcka på benen lite. Men hon var lugn, fin, trygg och bra. Brukar alltid vara så stressad när jag rider ut i regn och blåst. Men idag var det superbra!


Min fina sessa <3


Smakprov från Katrineholm


Alla bilder är tagna av mig själv! (använde stativ och självutlösare)

Alla bilder är tagna utav Claire!! :D 


Tizi o Sniff

Red ju Tizi somsagt innan och hon var superfin, min fina prinsessa. Hon var mjuk och vääääääldigt pigg men inte galen!

SEN en grym träning för grymma Nina, hon är en fruktansvärt bra tränare och jag älskar att träna för henne. Sniffan var döööö grym och verkligen hur fin som helst. Alla delar av la:1 programmet satt som en smäck!! Fick massa beröm av Nina och hon såg en grym skillnad från förra träningen och tyckte vi hade utvecklats jättemycket. En av dem bästa träningarna! Finaste Sniffan❤❤❤❤


Allt från ullared



Shalalalaaa

Hej på er! Var i ullared igår och kul som attan var det. Bild på det jag köppt kommer snart. Om 1 timme ska jag till stallet och rida min Tiziana, fina Tizi<3 Sen iväg till Skogslotten och träna med mitt kära lag som ska trimma till div  2 finalen som går i helgen, dock så ska jag inte vara med och köra som jag nämnt. HÖRS!


Daimiiiis<3

Dålig bloggning

Hej på er! Båda mina älsklingar fick vila idag för jag hade så sjukt mycket plugg, skulle jag inte haft plugg hade jag åkt och kollat på mina favvosar i Sörping på deras hoppträning. Men mitt dumma plugg stoppade mig.. Imorgon blir det ullared, SKA BLI SKITKUL!

Filmen från helgen kommer förhoppningsvis imorgon, jäkla internet..



Fina prinsen<3



Världens finaste Gräns Tifany<3


Nu bloggar jag jaa

Halihalå!

Red båda hästarna idag på gräsplan, ett varsitt dressyrpass. Sniffan var stel i början och släppte verkligen inte, sen så släppte det och hon vart sjukt fin och mjuk, underbart kändes det! Film ska försöka komma upp från vinsten i helgen antingen idag eller imorgon.

Sen lilla Tiziana, som inte är så liten hihi. Men hon var också jättefin, tränade mycket rakställning osv. Att hon inte bara ligger mot ena skänkeln hela tiden och bara åker runt, utan att hon faktiskt ska jobba. Men hon var väldigt fin sen i slutet!


Förlåt

Hej och förlåt för dålig uppdatering. Red både Tiziana och Sniffan idag i SPÖREGN.. Var blöt från topp till tå asså... Men joggade båda i 30 minuter och båda var så himla fina verkligen. Jättenöjd med båda två! Har massa bilder att bjuda på men jag hinner ju aldrig. Ska försöka hinna det imorgon eller på onsdag! Kram! //wilma


Men såhär sa iallafall en tant

Hej på er! Lilla kusinen på 7 år red Tiziana idag och hon var sjukt duktig!! Sen red jag ut på Sniffan och bara myste, bästa ponnyn ❤❤//wilma


Lite mycket men jaja

Hejsan! Har massa bilder att visa från tävlingen, jättefina bilder. Ska försöka hinna med att lägga in dom imorgon, världens finaste Sniffan. Tänkte blogga lite om tävlingen hur det kändes osv.

Men iallafall var hon lite spänd på framridningen och sen när vi kom in på banan så var hon också spänd. Sen släppte det och hon vart den ponny som hon är. Kändes SJUKT bra verkligen, men trodde inte det skulle leda till vinst såklart. Gick ut allrasist och tog vinsten. Snacka om glad, lycklig och ååhh!! 

Stolt över presentationen idag, redan 1 vinst efter 3,5 månader tillsammans och hela 68,96% fick vi också vilket är det bästa vi någonsin har fått. Älskade ponny, så otroligt stolt. Efter en liten svacka tar vi igen allt!

Men nästa tävling är KM i dressyr för jag ska på konfaläger på söndagen så det blir ingen hoppning för mig. Dock så vet jag ju inte alls hur det går då, kör på som vanligt bara, kör på känsla och hoppas det går bra. Hon är ju fantastiskt fin och jag vet att hon kan, hihi. 

Angående div 1 finalen så valde jag att stå över så dom andra 3 kör istället, kände att jag inte var helt redo till la än men nu känner jag dock att jag är det men jag vill absolut inte ha för brottom!

Mycket text men det jag vill få fram är att denna ponny är amazing, älskar henne så mycket <3




 

VINST!!!!!

Världens finaste ponny tog ihop 68,96% och vi vann. Efter bara 3,5 månader plockar vi första vinsten tillsammans och dem bästa poängen någonsin. Finns inte ord hur lycklig jag är, att jag har just Gräns Tiffany! ❤❤


Dressyr tävling

Till dom flesta säger jag säkert godmorgon till. Men jag har iallafall varit på dressyr tävling med ponnyn. Gick as bra! Första start & allt 68% asbra!
Sessan var jättefin men trodde inte det skulle gå såhär bra första dressyr starten!:)


Mot Katrineholm

Hejsan! Nu rullar vi mot Katrineholm för dressyrtävling. Hoppas på ett bra resultat men det viktigaste är att det känns bra osv. Wish me luck!! //Wilma


Mina bezta

Hojj hojj! Claire red Tizi, SNÄLLT!! Jag red Sniffan, först ut och sen på banan. Gick superduper bra verkligen ! Min kusi är här så måste vara med henne nu, kramis!


Tävling dårå

Imorgon är det tävling. Som ni kanske märkt skriver jag inte så mycket som tex "3 dagar kvar till tävling, taggaaaa" haha typ så. Men jag har börjat bli så sjukt nervös haha så jag nämner det inte så stort. Men iallafall så är det dressyrtävling Katrineholm, det är DM där men jag bor ju i Östergötland så jag kan inte vara med i deeet. Kör endast 1 lb:1 och det är både för och nackdel. Nackdelen är att hon är sååå spänd och nervös första klassen, fördelen är att jag kan satsa 100 % till EN klass. Känns som jag har hittat 16 fler knapparvpp Sniffan nu, sköntelisköööönt. Heja Gräns Tiffany, jag älskar dig hur det än går. Bebis ❤❤❤


Jallaaa

Hejsan! Idag red jag båda hästarna!

Först Sniffan! Red dressyr och hon var sjukt stel i början och spänd. Efter en kvart släppte hon och blev mjuk och jättefin. Resten av passet gick bra och är nöjd över passet. Fina Sniffan! 


Tiziana gjorde samma sak fast ett kortare pass. Bara massa mjukgörande i en volt och sen på slutet lite inridningar. Gick bättre än förväntat och är nöjd med henne också!

Har lovat er bilder som jag ligger efter med, men plugget går före. Lägger ut när jag hinner!







Jahaja

 
Hejsan! Idag fick mina ponnysar vila, dom får ju somsagt göra det 1 gång i veckan. Istället passade jag på att springa 5 kilometer och plugga massor. Har sjukt mycket plugg, och tänk sen i vinter och så har jag 2 hästar också. Vilket betyder 3 timmar med dom och sen läxor och komma hem klockan tjugo över 4. Önska mig lycka till, typ..



Upt från igår

Hejssan! Igår red jag dressyrlektion med sess. Det gick riktigt bra,körde även igenom programet som jag ska tävla på lördag. Lät hemma som om tävlingen startar tidigt på lördag vilket betyder en väldigt väldigt osovmorgon! 
Tränade även på galoppen då det har blivit världens skillnad. Nu kan jag lixom reglera galoppen på ett helt annat sätt! GLAD! 
Idag blev det en tur med oscar på magnum ute i skogen! Myssssss! Btw & ja julia jag vill inte bli hotad av tomten därför jag bloggar så bra pusss!

Dressyrträning Sniffy

Underbara Tiffany. Dressyr tränade idag och det känns dom om motgången har förvandlats tillbaka till framgångar igen. Självklart kommer det komma svackor lite då och då men idag så kändes det sjukt bra. Gick fantastiskt och fick massa övningar som jag ska träna på massor. Är sjukt nöjd över passet och allt kändes så bra. 

Red Tizzy (fint namn vavavavvaa?) skrittade ut med ett gos täcke och jobbade formen. Stod emot ibörjan och sen släppte det. Skönt det!! Brukar alltid släppa mot slutet! Höres!


Världens finaste Tiziana <3

 

träning ikväll

bild från i söndags
HEJSAN!
Idag blir det dressyr träning på denna brud! Blir att tagga till lite extra för på lördag är det dressyr tävling i katrineholm! Det blir een start i LB, så blir det lite träning samtidigt! HÖRS!
(nu kan ni inte klaga längre på att jag är dålig på att blogga) PUSS

Fina Tiffany <333


Min underbara prinsessa T


Repris

Kommer lite bilder som Claire tog på tävlingen på mig, hehe typ likadana som Julias bilder men jaja dem kommer i repris. Har massa bilder att visa er men dem kommer så småningom. 


LYCKA föreställer bilder, Tiffany <3


8 oktober

Sniffan:
Red dressyr på fotbollsplan. Måste bara säga att det var det bästa passet hittills. I början var hon dock spänd som hon brukar och inte så loss i bogen. Efter ett tag lossade allt och hon var så himla mjuk, fin och trevlig. Gick jättebra verkligen.

Tiziana:
Red ut en lååååååång runda på henne hihi. Hon var sjukt pigg och glad och jättefin. Lyssnade bra och allt flöt på super. Imorgon får hon nog vila och sen lite dressyr på onsdag skulle sitta fint.

Såg ni bilderna på Tiziana och Julia i inlägget under?! Hur fina är dem inte egentligen! Tiziana ser så lycklig ut med Julia på ryggen. Två prinsessor!!! 😘


Film från igår, fina Sniffan &lt;3




Det är bästa Julia som pratar hihi, sötaste unge <3<3



Bildbomb på fina Julia och Tizi




<3<3


Alla borde vara som Julia, en tjej som gör mig så himla glad!!

Lite så ni vet

Hej! 


Känner att jag har massa inlägg som jag inte vill proppa på en dag så här kommer veckan!

Måndag: Bilder på världens bästa Julia på Tiziana från igår!
Måndag (igen): Bilder från igår på Sniffan med rosett! 
Tisdag: Bilder från igår med båda hästarna från Claire!
Onsdag: Bilder från rappestad och boxholm på Sniffan! 
Torsdag: Bilder från rappestad på Tiziana.




Bilder på Sniffan




Världens bästa Julia var asgrym och fottade Sniffan också, du äger Julia!! 

Bilder på Sniffan




Världens bästa Julia var asgrym och fottade Sniffan också, du äger Julia!! 

film på LISA & MARS I HELGEN

 
 
 
SÅ himla fina & jätte roligt att hjälp detta ekipage på lördagens hopptävling. Dom nollade båda runderna 60 & 70!
Vet inte om filmen är på 60n eller 70n haha! super fint iallafall!!

7/10-12

HEJHEJ!
Igår gick sessan en sväng i skogen, kämpade mycket med galoppen genom att fortsätta reglera galoppen. Känner att hon har bliit ännu bättre nu & håller ihop sig super fint! super fin verklien! 
Men sen idag blev det lite fotodax idag ! HÖRS!
 

 
BÄSTA ! bilder från idag

bästa Jullan<3

Hejhejhej! 

Har haft en underbar helg med världens bästa tjej Julia!! (vet att du läser detta och du är ASGRYM)  

Nu har jag ridit båda mina ponnysar. Sniffan behövde komma ner lite på jorden så ett joggingpass satt fint, bästa passet på länge. Lugn och fin hela tiden och allt flöt på sjukt bra. Fin tjej!

Tiziana behövde ett roligt pass idag så det blev galopp i skogen och det var KÅLSVART.. Sjukt läskigt och jag såg knappt någonting och jag var livrädd. Spotify på och sjunga så blev det mindre läskigt. Bästa TIZY



collage från helgen hehe!


Höstfoton


Bilder på fina Tizi!

 


Alla bilder är tagna av världens bästa Julia!

Julia skriver asgrymaste sakerna

Tjabba!!! Jag är asgrym! Och as (COOOL) och Daim är bästa hästen i värden<3333 wilma! Är oxxo as grym och värdsbäst! ;) EMILY är för jävlig på att blogga!!!!! Bättrar hon sig inte så komner tomtrn hota henne!!! (FATTTTA) ////// JULIA PULLIA SEGER AS GRYMAST I VÄRDEN !!!!! (KOM IHÅG DET!!!)

Daaaaaaaiöm

Julia red Daim förut och jag också, dom var asgrymmmaaaaaa! Så himla fina, bäst, perfekta, och otroligt bääääst tillsammans. Älskar ekipaget, världens bästa. Julia rider bääääst på världens bästa hääääst!


Skojjtävling

Har vart och tävlat på Tizi och Sniffan idag. Orkar inte skriva så mycket så jag ska kortfatta det. Första klassen på Tizi så krånglade hon pytte, och sen blev felfritt och en rosett. Andra klassen på henne kändes hon inte bra på framhoppet så då avstod jag ifrån att hoppa.

Sen Sniffan, världens finaste Sniffan. Hoppade en ld-10 och då var hon lite galen men så blev hon rädd för flaggan och jag tog inget beslut till ettan så 4 fel där, resten var skitfint! Sen ld så gjorde vi en felfri ritt med bättre stilpoäng och kom 4a. Ska tävla mera hoppning på henne för hon var riktigt grym.

Älskar mina hästar så mycket, så speciella ❤❤

Är hemma hos världens bästa Julia nu och ska sova här inatt! Ska träffa DAAAAAIM snart!


Frida är bäst

Vi har ridit. Claire red Tizi, Bejjan red Sessan, Oscar red Magnum och jag red Snaffy. Det gick jättebra!

Nu ska på x-factor, hörs i morgon för nu ska jag dra!


Bästaflickan


My heart goo

TJAAAAAAAAAAAAA! Båda hästarna måste vila idaag, ska och gosa med dem och ge dem lite äpple päpplen. Dem har inte vilat på över 1 veckan nu så dom måste som en människa chilla ibland också!



Så mycket vi älskar varandra


Bästa vännen

Åh min bästa vän var jätte fin igår på hoppträningen! Hoppade massa stutts & så! Film kommer till helgen!
Bästabästa❤❤


When we worked

Hello! Har studiedag idag så jag har ridit mina två ponnys! 

Tiziana

Red först lite på en väg och värmde upp, så sjukt duttig. Sen hoppade jag lite och hon var så positiv och duktig. Hoppade ett räcke på 95 och hon var SÅ fin, och sen slutade det med en oxer på 85 och hon var jätteduktig. Inga stopp alls idag, och det är skönt. I helgen ska vi på skojjsaker!

Sniffy

Red samma sak med henne, värmde upp på vägen och mycket mjuka. Hon var väldigt fin faktiskt och inte alls stretig eller något sånt dumt. Sen hoppade jag henne runt 70-80 bara. hon var super fin och positiv, tar tag i arbetet och gör det skitbra. Samma sak med henne, inga stopp alls. Hon ska också på skojjsigheter i helgen!





❤❤


Självförtroende


My love <3

Känner för att skriva ett ordentligt inlägg med en speciell handling. Alltså självförtroende. Mitt självförtroende på Daim var på 100% Jag var aldrig rädd på Daim, för jag visste att han hoppa allt i både fel galopp, korsgalopp och om vi kom i en omöjligt snäv sväng, han hoppa alltid och det visste jag. På Tiziana har väl självförtroendet varit upp och ner. Hade en LÅNG "hopp pause" med Tiziana för jag blev otroligt rädd på henne och kände ingen balans eller säkerhet. Nu är vi back on track och jag är inte ett dugg rädd på henne längre, bara jag tänker att nu ska vi över så hoppar hon. Tror det är mer fel på mig än vad det vart på henne när det gäller hoppningen. Men det gjorde istället STOR skillnad i dressyren, stadig i alla gångarterna nu och det är stora framsteg. Med Sniffan var jag rädd när jag hoppade första gången haha.. Hon var helt crazy men nu har jag mycket kontroll på henne, känns riktigt roligt att hoppa henne för hon har en positiv inställning och har tryck i galoppen och hoppar fina och runda språng. Dressyren är hon KUNG i men ändå väldigt speciell och inte helt enkelt. Fina ponnys jag har, miss my Daim <3

2/10

Idag red jag båda ponnysarna!

Tiziana:

Skritt, trav, galopp barbacka idag. Mjukade mycket formen och jag red ut på vägen. Gick jättebra och hon var så lugn och fin och mjuk. Duktig pownieheeeeeeeezt!


Sniffan:

Red ut en sväng och hon var skitduktig. Mycket mera kontrollerat och hon var så fin. Mycket bra galopp och runda galopsprång och inga rodeoshower, inte för vi brukar ha det så ofta men jaja. Fin häst!!<3



lite infoo

 
Hej!
igår reds min sess ut i skogen. I söndags blev de en lång skrittrunda! Ikväll blir det hoppträning för Anita! Nästa tävling för mig & sess är inte denna helg men nästa & då blir det dressyr tävling LB i katrineholm!! 
HÖRS!

Todays

Sniffan

Red på gräsplan barbacka. Jobbade mycket i formen och att mina dumma händer ska vara högre. Red mycket skänkel och lite hand, det är då hon går som bäst. Travade lite i slutet och sen lite skänkelvikningar. I slutet var hon riktigt fin och igenomriden. Klockrent!

Tiziana

Red på hacket idag och jag skulle köra lite cavalleti. MEN banan är helt geggig så det är inte en chans att det gick att rida på den. Påhittig som jag är så ställde jag det på en liten väg utanför stallet. Först red jag ut lite i trav och pigg var förnamnet. Sen körde jag cavaletti och hon var så himla duktig och pigg såklart. Sen staplade jag cavalettisarna så det blev ett räcke och hon hoppade så fint. Bäääästa hästen ❤❤


RSS 2.0