It's a good day

Red först Sniffan idag, först dressyrtrimm på banan och sen skogen. Hon skötte sig bra!

Sen red jag ut på Tiziana och Claire red Sessan. Gick super med dom också!

Imorgon blir det en sjukt bra dag, ska hälsa på mina två favoriter! //wilma


Dressyr start tider!


LITE UPT

hejsan!
har som ni ser inte skrivit här nästan på hela veckan.. men har iaf kört på med Sessan i den vanliga takten. Vi körde i tisdags ett dressyr pass på gärdet. Kommer komma film på det sen. Sen i onsdags blev det bomarbete på banan. Det gick verkligen super! Vi börjar bli mer samspelta nu! :)
Nu är jag i bilen med Clara för att hänga med till lag sm i årsta runsten! kommer bli asbra!
 
Dom som deltar i laget är:
Lydia Laudon- Hagaby Primrose (inlånad)
Ida Johansson- Sun City
Elin Hellström- Black Jack
Clara Fredheim- Lakeview Decs Joy
Hanna Åman- Hagens Earl
 
 
HÖRS & ska försöka upt om hur det går för dom. Men ni kan även gilla på FB skogslotten så kommer det upt där med!
 
 
Clara som står för bilden med sin fina ponny!

Lektion

Hejsan! 

Red dressyrlektion på Tiziana idag och det gick bra. Lite tjaffsig är hon allt ibland men i det stora hela så gick det bra. Hon utvecklas från vecka till vecka tycker jag, duktig ponny!

Sen när jag kom hem så red jag Tiffany. Red på fältet lite dressyr och mjukning och red även igenom programmet. Guva fin hon var, så himlans fin ponny!!







Bra wilma

Ledsen för uppdateringen..


Iallafall så red Emily Tiziana åt mig idag, snäääällt.


Sen var jag på dressyrtrimning med laget på skogslotten. Sniffan skötte sig såååå bra idag verkligen, så himla duktig ponny. Vet inte vad jag ska säga, hon är helt underbar!❤


Finis

Oscar hoppade Magnum idag också, han var såååååå fin <3


Cha

Hejsan! Red endast Tiziana idag för Sniffan måste vila någon dag innan tävlingen. Iallafall så blev det massa konditionsträning och hon var sjukt duktig. Var på ett superstort fält och hon var pigg och glad.

Ska och vara med när papi skor Tiffany nu, hörs!



min bebis, saknar han så sjukt mycket, min egna nallebjörn <3




Let me go

Har ridit båda hästarna nu, chill. Sniffan var helt sjukt fin, blev ett dressyrpass på banan. Tiziana fick gå på fältet och hon var också jättefin, lite stel och springig så jag fick göra det bästa av situationen!


världens sötaste vovve, haha :)


Igår o idag

Red ut på Tiffany igår och det gick prima. Sen gick jag en promenad med Tiziana eftersom hon inte vilat någontig på hela veckan. Hon var iallafall pigg och glad.

Nu ska jag hem och rida båda två. Blir dressyr för Sniffan och även för Tiziana. Hööööörs!

//wilmaa


Trallallal

Hejhej!
Tänkte berätta om hur Wilma & jag red igår! Vi körde en skrittrundra med sessan & snaffy! Sen tog vi en promenad med tizi & mange! Mys!
Men idag för min del blir det någ dressyr på banan. Hörs mera hejdå!


resultat

HEJ!
tänkte berätta om hur det gick igår på NFK med sessssus! De gick verkligen as bra! i stilen fick vi 45 % vilket var bra, lite surt att om vi hade ett poäng mer hade vi blivit placerade.. men nästa gång så!! Red på 6-6,5 hela rundan, vilket är riktigt bra för att vara ja... ;) Hon nollade & hoppade super! 
 
I andra klassen var det en bra bana, tänkte först våga sattsa lite men kände ändå. ja behöver mera ett "säkert" kort att gå på. Tänkte inte chansa & sen vara tvungna att hamna i någon konstig situation som vi skulle vara tvungna att lösa eftersom vi inte känner varandra till 100. Men nästa gång blir de bättre svängar! 
Hon nollade den rundan med & hon räddar sig själv så himla bra & hon är riktigt hinderklok!! Hamnade en utanför placering.... SURT. men ändå den "turen" hamnar på min sida nästa gång. & vi nollade båda runderna första tävlingen är mer än bra! film får ni på båda starterna! en på videofyme & en från youtube! fina sessssan!!♥
 
 
 
 
Känner att ja rider mycke bättre på LDn. Tänkte mera på sitsen & följde med mycke bättre. men de är en vane sak, blir en stor skillnad på tävlingsplats! men fråga mig inte va som händer i LC på början hahah blir nått konstigt med filmen hahaha.... hörs puss

Bättre uppdatering


Godmorgon! Känner att vi ska börja blogga lite flitigare här, förhoppningsvis håller det i några dagar iallafall. Idag så ska jag rida båda mina tjejor, tror nog att Sniffan får ett rejält dressyrpass, 100% fokus på programmen idag. Tiziana ska nog få köra ett konditionspass för det behövs aldrig. 


¨Tänkte lägga upp en helt veckoplanering för båda hästarna, det blir nog bra. Hörs!



En bild som jag aldrig visat från när jag provred Paulo, SÅ fin!


bra jag är

FÖRLÅT!! 

Red Sniffan och Tiziana idag på fältet. Claire fottade så bilder kommer såsmåningom, dom blev iallafall jättebra!

Red först Tiziana dressyr och hon var superfin, sån himla stor förändring. Älskade Tizoooo!

Sen red jag Sniffan barbacka på fältet och det gick jättebra, mjuk och trevlig! Sniffaaaaaan<3

Träffade Julia idag som har Daimis, han sköter sig prima och nästa tävling är nästa helg en regional i srs!!


bästa<3


Tävling

Hoppas alla önskar mig lycka till för idag är det sessan & min första starter tillsammans ! Hörs senare, hästen är iaf knoppad&fin! Pusshej!


24 augusti

Red Sniffan först idag, red först ut och då lekte hon bara runt med mig.. Sen red jag på banan och håll i hatten vad fin hon var. Helt sjuuukt, har aldrig suttit på en mera välutbildad ponny, så lydig och trevlig!

Sen red jag ut en skritttur på Tiziana barbacka på hacket, hon var jättefin!!//wilma


Träningen

Ohej vilken dag. Börja med att ja gick & tog in sessan för att vila upp sig inför träningen.. Ser då att hon har tappat vänster bak sko, ser att den har "fläkts" massa.. Men världens bästaste pappa skodde när han kom hem & skodde om den andra bak när vi kom hem efter träningen!;)

Appråpå träningen gick det dunderbra! Hon var jätte pigg & framme vilket är bra! Fick även göra två snäva svängar & det visa sig att hon är väldigt svängbar för att ha en oruttinerad ryttare på stor ponny!:) men jätte nöjd med lektionen hörs imr puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50368c029606ee324600273c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50368c029606ee324600273c.jpg" class="image">


Mina babes

Hejhejhej!

Red Snaffy först idag, ett konditionspass. Hon var sjukt duktig och blev helt slut. Kan inte säga att hon var galen haha, Tiziana är galen men Sniffan är lågt ifrån.. Hon var helt enkelt jättejättejätteglaaaad!

Sen red jag Tizoooo, dressyr in my <3 Nejdå men hon är SÅ fin verkligen, många andra som också ser en stoooor skillnad. Blir överlycklig faktiskt!!! Ska tävla snart förresten med henne, hoppas att hon är lugn och inte blir studdsig och GALEN i galoppen, jaja det får gå som det går. Kanske kommer film sen!! //wilma


Tizo

Red älskade Tizooo idag, 1 timmes barbacka tur med två flecetäcken, regnade lite och det var kallt.. Det gick iallafall jättebraaaa. Sniff vilade idag så hon ska gå torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och sen vila på tisdag! Hörs!


Skitväder



Båda girlsen skulle konditionstränas idag, SJÄLVKLART blir det spöregn, toppen ?!?! Eller inte, blir jättehalt på fälten så jag får hitta på något annat, och banan är helt kladdig. Får bli en uteritt eller nått sånt.. 

Pussssssssss!


My princess

Hejsan! Började med Tiziana som alltid. Dressyr på banan var det som gällde idag för båda faktiskt. Tiziana var jättefin, fick sina damp i galopperna första fattningen men sen flöt det på superbra. Hon har fått en sån SJUKT fin form och hållning nu, så inponerad!!

Sen red jag Sniffan. Samma sak som gällde, dressyr dressyr dressyr. Gick iallafall superbra när hon väl spännde av ordentligt.

Vilka underbara prinsessor jag har <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_5033ce37e087c36976000926.jpg" class="image">


dittan & dattan

HEJSAN!
Igår red jag Sessan bus & Oscar red med på Magnum. Vi galopperad lite på gärdet för att träna lite kondis. Magnum blev lite crazy! haha i varje vänding så stack han med huvet men oscar var jätte duktig & det märks att Oscar har växt till sig med benen runt magnum & de bästa av allt balansen är BRA!
Idag vilar sessan för på lördag ska vi debutera våran första tävling! ojoj känner ja. Vi är mer än redo iaf, hoppas att nerverna är de med ;)
HÄR HAR NI FÄLT FILMEN FRÅN JULITTA FÖR NÅN VECKA SEDAN!!
 
 
 
FANTASTISKA PONNYN!

Jallaaaaaaa

Travade en lååååååååååång runda på henne idag, inspänd på hacket. Gick jättebra! Tänkte precis skriva att hon höll sig på backen hela tiden men icke sa nicke. Skulle ta 1 liten galopp och det resulterade massa skutt hit och dit och stegringar, haha åhhh Tiziiiiiiii! Men annars  jättefin!

Sniffan skötte sig prima idag på dressyrlektionen. Ska gå lite lugnt imorgon och sen konditionstränas på onsdag, hon måste få lite mera ork. Sen ska vi trimma massa dressyr, örnörn!!




Mot dressyrträning

Hejsan! Är påväg till dressyrträning nu med älskade Sniffan där bak i transporten. Jajaaa, red Tiziana innan och mer om det berättar jag sedan. Har rätt så bråttom för lektionen börjar om 20 minuter så hejsssss!! //wilmaa


Camping

Hej på er! Vi är och campar och hästarna är hemma och chillar. Kommer hem imorgon iallafall! Hörs imorgon!! ///wilma


16 augusti



Red Tiziana som vanligt först, rider alltid henne först hihi. Hon var iallafall lite konstig ibörjan, stod emot lite och gick verkligen INTE fram för skänklarna eller mina hjälper. Efter ett tag så spände hon av och då gick det super. Förr så krånglade hon ALLTID i högergaloppen, totalt galen och kicka bocka stanna hoppa stegra studdsa osvosv. Sen tragglade jag SKITMYCKET på det verkligen så nu går det galant. Idag började hon hålla på exakt likadant i vänster varv såklart... Åhhh, måste jobba på exakt samma sätt som jag gjorde med förra varvet. Men tillslut släppte det och jag satt på en underbar ponny. Tränade mycket lydnad och halter i slutet och det gick asbra!!

Sen red jag Sniffan barbacka lösgörande på banan, gick asbra verkligen. Lyssnade superbra och hon var som en dröm att rida. Gick så sjukt bra idag verkligen så jag har inte så mycket ord att säga!! 

Rix FM ikväll taggaaaaaaaaaaaa!




Båda ponnys

Hej! Har ridit båda hästarna nu!

Började med Tiziana, timma dressyr som vanligt. Idag gick det jättebra, ett helt pass utan alls mycket krångel. Körde igenom alla gångarter och hon var jätte stadig och var i en jättebra form. Så lugn och duktig hon är. Hon använder huvudet nu istället för att bara använda och springa med benen. Nejdå men supernöjd!

Sen red jag ut på Sniffan, bara en barbacka skritt tur eftersom hon vaccinerades igår. Duktig tjeja!



Gåååååå

Hejsan! Har vart i kolmården hela dagen lång! Nu ska vi åka hem o då ska ja rida båda hästarna. Höööörs //wilma


Yoloooooooooooooo


Sniffan har vaccinerats idag och hon var superduktig!

Sen när jag kom hem så red jag Tiziana, trimmar dressyr som bara den nu. Idag gick det faktiskt bra, det går bättre och bättre hela tiden. Får dock sina ryck ibland men det löser sig snabbt nu. Duktig flicka!<3


MIN DRÖM <3

NORA

 
 
 
HEJ!
Igår red Nora Magnum. Det börjar gå bättre men hon tycker även de är mycke roligare med att trava nu! hon travade för fullt men kunde dock inte filma de. men nästa gång får jag vara mer beredd! Här på filmen rider hon en  liten hinderbana. Ja brukar göra så att ja går egenom en gång hur man rider vägarna & så. Nora har dock inga problem med att fatta hur man ska göra. De räcker med att säga "ja du kan den hära banan" sen kör hon! 
Hon travade hela banan sen efter hon hade ridit fram ordentligt! bättre film kommer nästa gång puss
 
 
 
 
 

hur de går för oss

No pic today...
 
HEJSAN!
tänkte skriva lite om hur det går för mig & Sessan. De går verkligen jättebra! Hon är posetiv på allt vi ska göra oavsett övning. Hon har alltid sin "jobbmotor" igång. I förrgår red ja igenom henne ordentligt i dressyren. .Hon var jättefin & ja va supernöjd efter! tyvärr så har ja ingen film när ja rider henne i dressyren. Men kommer nu bli bättre på att dra igång med mera filmer så ni får se vad som händer i lite mera rörelse! 
Ikväll ska vi iallafall fältträna as KUL! 
pusshej!
 
 

Sniffan 13 augusti

Underbara Sniffan var totalt bäst idag, bästa lektionen som jag ridit på henne. Allt kändes toppen idag och hon gjorde allt jag begärde. Vi blir ett bättre team för varje dag ❤

Lite bilder från idag klippta ur filmerna!


Tiziana 13 augusti

Har ridit Tiziana nu. Blev lite jogging på banan och hon var jättefin. Inte alls jobbigt pigg, mer seg om man säger så. Haha, låter helt weird att säga Tiziana seg men jo hon kan det också... Hahaha Tiziiii ❤Gick iallafall skit bra hela passet!!

Nu är jag påväg till dressyrträning med Sniffan i transporten. Det går la säkert bra idag som alltid!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_5028f24ee087c356c100006c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_5028f24ee087c356c100006c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_5028f24ee087c356c100006c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_5028f24ee087c356c100006c.jpg" class="image">


Tiziana 13 augusti

Har ridit Tiziana nu. Blev lite jogging på banan och hon var jättefin. Inte alls jobbigt pigg, mer seg om man säger så. Haha, låter helt weird att säga Tiziana seg men jo hon kan det också... Hahaha Tiziiii ❤Gick iallafall skit bra hela passet!!

Nu är jag påväg till dressyrträning med Sniffan i transporten. Det går la säkert bra idag som alltid!!


Löshoppat Tizi

Gick bra att löshoppa Tiziana idag, knas ponnyn. Men hon var duktig och kämpade på. Nu ska hon inte hoppa på 2-3 veckor för istället ska jag stenhårt trimma dressyr, hon kan verkligen dressyr bra.

Är ute och rider Sniffan nu, barbacka och sååå. Hon är la fin och traskar på. Älskade Tiffany, Gräns Tiffanyyyyy ❤❤


Promised

Hejsan! Red båda älsklingarna idag, mina två prinsessor. 

Först red jag dressyr på Sniffan på ett gräsfält, det gick sjukt bra idag. Hon var mjuk och lyssnade jättebra, gjorde allt jag begärde och det flöt på bättre än vad det brukar!! Skönt!

Sen red jag ut på Tizi tillsammans med Emma och Emily. Ja vad ska man säga... Det går inte sakta iallafall när man har Tiziana... haha. Fyfan vad galen hon är när man vänder och ska hemåt, hon bara skuttar skuttar skuttar och ännu mera skuttar. Men jag klarar ju av det, eller dvs jag sitter iallafall kvar.. Galna pånni!!!



//wilmaa

Tiziiii idag

Hade två hinder på medellinjen så man kunde hoppa som serpentinbågar och massor med andra övningar. Hon är FANTASTISK på hacket, helt underbar och hon har en grym vilja. Bästa pånnin ❤❤


Sniffiii

Bloggade aldrig om hoppträningen igår. Tänkte göra en liten film så får ni se. Hon var iallafall jättefin, mycket lugnare och kontrollerbar. Hade kontroll hela passet och hon var super fin.

Har ridit henne idag också och det gick bra. Hon testar mig lite nu faktiskt, ska göra allt som jag säger att hon inte ska göra. Sen när jag visar vem som bestämmer så går det prima. I slutet ösregnade det verkligen så jag såg inte någonting... Vi vart sjuuuukt blöta också, haha.. ❤


Tiziana idag

Red ut på henne för banan var kladdig, finns hur stora gärden som helst att rida på så jag passar på så mycket jag kan. Red ut en runda först och sen kom kag ut på ett SJUKT stort gärde och Tizianas första ide var att galoppera, wiiii. Nejdå men hon var jättefin, lydig och jätteduktig. Fina Tizi ❤❤

 


Gårdagens inlägg som aldrig kom upp

Heeeej! Bästa Linnea sov hos mig inatt, världens bästaaa. Satte upp henne på Tiziana, haha hon är allt annat än van att rida men hon var duktig idag. Jag red Emily häst Sessan som var jättefin. Red ut i över en timme, Sniff älskling fick vila idag för det är hopplektion imorgon. Bästa älsklingen ! ❤❤❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50239ba29606ee4516000000.jpg" class="image">


Gårdagens inlägg som aldrig kom upp

Heeeej! Bästa Linnea sov hos mig inatt, världens bästaaa. Satte upp henne på Tiziana, haha hon är allt annat än van att rida men hon var duktig idag. Jag red Emily häst Sessan som var jättefin. Red ut i över en timme, Sniff älskling fick vila idag för det är hopplektion imorgon. Bästa älsklingen ! ❤❤❤


Heztar!!<3

Hejhejhej!!

Först red jag ut på Sniffan barbacka, mamma red Sessan och pappa körde häst och vagn med Magnum. Det gick superbra hela vägen och Sniffan var lugn och fin. 

Sen red jag Tiziana, hon var dööö fin idag. Red på ett STORT gärde (stavning) och hon var superfiiiiiin!


Bilderna på Sniffan kommer när dom kommer! ;)




Dressyrlektion!

Hejsan! Kortfattat ridpasset lite. Det gick superbra. Sniffan är så himla fin verkligen. Vi tränade mycket på förvänd galopp, det gick superbra verkligen. Mycket galopp från skritt och fatta förvänd galopp ifrån skritt. Sen körde vi skänkelvikningar. I helhet gick allt hur bra som helst. Ponnyn är verkligen grym! På torsdag blir det hopplektion, taggaaaa! Älskade Tiffany! Film kommer nog!


Taggad inför träning!


6 kilometer

Hejsan! Har varit ute och sprungit 6 kilometer, örnörn. Nu ska jag ut och ta in Tiffany för vi ska lasta mot dressyrträning om 1 timme så jag har rätt brottom. Ska rida Tiziana efter lektionen också, blir nog att rida ut tror jag. Hörs efter träningen och då får ni bildbomb på Sniffan, Tizis fick ni ju igår!

Hörs!!


Bebisen!


Älskade!


Åhh, min Daimis måste hamnat hos världens sötaste flicka. Han har det hur bra som helst verkligen! Skulle aldrig tro att han skulle få det såhär himla bra, trodde inte det var möjligt. Känns så sjukt bra att aldrig behöva oroa sig för hur han har det, jag vet att han har det hur jäkla bra som helst hos Julia! Dom var på meeting i helgen och dom gjorde 3 av 3 nollor, hur bra ? SUPERBRA! Jag är bara såååå himla stolt! Bästa ekipaget!




Massa bilder, älski Tizi <3

 



Jag sitter inte alls bra på alla bilder och formen är inte korrekt på alla bilder, men skitsamma allt kan inte vara perfekt. Så jag bjuder på massa bilder! Tycker hon bara blir finare och finare!



Today i feel

Hejsan!

Emily är i Öland så jag har hand om 3 hästar eller typ 4 med plutten. 

Frida red Sessan idag och det gick toppen, jag red med ut på Sniffan som var jätteduktig och lugn.

Sen red jag Tizi barbacka på banan och joggade i formen osv. Gick superbra!

Imorgon ska Sniffan och Tizi ridas och Sessan ska få vila. Hörs!!

Har massa bilder som jag ska visa er!





Dressyr

Tiziana idag: Väldigt jobbig ibörjan men det släppte sen, i galoppen var hon likadan men det släppte sen också. Mär hon väl är fin så är hon verkligen dröm. Hoppas det går ännu bättre imorgon! Tiffany idag: Jättefin, hela tiden verkligen. Åh det känns så bra med henne. Hon har landat på jorden nu också efter hoppningen. Nu trimmar vi in la programmet, Tiffany är grym ❤❤ Bästavän fottade också, blev asbraaa!


<3<3


Världens finaste troll

Hallåhallå. Tränade för Anita i onsdags och ja slutas aldrig förvånas över Sessan! Hon hoppar allt blir hon lite tveksam är de bara att trycka lite så hoppar hon skönt ! Jätte nöjd efter träningen, hoppa lite linjer som sluta med bana som låg runt 90 tror jag! Har även anmält mig till första tävlingen med! Blir NFK ld&lc!:) tråkigt med stil men de är ju viktigt de med!;) red med mina favvo 98 or som en kvälls tur!:)


Hoppfilmer hihi små skutt



Fråga mig inte varför Sniffans film typ dansar, haha helt sjukt..




Tom Tits

Förlåt för dålig bloggning men vi har varit på tom tits hela dagen, jättekuligt. Har laddat upp filmerna nu men Tizianas är inte helt klar än. Det är bara lite små låga språng som ni kan få se hiho. Hörs imorgon!



Jag och Sniffii idag <3


Dressyr ponnyn <3


Hoppning Tiffany



TODAY, vissa bilder ser lite konstiga ut haha, men det bjuder vi på!

Hoppade somsagt Sniffan för första gången idag. Hon är ju van att bara gå dressyr! Men gud vad hon kunde hoppa, vilken klocka! Hon var dock väldigt galen och pigg, och jag hade inte 100% kontroll på henne. Men hon bjöd över hindrerna och verkligen ville hoppa. Fick mycket fina språng verkligen, och det ska bli kul att börja hoppa henne mera. Hoppade bana på slutet och det gick toppen, fast det går väldigt fort! Men denna häst kan verkligen, underbara Sniffy!! Film kommer!


Hoppning Tiziana


TODAY

Hoppade på hack som jag alltid gör nuförtiden. Gick superbra idag hela passet ut, hon flyger fram i början men sen kan jag börja ta och reglera galoppsprången lite och då blir känslan mycket bättre. Imorgon får hon nog gå ett jogging pass på banan så hon lugnar ner sig lite också! Film kommer!



Hoppla shoppla

Hoppat båda ponnysarna, ska till skogslotten nu, uppdaterar om ridpassen där!



RSS 2.0