Ordentligt ridpass

Red ut på Tiziana barbacka och myste massor. Hon var så himla fin!

Sen åkte jag till  ridhuset med Sniffan för att få ett ordentligt pass. Hon var jättejättefin verkligen. Idag tränade jag på öppna, sluta, galoppombyten och 8 meters galopp volter. Massa sånt som är med i programmet LA:P1. Känns som vi kan redan skänkelvikningarna, rygga osv, så det känns bättre att träna på sånt som verkligen behövs tränas på!!


Saknar denna älsklingen allt för mycket, känns sjukt jobbigt just nu<3


Wei

Red båda hästarna idag och dem var jättefina. Tizi reds ut och Sniffan reds barbacka på fältet, bästa!


 
 

Svar på Tiziana


 
Svar: Det beror ju helt på hur rutinerad man är, vilken balans man har och hur stadigt man sitter på hästen. Men hon bär upp ca 60kg men kanske något mer om man har god ridvana. 
 

My lovie

 
Ni kan se hela annonsen HÄR!

My best

Hejsan! Red både mina prinsessor idag, lovie. Först Tiziana. Jobbade igenom henne väldigt ordentligt och väldigt noga så att hon verkligen skulle bli mjuk och gå stadigt i den korrekta formen. Hon var jättefin idag och gjorde så bra ifrån sig, hon var helt blötsvettig efteråt så hon fick stå inne ett tag och gossa lite. 


Sniffan fick ridas ut och herregud vad fin hon har blivit. Så mycket lugnare och inga dumheter längre, SÅÅÅ skönt, hihi. Förut var jag helt ärligt nära på att ramla av vid varje uteritt, det var helt okontrollerat så jag slutade med det ett tag. Nu funkade det super och det var mer än bra!!


Jag har v ä r l d e n s finaste ponnysar, T & S ♥ ♥ ♥ ♥

    

 
  

Mina fina

Hejsan! Idag red jag ut på Tizi och Frida gick med Magnum, gosisen! Gick jättebra och Tiziana var supermjuk och fin, bebisen. Sen red jag på Sniffan på fotbollsplan i snön. Hon var fin men försökte smita lite i högervarvet men tillslut fick jag igenom henne där också. Men hon var superfin för att jag har ju inte ridit henne på ett bra dag, min bebis. I galoppen var hon pigg pigg och pigg haha. Bästa Sniff och Tizzz<3



Hemma

HEJSAN!!
Igår kväll kom jag hem och jag har saknat mina ponnysar något enormt och det var såååå skönt att få träffa dem idag och pussa massor på dem och rida såklart. Jag har haft det hur bra som helst med underbara människor som jag har lärt känna och skrattat jättemycket. TACK till min bästa sis som tog hand om mina ponnysar denna vecka, så snällt av henne. Nästa tävling på Sniffan är den 16 mars så vi har tid på oss att vara i full trim! Hejs!



Wiie bästa Sniffan


hopptävlings resultat

Delad andra placering idag med min ponny. Hon var iaf jättefin, bjöd super & det var LC idag bara. För nästa vecka kör vi på skogslotten LC & LB. Bra start på året! fina sess! 
/emily 

@åre

Hej allihopa! Jag är i Åre och har det hur kul som helst verkligen. Mina finaste sessor är saknade men dem har det bra där hemma. Jaja, var bara de ja ville säga, tjarååå! //wilma 

 


upt häär

bilder från igår på wilmas ponnysar
HEEEJ!
provad storhäst i öh lördags! Red alla hästarna  igår då bror red Magnum med! Idag red Oscar för första gången Sessan & jag red sniff barbacka! Oscar va as duktig & våga tillomed galoppa! Nu ska ja snart till Elssa, vi hörs PUSS

14.20

Denna vecka ska jag försöka upt er eftersom wilma är i Åre. Har sett till så alla hästarna har ridits idag! Gick bra & skönt att rida i ljuset! Bilder på tizi & oschar & sen även på min granne Nora & magnum!
PUSS /emily

Hopplektion Sniffan

Sniffan var jättefin idag på hoppträningen. När jag styrde första gången på hindret vart hon så otroligt glad och gjorde hur konstiga och överdrivet höga hopp och var så lycklig. Resten utav passet gick bra men hon var mer fokuserad på hur kul det var än hur ordentligt det skulle va. Men hon var glad och det var det viktigaste och hon tyckte att det var superkul. Fina Gräns Tiffany!!♥
 

Sen update

Hej! Red ut på Sniffan och hon var piggpigg men jättefin. Imorgon blir det hoppträning!
 
Tiziana var hur fin som helst, har lärt henne att rygga nu idag på ungefär 5 minuter, ho har tvär vägrat det förut men nu gick det galant. Och skänkelvikningarna går framåt också. Finisen!!<3
 

Inte hoppträning idag

Hejsan! Det var visst hoppträning på torsdag, haha.. Men Sniffan fick gå på banan ett dressyrpass i den höga snön och hon tyckte det var jättekul och ville aldrig sluta arbeta. Sötan!! 

Tiziana red jag ut på och gjorde av med massa energie. Så himla fin och lydig!

Tizi har förändrats så sjukt mycket sen vi köpte henne. Från en superpigg ponny som var väldigt het och som ofta gick rakt upp med huvudet till en pigg men mycket lydigare ponny så min 6 åriga kusin klarar av att galoppera på henne helt själv och till och med går i form med henne i alla gångarter. Tiziana<3


 
 

Hejsan

Hej! Idag så red jag ut 1 timme på Sniffan och Tiziana, jätteduktiga var dem båda. Imorgon ska Sniffan få gå hopplektion, blir kul och spännande. Men vi hörs, hejs!


 

Tävlingen idag inte älskad av dommaren

LB:Jag har ju bestämt mig för att knappt bry mig om hur det går i lb utan bara ta det som en uppvärming till huvuklassen la. Men idag gick det bra men dommaren gillade oss inte alls, var riktigt synd eftersom jag tror vi hade fått jättebra poäng annars. Men ajja, bara att skita i det och gå vidare..... Fick 60 och nått, blääää..

LA:I uppvärmingen fick jag massa tips av Bella som jag smsade med och det gick sjukt mycket bättre och fick ett jättebra stöd på ytter och en mycket finare häst. Inne på banan gick det super men hade samma dommare = dåliga poäng igen. Men fick endå skapliga 61,650% som förra gången tror jag. Men det var SJUKT snålt med poäng.

Sniffan skötte sig så himla bra idag tycker jag, inte så himla spänd som hon brukar vara. Jag vet gånger 100000000 att vi inte ligger på några toppen poäng, tro mig jag vet det. Men jag känner att jag inte har några jättebra förutsättningar nu under vintern, rider i ridhus 1 gång i veckan och resten rider jag ut typ. Men jag längtar så himla mycket till utesäsongen och jag vet att vi kommer ta oss upp till dem bra procenten! Men över 60% i LA är helt okej iallafall. Min fina Sniffan, så himla fin, min älskling♥♥♥♥♥





Sen update

Hejsan! Förlåt för det alltid blir sådan sen uppdatering. Men red först Tizi och hon var superduper fin! Red på hacket på fotbollsplan där det var hög snö och red i en volt. Hon var så himlans fin och gick i en jättefin och stadig form hela passet ut. Sniffan var också jättefin idag och det var skönt att få en bra känsla innan tävlingen imorgon. Imorgons ska jag försöka få skapliga rundor och försöka skippa att få fel galopp och skippa stegringarna. Men tror det kommer gå bra, mina underbara prinsessor!!<333



Inte det bästa passet

Hej! Sniffan och jag dressyrtränade idag och det gick inte som det brukar faktiskt. Tänker inte skriva så långt eftersom allt blir så negativt då och det känns som jag bara klagar på hästen vilket jag inte gör. Jag red inte bra idag och Sniffan blev aldrig avspänd och inte så fantastisk som hon brukar tyvärr... fick kämpa så sjukt mycket idag verkligen men ändå så föll inte allt på plats. Ska försöka lägga detta pass bakom mig och få in massa positivt i huvudet och ladda om inför tävlingen på lördag. Hoppas hoppas hoppas av hela mitt hjärta att det ska kunna gå bra för oss!! 


 
 

Fina ponnys

Hejsan! Var värsta snöstormen när jag red båda hästarna, kul kul....
Tiziana red jag ut på och hon var jättefin, pigg och lydig. 
Sniffan red jag på fotbollsplanen och hon var lite spänd i början och släppte inte helt. 
Men tillslut blev hon riktigt fin och fick ett jättebra avslut. 
På lördag är det dressyrtävling, lb och la kör vi då och hoppas på bättre resultat denna tävling!!






Storm

Hej! Skrittade ut Tiziana och Sniffan i snöstormen. Duktiga var dem men Tiziana tyckte inte alls om vädret, haha. Imorgon ska Sniffan gå ett dressyrpass och Tiziana desamma tror jag. Vi hörs! // wilma

saknar dig mitt hjärtis

Bästa bebis, saknar dig så♥
 
 

19.35

 Haft ponnyridning med min granne idag i mörkret. tråkigt dock att det ska vara så halt eftersom magnum inte har några bakskor.. Men det gick iaf jättebra! trav tränade massa och så! Sessan vilade idag men hade massa mys med sina ägare som kom & hälsa på! 
/EMILYKLEMEDSSON

Mina favoriter hälsar


Oscar och Tizi del 1


I can ride a song

Hej! 

Idag så red jag Sniffan och Oscar red med på Magnum, det gick bra och Sniffan var lugn! 

Sen red Oscar Tiziana och jag hade lektion för dem på ett fält. Dem var såååååååå himla duktiga och jag är mega stolt över dem. Körde övergångar, åttor och galopperade. Hon var rätt så sur idag men Oscar klarade av det jättebra. Massa bilder kommer när datan vill sammarbeta. 




 
 

My heart

Tiziana:
Red henne barbacka på gräsfältet fast det var snö såklart. Hon var fin och väldans pigg! 
Sniffan:
Red henne också där fast med sadel och red igenom henne ordentligt i alla gångarter så hon blev helt mjuk och fin. Så jag blev jättenöjd med henne idag. 

Höres!!

Gräns Tiffany, my heart!


 

Sorrii

Helluu! Förlåt för dålig bloggning. Mina hästar vilade i onsdags, igår var min fina vän Emma här och då skrittade vi ut lååååångt i mer än 2 timmar, hästarna tyckte det var kuligt, hihi. Idag tror jag att jag ska rida ut på dem!




RSS 2.0