Bästa ekipaget ever!!


Till Rom på lovet

Hej! Förlåt för vi bloggar väldigt dåligt här men vi har inte så mycket tid eller lust. Hästarna är jättefina, allihopa såklart. På måndag åker jag iväg till Italien med mitt förra konfirmationsgäng, vi har forsatt och sparat ihop till en ny resa, ska bli så himla roligt, vi ska bo på ett fint ställe i Rom. Kommer att komma hem på lördag kväll och sen på söndag är det tävling på Sniffan. Bästa systern ska hålla igång henne så gott som möjligt hela veckan så hon är i fint trimm tills tävlingen. Jag kommer rida henne på lördagen och jobba igenom henne ordentligt. Vi hörs antingen snart eller efter Rom, ha det bra!!



Dålig bloggning

Hejsan! Har inte bloggat här på ett tag men har inte haft tid eller så. I torsdags hopptränade jag och Sniffan. Hon var sååå himla fin när vi joggade fram och hon hoppade så himla fina språng. Dock så kom vi i full fart på en jätteläskig mur så där flög jag av hahaha. Bara hoppa upp igen och då gick det superbra. Hon hoppade superfina språng och verkligen runda och säkra språng. Ibland blir dem lite kråksprång men inte alls lika mycket. Dock var hon väldigt petig med att jag var tvungen att lägga henne PRECIS rätt för att hon skulle hoppa, inte 5 cm för nära eller långt ifrån haha, knäpphäst. Men känns verkligen som jag vet hur jag ska lägga henne till sprången nu trots allt skuttande brevid haha. 

Igår så red jag barbacka på fältet och jobbade henne och hon var så himla fin. Fick henne fin i alla gångarter. Idag red jag en låååååång ritt på henne och hon var helt crazy verkligen men endå duktig. Imorgon blir det ett dressyrpass. 

Tiziana går på som vanligt och hon är jättefin, blir nog ett dressyrpass på henne imorgon!



Igår och idag

Igår:
Sniffan

Red ut en galopprunda och hon var hur glad som helst. Blev en väldigt lång bit men det är både bra för konditionen och hon blir så lycklig av att få galoppera ute på vägarna längs skogen. Känns verkligein skillnad att rida ut på henne förr och rida ut på henne nu. Jag kan henne mycket bättre och vet hur jag ska rida henne så hon håller sig lugn och så att jag sitter kvar, hehe. 


Tiziana
 
Hon fick också ridas ut men inte lika långt då hon inte har exakt lika bra kondition och hon är inte så jättepigg nu när hon fäller så det finns inte så mycket energi att göra av med. Men hon var såå fin och jätteglad. 

Idag:

Sniffan

Red henne på fotbollsplanen där jag har gjort en volt som det inte är någon hög snö på. Red 1 timme och ska börja rida längre pass nu då jag måste få oss i form inför tävlingssäsongen. Vi har hamnat lite efter nu eftersom det går inte att rida sådär jättebra när man inte har ett ridhus och ett bra underlag. Men jag kämpar på ändå och ser redan resultat. Hon var såååå himla fin och jag fick upp henne i en bra form och hon var aldrig lång och springig. I slutet tränade jag mycket på att få en mjuk och fin övergång från skritt till galopp. Supernöjd med henne idag!

Tiziana

Red henne på samma ställe i ca 40 minuter. Hon var jättefin trots att det var ett tag sedan jag tog ett ordentligt dressyrpass men det beror endast på att hon fäller och hon är inte sig själv då helt. Men det gick somsagt jättebra och hon höll sig positiv och sammarbetsvillig hela passet. Tänk från när jag fick henne tills nu, vilken skillnad och vilken utveckling!!

 


Allt är mitt fel

Tänkte bara skita i att skriva om tävlingen eftersom det gick som det gjorde. Men iallafall vill jag bara skriva att det var jag som gjorde så resultatet blev som det blev idag och tyck inte synd om mig. Det var min nervösitet som förstörde allting. Allt hade gått tusen gånger bättre om jag bara hade just ridit bättre och slappnat av. Jag blir så nervös så fort vi bara svänger in med bilen på parkeringen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. På framridningen vart jag ännu mera nervös och på "tävlingsbanan" vart jag skitnervös och fick minst 3 black out och visste inte vart jag skulle rida. Men jag red inte fel iallafall. Tänker stryka hela denna tävling från mitt minne och bara se framåt. Jag har en underbar ponny som är värd guld och vi har så stora chanser tillsammans. Vi klarar detta och vi ska nå högst upp, bara jag kan låta bli att förstöra allt nu...
 

Jag älskar dig, förlåt för jag förstörde allt idag älsklingen



Gossis finisarna

Gossisarna

Hejsan! Red Sniffan idag lite trimmning till tävlingen imorgon, det gick bra och det känns bra inför imorgon! Sen reds alla andra hästar ut i trav och dem var så glada och duktiga. Lovar att jag bloggar efter tävlingen imorgon. Förresten så gick dressyträningen jättejättebra med Sniffan, var såååå nöjd efteråt!!!♥



Svar på ännu en fråga

Är inte du ganska lång på henne eller ser det bara ut som det? I vilket fall ni är ett grymt par!

Svar: Jag ser mig inte som direkt lång på henne men jag vet inte faktiskt, ingen som har direkt påpekat det. När jag har "dressyrläder" så ser jag nog lite längre ut än om jag skulle sitta i "hoppläder". Men jag är ju rätt så kort (endast 160) så skulle nog inte tro att jag är för lång. Tack så jättemycket!! 



Svar på fråga

 

Vilken tränare tränar du för? :)

Svar: Jag tränar för Elin Stigell!

 


 

Långt inlägg

Hejhej! Idag fick Sniffan sin vilodag och jag red på Tiziana och hade Magnum med på släp. Tiziana har blivit så himla mycket finare och ibland glömmer jag bort hur mycket hon utvecklats i dressyren. Det syns så tydligt på att hon har fått en 100 gånger bättre och stadigare form i alla gångarter. Nu har hon börjat fälla och då brukar hon bli lite små tjurig och lite seg, så då blir det mycket barbacka ut i snön och lite små dressyrpass. Men hittils har hon inte blivit tjurig alls, endast lite små seg. 

På söndag är det tävling med Sniffan. En LA:1 endast, känns bra att bara köra en klass ibland och då ska jag vara jättenoga på framridningen och verkligen få till det bra stödet på framförallt ytter. Hoppas på bättre procent men jaja, ska inte bli besviken hur det än går, vet att hon kan och att hon vill!
 
Nu blev det ett väldigt långt inlägg, haha men det får komplettera upp dem dagarna som varken jag eller Emily har bloggat. Imorgon är det dressyrträning så då bloggar jag troligtvis om hur det gick. Vi hörs imorgon dårå, hejs. 


Ska verkligen försöka lägga upp alla bilderna sen mamma fottade, typ alla bilderna vart sjukt fina eftersom vädret var på topp och hennes steg är så amazing fina och man ser verkligen hur grym hon är i varje steg. Världens finaste ponny, så stolt över allt vi gjort. Love you Sniffpiff ♥



Inget att blogga om


Hahaha, hittade en lite halvkul bild på mig och Tiziii!

Hej på er! Har inte orkat blogga men hästarna är jättefina och idag red jag båda och dem skötte sig prima. På söndag ska jag tävla en LA:1 i Finspång och jag tror nog att det ska gå bra. Hörs!!

min kärlek



//EMILY


Sniffan fotto


Tiziana ska få fottas någon annan dag. Sniffan var hur fin som helst idag, och fottona blev jättefina! Kommer mera någon annan dag!





Ao party feeling

Hej! Somsagt dålig uppdatering får det ta och bli här ett tag. 

Men tror inte jag blogga igår men då så red jag båda och dem var fina!




Lite sååå

Hej på er!

Idag red jag först ut på Sniffan och sen red jag igenom henne ordentligt på fotbollsplanen i en stor volt. Har inte riktigt planerat upp helt hur hon ska gå denna vecka, men 3 dressyrpass, 1 skrittrunda barbacka, 1 lång utritt med tempo och den sista dagen gör vad jag känner för med henne. 

Tiziana fick en utritt idag på hacket, hon var super pigg och i slutet körde jag mycket lydnad med henne som fungerade galant. Hon ska få 2 uteritter, 1-2 skrittrunder och resten dressyrpass. 



 

Julia o Daim var bäääst igår


Lite nytt oså

Hej! Red först Tiziana idag ett dressyrpass, hon var jättefin och fick till galoppen riktigt bra idag. 

Sniffan var också fin. Eftersom hon vart så EXTREMT svettig och trött efter gårdagen tog jag en lugn joggingrunda, trodde jag ja, haha. Hon var crazy, eller inte i början. Sen kom en snövall som vi skulle ta ett litet lugnt skutt över. Redan 50 meter innan står hon och taggar och är helt galen. När jag väl släpper fram henne tar hon världens skutt som om det vora 1.20 haha, helt sjukt. Men jaja, i slutet lugnade hon sig! 

Detta köpte jag idag inne på avantia, sniffan kommer bli så snygg i schabraket! Vet helt ärligt hur många "set" jag har till henne nu och Tizi, haha. Har rosa, grön, gul, svart, vitt, vinrött, rött, mörkblått, ljublått, lila och säkert nått mera, haha mina sessor. 



RSS 2.0