Dressyrtävling Tiziana Finspång

LC:1 - 63,5%

Kändes som en helt okej runda, fick väldigt bra poäng för att vara denna rundan. Men jag är nöjd för hon var väldigt fin men jag är så himla petig och har svårt att vara nöjd om inte den där halten var exakt så som jag ville att den skulle vara och om en övergång inte var helt 100. Men får faktiskt ta och vara nöjd!!
 
LB:1 - 57%
 
Här var Tiziana den där lilla yra Tizi som bara springer omkring och ser helt vilsen ut. Hon var mycket okoncentrerad, springig och lite vinglig. Men tror hon gjorde sitt bästa endå, haha får inte vara för hård mot henne eftersom hon har gjort sådana framsteg, kanske inte just på tävlingar men iallafall på träningarna. Men hon var lite rädd för solen som lyste in genom ridhuset och hon snubblade och gnäggade lite också. Galoppprogrammet var bitvis väldigt bra förutom när det bara gick snabbare, snabbare och ännu snabbare haha. Längtar sååå mycket till utmohustävlingarna nu, där presterar hon mycket bättre och är inte den där där vilsna lilla ponnyn!
 
 
 
 
 
 

Bästa Sess


Sessan var så himla fin idag, ett litet skitpet på hinder numero 5 dock, men vad gör det. Är så glad för att jag får hoppa en sån himla fin ponny som Sess!

Bilder från Åby

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotograf Claire Ellinger
 

Tiziana i Väderstad

Var i Väderstad på tävling för några veckor sedan. 

Resultatet blev 56% i LC och 54% i LB. Bortsett från poängen så var det två väldigt bra rundor, Tiziana skötte sig jättebra och jag var nöjd efter båda två. Min tränare var också väldigt nöjd med rundorna när hon fick se dem på film och tyckte inte jag skulle tänka så mycket vad jag fick för poäng.
 
Nästa helg ska vi åka till Finspång för att starta en LC och LB igen!!
 
 
 
 
 

Mot Åby på tävling

 
Ska snart lasta Sessan och åka på hopptävling i Åby. Ska hoppa en LC och hoppas på att få ett bra flyt och en bra runda!
 
 

RSS 2.0