Me and Noris!

 
Hej på er! Hade ponnyridning med söta Nora idag och det gick superbra, Magnum vart rädd en gång så hon flög nästan av men hon har ju bra balans den dära lilla Nora! Vi red en naturstig i skogen och det var mysigt och så, sen var vi i stallet och busade lite och sjöng haha, ja vi är allt söta! Hittade kantareller också!!!! 






Sen red jag och mamma ut, mamma red på Sessan och jag på Tiziana. Det gick superbra och Sessan var superfin och mamma var glad och lycklig haha. Men ja så hittade vi massa kantareller också som jag itne kunna hålla mig ifrån att plocka, haha ja ni. Men denna dag har varit bra iallafall! Alla bilder är ifrån dagen!





Häst och vagn!!



Tjabba tjena hallå! 

Min lillebror och jag gick upp halv sju imorse och packade oboy, mackor coh fika. Vi drog till stallet och körde häst och vagn med Magnum, skrattade massor, pratade och åt frukost.
Sjukt mysigt och jag har världens bästa bror!! 




Sån ska köpas

På lördag har jag denna, så otroligt bra verkar den vara!! 

Dressyrgjord Eric Le Tixerant "franska gjorden"
Dressyrgjord Eric Le Tixerant "franska gjorden"

1 695:-

Deppppp


HEJHEJHEJHEJ!

Jag är depp typ.. Min mobil funkar inte, verkligen inte... Men jaja, idag så red jag Tiziana och hon var jättefin. Älskade ponny hon, vi har utvecklats något sjukt tillsammans!!

Sen löshoppade emme och jag Magnum och han var heltokig, så jävla söt! 
Imorgon ska jag upp jättetidigt för jag och min bror ska köra häst och vagn, hej och hå!




17.33

 
hejsan!
igår red jag sessan med & red ut i skogen en bra bit & travade på lite. Hon var pigg & är väldigt arbetsvillig :)
 Idag blir det skritt jobb på banan trooor jag iaf får se hörs pusssss!!
/EMILY

Ridpasset today

Tjenixen! Red Tiziana idag på förmiddagen. Red ut med stångbettet som jag rider på nästan jämt nu förtiden. Hon trivs bra på det verkar det som eftersom det är väldigt stilla i munnen och det gillar Tiziana. Jag får ju även dressyrtävla på det nu tror jag så jag tänkte köra på det ett tag nu. 

Ska även ta och prova novabett på henne, det är bra att prova lite och se vilket som passar best. Nu tillbaka till ridturen. Red på grusvägen en ganska lång bit, mycket travjobb och galopp. Körde mycket tempoväxlingar och länga och korta galoppen. Gick hur bra som helst verkligen!! Får se om jag kanske rider ikväll också, mår ju inte 100% bra nu tyvärr så jag får se. Tiziana var iallafall klockren idag och gjorde allt som jag begärde!



Saknar min Daim <3


Blablablablaaaa

Min fina kattisunge!

Tjenare tjenare! Blev ingen ridning idag för jag var i stan först hela dagen ( MIN FÖDELSEDAG IDAG :DDDDDDD) Och det spöregnade masssor, hästarna stod ute, dem var blöta, det var rätt så synd om dom. Så dom fick bara chilla och så myste jag massa med dem. Bezta heztarna! 


ridturen 24/6

 
HEJSAN!
Har ridigt denna fina tjej idag & hon har ju även flyttat hit! Men tog en ordentlig skritt tur & efter ca 10 min blev hon jätte mjuk & fin i handen! Men detta kommer bli ett jätte spännande projekt! 

Wilma red med på Tizi på hacket barbacka!
 
// EMILYKLEMEDSSON

välkommen Sessan


24 juni

Hejsan! Igår så red jag Tiziana, först red jag ut och då hade jag med Magnum på släp och han var typ överlycklig hela vägen. Sen red jag på banan med Tiziana lite dressyr övningar och det gick jättebra. Ska ut och rida i eftermiddag eller något sånt tror jag. Hejdåååååååååå



Woopwoop

Godmorgon ! Är hos mormor och morfar nu så snart ska jag åka hem och rida tizianaaaa! Sen så vet jag inte vad som jag ska göra. Vi hörs sötnosar, hejdååå :)//wilma

Tråkigt..

Blev inte så kul som jag hade trott idag, det blir inte alltid som man tror eller vill eller hoppas på. Men jag hoppas att allt blir bra iallafall! I eftermiddag ska jag rida Tiziana, antingen ett dressyrpass eller rida ut. 

Ha det göttt, puss!



Wihuuuu, torsdag!!


Jag älskar dig Tiziana, du kommer alltid att vara nummer 1. Min vackra prinsessa ♥

Ska dra ut till stallet om 45 minuter, vad ska jag göra ? Nomnomnom. Nej men aa, ska rida lite senare tror jag. Och så måste jag byta hage på Tiziana och Magnum, eller typ spärra av lite. Åh jag är så GLAAAAAAD!



Hälsning från Söderköping!


Wilma hääääääär


Hejhejhejhej! 

Afghsaf vad dåligt jag bloggar. Igår red jag iallafall Tiziana ut och sen på banan gick rätt så bra. Idag red jag på banan och det gick lite blandat. Hon börjar bli riktigt stadig och fin nu, men galoppen är fortfarande ett projekt som ska slutföras. Hon är så busig, ska alltid skojsa till det och INTE vara koncentrerad alls. Men aja det gick endå bra idag, eftersom hon har förbättrats MYCKET i traven och skritten. Tiziana! 

Imorgon blir det en SUPERBRA DAG!!!!! Nomnomnomnom ♥



fortsättningen om mars

Hitta en liten småsöt bild på FB på älskade mars & hans nya lilla ryttare! ♥
 

19.49

HEJSAN!
Tänkte bara upt er lite nu på kvällskvisten. Eftersom jag jobbar på dagarna så blir det bloggningen på kvällen! Men idag har wilma, jag & mamma varit i yxbacken & provat D ponny till mig. Riktigt fin ponny. så nu är det bara att vänta på ett besked & sen ska man börja iaf rida igång den. Vi får se. Skriver ju mera när jag vet! pusssss
 
 
-precis när mars hade kommit.-

Hejdå kungen

 
 
 
 Hejdå har jag fått säga till min kung som åkte för en halv timme sen. Tog innan en lång barbacka tur som betyde lika mycket för ett barn på julafton!  Han har varit så fantastisk hela våran tid tillsammans & ja han kommer alltid äga! Hoppas på att fortsätta följa hans utveckling & allt. Kändes tungt men ändå detta är de bästa för oss båda!!! 
gullungen!♥
XOXO 
 

sv på kommentarer

förklaring Igår

3 NYA KOMMENTARER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SVAR:
Måste bara säga först tack så jätte mycket Viktoria! sötis du är!!! Bestämde mig för att inte köpa honom pga han backade & pga min storlek så valde jag att försöka hitta en större ponny eller en stor häst! Därför hamnar Mars där Daim hamna. Alltså i söderköpings ridskolan. Väldigt tungt beslut att inte ha kvar han men man ska tänka på bådas bästa!! 
Mars ska nu antagligen stå på bete först & ha en som har hand om han typ! han kommer må kanon & jag kommer alltid älska honom! kommer lägga upp bilder på han om det skulle komma upp lite på hennes FB eller så får ni ju se massa gamla bilder som ni aldrig fått sett innan!! 
Ha det jätte bra! fråga gärna mera om det är något ni undrar mera! hoppas på att ha svarat på det mesta LOVE! 
 

Åh världens sötaste ekipage

 

Godmorgon!

Godmorgon!! Nu ska jag och Julia ut och rida. Hon tar lille Magnum och jag tar Tiziana. Först rider vi ut en sväng på 30 minuter och sen kör vi lite jobb på banan. Tiziana ska ridas igenom ordentligt och sen ska Magnum hoppa lite. Vi hörs mera senare, puss och kram!

Min supersöta kusin och jag ♥


förklaring

Hejsan!
har tänkt att vara aktiv här. Men min älskade ponny försvinner imorgon till samma ställe som Daim gjorde. Så nu står jag lite utan ponny. Fast ändå så gör jag inte det. Har ganska mycket planerat nu i "hästvärlden". Men självklart kommer jag alltid sakna min prins Mars. Har pratat med henne som ska ha hand om han & hon låter kanon för honom. Hon är jätte förväntansfull & allt :') Det förtjänar mars med! Men har ni massa frågor om varför & allt så kommentera gärna elr skicka ett mail till [email protected]
pussssss






Provridning Gräns Tiffany bilder


Igår - idag

 

Hejsan! Igår var jag på en ö i Stockholm och provade en c-ponny. Den heter Gräns Tiffany och är en superfin dressyr ponny. Det gick super bra att rida den och vilket steg den hade asså, superfin! 

 

Idag så har jag varit ute och ridit på Tiziana och min lilla kusin red på Magnum. Det gick bra det också men Magnum var helt tokig, tro det eller ej men han var det verkligen.

 

På torsdag händer någonting roliiiiigt, och jaa ni får se helt enkelt, puss!

 


Provridning Paulo bilder

 


sharpman

 



Hejsan! 
Har varit inne en sväng på sharpman idag. Leta lite utrustning till mig & prova ut. Först & främst ska jag köpa mig en kavaj! sen blir det antagligen ett par stövlar till. Bara för jag måste ha ett par back up & mina dom jag har börjar bli slitna. Men som sagt först & främst en ny kavaj! ♥
PUSSSSsss

Provridning

Hejsan! Hemma ifrån Väderstad nu, chillidill. Provred ju en D-ponny som hetter Paulo. Jättefin och duktigt ponny. En väldigt bra och välriden ponny med jättebra bjudning till hindrerna. Hoppade en banan på slutet som gick galant. Allt gick jättebra verkligen och han verkar vara en sjukt fin läromästare. Finafina Paulo! ♥

 

Lägger in någon bild sen och kanske även en film! Hörsss!


Min fina prinsessa <3


Blablablablablaaaaaaaa

 

Hejsan! Igår så uppdaterade jag ingenting men ah, red iaf Tiziana och hon var lite galen kan man säga. Hon typ skutta, stegra och bocka samtidigt. Hon hoppade enorma lufthopp, var sjukt nära att ramla av en gång hahaha, kul det skulle ha varit, fast nej. 

 

Sen idag så red jag Tiziana och Frida red Mars. Det gick jättebra, vi skrittade och tog det lugnt! Gick uppför min backträningsbacke en gång också och typ lösgjorde henne lite. 

 

Imorgon åker jag till Vadstena och provar en D-ponny. Hörs!!


17.22

HEJSAN!
Red igår en lugn tur ute i skogen barbacka på mars, skönt!
Nu ska ja på avslutnins midda med alla 9or så hörs pusssss

Tjudiiiilluuu


Hallojsan! Min bror red Tiziana idag åt mig, han äger ♥ Han hade galopperat och dom var jätteduktiga. Ikväll ska vi nog till stallet för att sko Tiziana, eller så gör vi det på lördag. Vi skodde endast fram igår för hon var rätt så trött och otålig. Dansade runt lite, men inte alls mycket faktiskt. Så vi ska sko henne bak någon dag snart!



Nya skor på gång!

Hej på er! Just nu så är jag i stallet för tizi ska få nya skor. Red en låååååång konditions runda förut med mycket galopp. Hon var överlycklig hela ridturen och verkligen jätteduktig också. Imorgon så ska hon joggas lite och även backtränas i en brant backe. Kommer lite bilder undertiden som hon skos . Hejdåååå !

Mitt liv är braaaaaaaa!

Hejsan! Red min prinsessa Tiziana idag. I början var hon den mest ofokuserade Tiziana som jag har ridit. Blev lite bättre i mitten utav passen och i slutet var det toppenbra. Så känslan som jag har haft nu de sista veckorna kom tillbaka i slutet utav passet. Jättefiiiijn Tiziana! 

På lördag ska jag till Vadstena och på söndag till Vaxholm i Stockholm, vad tror ni jag ska göra där ?! ;)

Wihu mitt liv flyter påå!! 


Jag saknar dig bebisen! <3


Godmorgon!

Godmorgon! Igår så red jag ut på Tiziana med Magnum på släp. Tiziana var pigg och duktig. Idag ska jag inte göra mycket alls, Tiziana ska få vila idag för att hon inte ska gå alldeles för hårt! :)





peace and love

Hejsan!
Idag kötta jag & mars en lång trav tur i skogen! finisss han var! & han har blivit ordentligt taggad för den delen med!!♥♥¨

Don't let me go

Hejsan!
är på bättre humör nu för tiden! Mars & jag har idag tagit oss en galopprunda vilket han älskade & jag med för den delen! blev med hacket vilket blir lite mer reglerad galopp men ändå att man kan gasa! ni förstår ! här kommer lite bilder på när jag & claire fota vilken prins mars är!
finns massa mera men orkar inte lägga upp alla!!
kommer mera senare!

Tiziana och Magnum



Hej på er! 

Hoppade Tiziana idag faktiskt, det var ett tag sen haha. Men idag var hon SJUKT duktig. Hon var pigg och framåt och tog verkligen tag i hindrerna. Blev lite missar av mig ibland men hon räddade mig flera gånger, känns som om jag kan börja lita på henne lite mera nu. Varje sak, släpper hela tiden, men det tar tid! ♥

Sen red jag ut på Magnum. Vilken liten superraket han var idag, värsta lilla bollen som bara flög fram. Så himla rolig att rida, våran lilla skitunge! Bäääääääästa Magnussen!



Dressyrträning o grejer


Emme & Tizi

Idag var jag på dressyrträning med min Tiziana. Så himla FIN var hon idag, så sjukt duktig. Allt gick bra idag, förutom skänkelvikningarna som går åt skogen för det mesta, hahaha men vi jobbar på det. I slutet var hon hur fin som helst. Jag ÄLSKAR min prinsessa, hon är världens finaste flicka ♥



Hejsan!



Hejsan! Backtränad Tiziana massor idag på hacket barbacka. Hon var superfin, älskade häst!



Känslan när man

VÄRLDENS BÄSTA UPPDATERING, eller inte..

Igår vilade Tiziana iallafall. Idag red jag ut på henne och hon var galen. Först små studdsar/hoppar hon och sen jäääääkligt högt, rätt sjukt högt hahah. Men hon var överlycklig och då är väl jag också det hihi!


Haha, jag ser rätt tjock ut på denna bilden måste jag säga hahaha...


loveit

Hejsan livet rullar på. En jobbig period just nu men upt er när jag har nått att säga. just nu får jag inte fram ett ända!♥
♥♥

Dressyrtävling


Nu är jag hemma ifrån jaa tävlingen kan man endå kalla det tycker jag.

Vill börja med att säga att jag älskar min ponny och den enda som vet hela vår utveckling är vi två och vi är så grymt nöjda över den, alltså jag och Tiziana. Min prinsessa!

Hon var dödligt vacker på framridningen, jätteduktigt verkligen. Sen när vi kom ner på banan var hon jättespänd, det blåste sjukt mycket så hon blev riktigt spänd i halsen framförallt. Men när vi väl körde så gick det jättebra. Är så himla nöjd, hon är ju fortfarande inte helt stadig men det går framåt och det blir bättre och bättre.

I galoppen kickade hon ingenting, det är jag stolt över. Sen så studdsade hon ingenting heller, halterna blev bra men kan blir mycket bättre. Traven var helt okej men hon får inte vara så spänd som hon var idag. 

Fick 54, 84 % och det är jag nöjd med. Inget bara WIE VÄRLDENS BÄSTA, men bättre än förväntat. För mig och Tiziana var det där superbra. Nu ska vi fortsätta med utvecklingen såhär.
Min älskade Tiziana, min flicka ♥♥

Bilder kommer och kanske film. Puss!


Älskade Daimis!!!


2 juni

Hallojsan! Har varit i stallet på morgonen, blåste som faaan. Men det gick bra endå. 

Liten "tävling"/programridning imorgon på lilla hageby med Tiziana. Så jag trimmade henne lite idag. I början var hon sjukt uppspelt och bara stod och studdsade på stället osv. Så då skrittade jag ut i 20 minuter och hon blev lugn och fin. Red massa på banan sen, bra övningar och tillslut red jag igenom programmet. Gick utmärkt idag, men i galoppen så kan hon bli lite för studdsig ibland eller så händer det att hon kickar lite, haha.

Men det går nog bra. Förväntar mig ingenting ärligt talat, det är Tiziana vi snackar om nu hiho. Men jag tror hon kommer sköta sig och det hoppas jag verkligen också. Kan inte säga att jag har några mål inför procenten, bara mål genom känslan. Är känslan bra så är allt bra. Fina Tizi!

Sen löshoppade jag Magnum lite också, så duktigt ponny!


Min älsklingskuse!



Tiziana 1 juni


Red Tiziana idag, jätteduktigt var hon. Skrittade ut barbacka och bara chilla. Fina ponnyn! 




RSS 2.0