Snöö

Jaa det är sjukt mycket snö.. Hästarna har varken broddar eller snösulor men jag kämpar på, haha.. Red båda idag och Tizi var lugn och försiktigt, mest skritt och lite trav. Sniffan var på tårna idag och galen haha.. Körde skritt, trav och galopp. Duttig ponny!!❤ //Wilma

Duktiga bror på Tizi!


Hoppträning

Sniffan var UNDERBAR idag på hoppträning, allt flöt på som jag vet inte vad. Lite för pigg i vissa lägen och jag tränar hela tiden på att kunna lägga henne rätt till hindrerna osv. Det är inte alls lätt när det är svårt, haha. Men det var verkligen en superbra lektion utan stopp eller andra krångel. BÄSTASTE!!


Emily red Tizziana idag, great!! ♥


Världens finaste Nettla, sååå söt!
 


Rubrik är kul



Hejhej!

Idag så fick hästarna vila, dem måste få vila minst 1 dag i veckan så det fick bli en pluggdag idag. Men imorgon blir det hoppträning med Sniffan och Emily rider Tiziana på morgon så det blir bra!

 
Finaste Daimisen<3

 

Sjukellisjuk

Hejsan! Var hemma hela dagen och vilade och sen tog jag mit ut till stallet. Red ut på en galen Tiziana som var mer än lycklig, men duktig var hon och galen. Sen red jag ut på Sniffan i kolsvart mörker med pannlampa och barbacka red jag också. Hon var lugn och fin och väldigt duttig!! 

I miss you darling<3


Sjuk

Hejsan!

Jag är sjuk men lyckades ta mig ut till stallet och rida två hästar. Red ut en lång bit i skritt och trav och mjukade den massa. Red Sniffan dit och då hade jag Tizi på släp och sen tvärtom hem. Dem skötte sig prima. Så nu ska jag sova, hejsss!//wilma

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50b3bc0b9606ee2dfc6543bc.jpg" class="image">


Lalalal

Hejsan! Idag red jag båda hästarna, red ut på båda så har inte så mycket intressant att säga om det, hehe. Men Sniffan var pigg och galen och Tiziana var också det men ändå väldigt lydig och duktig! Puss!




Bästa Julia

Hej!

Först red jag och Julia ut, hon hade Magnum och jag hade Sniffan. Sniffan var rätt galen men ändå duktig. Julia var grym på Magnum!!

Sen hade jag lektion för henne på Tiziana och hon var GRYM, eller alltså båda var grymma verkligen. Julia galopperade för första gången på henne. Sen travade dem över en bom. Sjukt duktiga!!!! //wilma

 


dagens bilder

 
HEJSAN!
 
här är jag igen, Idag har jag ridigt på banan, vilket är väldigt tråkigt eftersom man hinner ju ut i skogen en långtur på helg lixom. Men det är så mycket jackt juste nu så ja låg lite lågt! Idag red jag först egenom henne lite, men sen satte jag upp ett 50cm hinder & tränade lite avstånd & så. Det gick riktigt bra & sen i slutet när ja red egenom henne igen var hon super fin verkligen! SKÖÖNT. 
Nästa helg blir det stockholm horse sshow! helgen därpå blir det julhoppet med sess ! As nice pUSS
//EMILY

Wilma här

Hejhejhej!! Red båda igår. Tiziana var stoig i början men fin i slutet. Sniffan var SJUKT fin verkligen hela passet igenom. Min kusin är här så idag blir det att ha lite lektioner för henne❤❤ //wilma

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50b0870ee087c32e8df13de8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50b0870ee087c32e8df13de8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50b0870ee087c32e8df13de8.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50b0870ee087c32e8df13de8.jpg" class="image">


Yoyoyo

Hejsan! 

Idag red jag ingen, var och bakade med bästa konfagänget! Men Tizi vilade och Emily red Sniffan, det gick bra men hon känner nog att hon inte hittar Sniffan helt, men det förstår jag lite eftersom hon är så SJUKT fin när man har hittat henne, men det tar tid verkligen!!


Jag och Glitur (fridas häst) Hihi, var så kul att rida han hehe!! <3
 

21.33

bild på mars & jag i somras
hejsan!
dressyr träna sessan igår & det gick bra! hon var fin, trodde hon skulle vara värre men man blir alltid lika glad över henne hur hon jobbar på. Idag har jag provat storhäst hos min tränare & det var sjukt kul, men det är sån stor skillnad på storhäst & ponny, deras steg mm. men jättekul verkligen!
PUSS

Mina finus

Hej på er!

Först red jag Tiziana barbacka på banan i mörkret. Men det var ju lyse på banan iaf. Hon var SJUKT fin i början, aldrig gått så stadigt och bra. Sen i 3 minuter fick hon sina sto ryck och vägrade gå framåt, haha. Sen släppte dem och hon var hur fin som helst!!

Sen red jag Sniffan ett dressyrpass eller jag red mest igenom henne efter gårdagen då hon fick jobba hårt. Såå fin var hon! //Wilma


Träning oså

Hejsan! Red först Tiziana innan träningen och jag red ut på hacket och hon var sjukt pigg och galen. Påvägen hem stegrade hon så jag ramlade bakom sadeln och var dööö nära på att ramla av, haha toke..

Sen dressyrträning med Sniffan och vi jobbade mycket med bommar på en volt. Gick så sjukt bra idag verkligen och jag får massa beröm att vi har utvecklats MASSOR, så nöjda över oss!!<3


 
 

Hello

HEJSAN! 

Claire fick rida Sniffan idag och det gick faktiskt super för dom, jag red med på Tiziana och det gick bra. Vi travade och lite galopp också. Jaja, var typ allt jag hade och säga, hejssss! 



4 hästar ridna

Hej!! Red tre hästar idag och Oscar red en. Jag red Sessan, Sniffan och Tizi. Alla var sjukt fina och red ut på alla. Sniffan fick hoppa stockar och granar i skogen och hon var så sjukt glad, finns ingen roligare häst än henne ❤❤ Sessan och Tizi fick gå på vägarna i trav och galopp, duktiga!!! //wilmaa


Rose

Hej på er! Igår red jag båda två på banan, gick bra. Blev dressyr men Sniffan fick rulla över ett kryss några gånger också och det skötte hon galant! Idag då, så ska jag först rida ut Sniffan eller Tiziana med Oscar på Magnum, därefter rider jag Sessan och Tiziana eller Sniffan (beror på vilken jag rider med Oscar)

Ha det bra, HÖRS!!


Tjenare!

Hej på er! Wilma här dåå! Idag tog jag en mysig stallfri dag som spenderades med bästis Frida, vi var i stan och hade det gos. Hästarna fick vila idag för dem brukar alltid ha en vilo dag i veckan. Imorgon så ska dem ridas iallafall! //wilma

Wilma här ✌

Tjaaaa! Red Sniffan först, halva ut och sen halva på banan. Hon var väldigt fin och mjuk. Dock är hon lite spänd när det är mörkt, men hon vänjer sig nog.

Sen red jag Tiziana på banan också barbacka som Sniffan. Hon var finfin hon också!!


Svar och blogg

 

Varför bloggar inte Emily? Är bloggen wilmas nu?:(

Emily bloggar inte så ofta för hon känner ingen direkt "motivation" till att blogga. Jag (wilma) försöker att hålla igång bloggen bara med lite hur jag rider dem varje dag och sen när vi tävlar så bloggar vi ordentligt! 

Hoppas du/ni har förståelse, hihiih! 


 

Hej på er! Red båda idag som nästan alltid! Red först Sniffan på fotbollsplanen, trimmade på skänkelvikningar, förvänd galopp, ryggning, galoppombyte, galopp från skritt och halt, halter och lite annat. Hon var lite okoncentrerad idag, men det får hon ju vara någon gång ibland faktiskt. Kan inte alltid gå perfekt!

Sen red jag ut på Tiziana. Hon var pigg, galen, lycklig och inte lydig, haha. Men kul hade vi iallafall!!

älskade daimis, som jag saknar<3







upp till bevis

 
jag har bestämt mig nu för att lägga denna blogg åt sidan nån dag till för jag har läxor & har fullt med jobb på min vardags blogg! Men sessan mår jättebra!
PUSS

Förlåt

Oj, förlåt mig! Glömde visst blogga igår, hiho. Iallafall red jag båda två på banan ett dressyrpass med mycket volter i alla gångarter. Båda skötte sig finfint. nu måste jag göra i ordning mig och sen dra till skolan!

BÄSTA


one day


Finafina! 


Hej på er! Har varit på ett slags läger i Småland från fredag till söndag. Så Tizi blev riden i lördags och Sniffan har vilat 2 dagar och det gillade hon INTE. Så idag när jag skulle tränsa såhade hon panik för hon skulle ta i bettet i munnen direkt och var helt kaos hahaha... Sen var hon crazy hela ridturen men i slutet var hon lite lugn iallafall. Haha, jaja hon var fin!

Grymmaste ekipaget

Grymmaste ekipaget i hela världen tog hem segern idag IGEN och blev KLUBBMÄSTARE i hoppning också!!!! Finns inte ord för hur GRYMMA DOM ÄR!!!!❤❤❤❤


Kan inte vara gladare!!❤


OMG!!!!!!!❤❤❤❤❤❤

Herreguuuuuuud!!!

Vilka vart KLUBBMÄSTARE i dressyr för lektionsryttare dåååå? VÄRLDENS BÄSTA FAVVVOSAR!!!!!!!

Och så kom dem trea sammanlagt!!!!

BÄSTA, MASSAMASSAMASSA GRATTIS!!!!❤❤❤❤


lite info

2 favvo bilderna
Hejsan!
förvånad att ingen har klagat att jag inte har bloggat på ett tag? Iallafall dressyr tränade i tisdags & det gick super! Hon har ändrat sin galopp & blivit så mycket följsamare & lättare att kontrollera, jätteskönt! 
Våra mål juste nu? vad ska vi träna på? 
Ja självklart dessa tankar är i huvet just nu hela tiden.. Men dels så har vi mycket jobb i dressyren som vi ska jobba på! Sen har vi även hoppningen som vi tränar för att hålla igång både henne & mig! 
Önskade att det skulle finnas massa hopptävlingar i vinter för då hade planen legat på LA! men nu kommer vi inte starta de detta år oavsett! Men vi får se helt enkelt! HÖRS!
/EMILY

bästisen

Hejjjj! 

Red båda mina hästar som vanligt typ hihi. Först red jag ut på Sniffan och det var lite mörkt men inte så mycket. hon var superglad och sprallig som sjutton. Men väldigt trevlig och inte så himla hetsig. Duktig!

Sen red jag Tiziana barbacka massa mjukning på ridbanan, blir ju kålsvart så jag hinner bara rida ut på en om jag har tur. Bläää på vintern som börjar närma sig, vädret är så himla BLÄÄ!


åh, bästisen<3

 

Holaaaaaaa

Red båda idag igen hiho! 

Red exakt samma på båda typ iallafall. Kålsvart ute men jag red på banan barbacka i skritt och trav. Mjukade massor och båda var riktigt riktigt fina. Tiziana var himlans fin idag, bästa pollarna!!


daimdaimdaimdaim<33333333


Lektion och sånt

Hejsan! Red somsagt Sniffan först idag ett ordentligt pass på fotbollsplanen. Mjukade väldigt mycket i början och hon var lite spänd. Sen släppte hon igenom formen och resten utav passet gick fintfint. Körde skänkelvikningar och att hon ska vara kvick för hjälperna. Gick jättebra med alla delar!

Sen dressyrlektion med min fina Tiziana. I början var hon jättedum om jag får säga så, (aldrig hästens fel så måste vart jag som red kasst) HE-HE typ.. Men sen i galoppen så hade hon överenergie gånger 1000000 och hon fick springa av sig i början och jädrar vilken fart hon får upp. Sen samlade jag henne och hon var riktigt fin men lite för stark. I slutet i travarbetet gick det galant. Bästa på länge! ♥



så svårt att tro att det är samma ponny, hon är så fin min gosis<3

 

Måndaggggge

Hejsan! Idag red jag Tiziana och Sniffan. Regnade typ hela tiden så blev inget kvalitè pass direkt, red bara lite mjukgörande volter och sånt. Båda var duktiga trots regnet och mörkret. Imorgon blir det dressyrträning med Sniffan eller Tizi, har inte bestämt riktigt vem som ska med än, huhu!



lille tuffsen magnum<3

min kärlek


Som vanligt.. typ

Hejsan! Idag har jag ridit båda mina som vanligt typ hihi. Red ut på båda två idag. Först på glada Sniffan som var superduper glad idag att få ridas ut, lite halv galen och glad idag hahah. I slutet mjukade jag massor och hon var lydig och duktig. Sen red jag Tiziana rätt lugnt för hon har ett litet sår på bak benet men som varken är svullet eller varmt. Hon var pigg och glad och vi körde igenom alla gångarterna och lite lydnad. Duktig polle!

 
 

 

Resultat från Linköping

i lcn vann vi sjukt fin & sjukt bra gick det! I LB tyvärr blev uteslutna för hon stanna på första i kombi. Jag tänkte väl lite för mycket på tid pressen eftersom de va en jätte snål optimal tid tyvärr.. men hade ett as fint flyt på de 3 första hindrena men ajja! Nöjd iaf!
/emily

Miss u

Hej! Har ridit båda mina fina stärnor idag barbacka i en gräshage. Körde massa mjukande övningar i skritt och trav och båda skötte sig prima. Körde även skänkelvikningar på Sniffan som sitter SÅÅÅ himla bra nu! Imorgon kommer ett inlägg upp om en sak, hihi. HÖRS!!



bild i repris men jajaja, SAKNAR DAIMIS SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET.... :( 

 

@tävlingsplatsen ✌

Tjalol!! Är på tävlingsplatsen nu och Emily har precis tagit ut sessan. Hon ska ju somsagt starta 2 klasser idag, lycka tillllll! ❤ //Wilma


hoppträning igår

Hejsan! 
de är såhär att vårat internet är jätte dåligt hemma därför hinner jag inte bråka med internet.. Men hoppträna sess igår & det gick jättebra! hon var riktigt fin!  idag ska hon skrittas ut en sväng & fixass för tävlingen som är imorgon!! 
HÖRS

Hoppträning 1 november Sniffan

Hej! Hoppträningen med min stjärna Sniffan gick så himla bra. Vi har så fruktansvärt kul tillsammans, fina pollen. Vi gjorde ett MONSTER hopp, hahahaha herregud asså, sjukt stort långt och jag vet inte vad. Men gick det bra och vi fick ett jäkla bra flyt idag också. Så nöjd över både henne och mig, jag måste ta insiativet till "nu hoppar vi" liksom. Vi ska hitta någon pay and jump och köra 70 och 80. Idag slutade jag på en bana runt 80-90 och det gick jättebra. Fina Sniffan<33


 

Tiziana 1 november

Hej! Har ridit Tiziana på förmiddagen, hon var okoncentrerad och fokuserade ingenting. Men hon har sina dagar så det är bara att försöka göra det bästa utav situtionen. Men ändå skapligt nöjd!

Hopplektion med Sniffan ikväl!!!



 
 
 

RSS 2.0