söndag

Dagen blev verkligen inte som tänkt kan jag lova.. Gick ut vid 12/1 för att hämta min häst i hagen. När jag kommer in med henne så ser jag ett sår på henne så vi ringde vetrinär som kom ut och drogade min ponny för att sedan sy ihop såret.. ae fyfasen oflyt och otur! Ingen ridning på en vecka och inget tävlande på 3 veckor/en månad...
 
Har varit och kollat till henne nu på kvällen, hon såg pigg och fräsch ut så nu hoppas vi på att det läker fint. pusss

Fina hästar

Hej! Idag red jag först Sessan ett dressyrpass, har aldrig ridit ett ordentligt pass på henne förut, bara ridit ut så idag passade jag på att se hur det skulle gå. Gick superbra verkligen och tyckte hon var sååå fin i dressyren verkligen, red igenom la:1 programmet i slutet och körde även lite skolor efter det. Finfin ponny!

Sen red jag Sniffan som var så himla bäst igår på träningen så hon reds barbacka och mjukades igenom ordentligt och hon kändes jättebra, nöjd med henne också.

Sen red Oscar Tiziana och det gick också så himla bra. Dem har verkligen hittat varandra mer och mer och det är så kul att se vad snäll Tiziana är mot Oscar, hon blir nästan lite för lydig ibland på honom. Finaste ekipaget!

Magnum är utlånad några veckor över sommaren till en jättegullig familj, tror han får det jättebra där och blir nog väldigt ompysslad och får massa kärlek. Så nu får Oscar mer tid för Tiziana också!

 
 
 

Träningen igår


 
Igår var det träning på Sniffan & hon var så underbar. Redan från början till slut stämde allt perfekt och vi fick så mycket berömd och Sophie (min tränare) tyckte det var det bästa passet någonsin vi presterat och jag håller helt med. Så bra när allt bara är helt perfekt och man kan vara helt nöjd efteråt. Världens bästa ponny!


 
 

22,14

ni kan inte fatta hur stort och pera hon hoppa på detta hinder, värsta flyg känslan <3333
HEJ!
Det var ett tag sen. Men som ni kanske har sett på twitter, min instagram och på min "vardags blogg" så gick NFK helgen så himla bra, ja är så stolt över sessan. Ni skulle sett sprången sista dagen i LAn i omhoppningen, herre♥
Nu då? vad händer next? Jo jag och sessan har anmält oss till nästa meeting i sörping! Alltså kanalhoppet som ja tycker ni med ska vara med på! Då hoppar sessan och jag bara LB båda dagarna! HA DET BÄST PUSSS
// EMILY

Dagens

 
Idag red jag dressyrpass på både Tiziana och Tiffany, mina prinsessor. Båda två var så himla underbara och bäst, har fått en underbar känsla på båda hästarna nu och det blir så mycket roligare! Synd bara att det är mer än 1 månad kvar tills nästa tävling, haha aja vi får vara taggade ändå!
 

Tiziana och jag har gjort sjuuuukaste utvecklingen och jag och många flera börjar verkligen se en bra kapacitet i henne, nu ska vi ut på tävlingsbanorna och träna träna träna och sen upp i resultaten! Tänk sen när hon är helt stadig, vilka poäng vi kommer att få! Titta bara hennes hals nu, så musklad och fin!

 

Tiziana igår

 
 
 

Sniffan igår

 
 
 

Från sist rååå

 
 
Hejsan! Det var ett tag sen nu igen men aja.
 
Sniffan fick ett litet sår över hoven så Tizi fick åka med på dressyrlektion istället. Fick jättemycket bra tips om hur jag ska jobba vidare med henne och massa beröm också, en jättefin ponny tyckte Sophie att hon var. Idag red jag ett dressyrpass på henne och hon var sjuuuukt fin, finns film som jag kan lägga upp sen. Så kul att se vad hon har utvecklats, sjukt taggad inför tävlingarna med henne nu.

Sniffan fick också ett dressyrpass idag och hon var jättefin hon också. Massa bilder kommer i nästa inlägg från idag!





Bilder från NFK söndag

NFK

Örebro bilder


Sorriii

Hej på er! Förlåt för vi är dåliga på uppdateringen här men jaja, vi bloggar när vi gör det helt enkelt. Emily har tävling i helgen och min nästa tävling är inte förns i slutet av juli (!!!) Heja östergötland, not. Ikväll blir det dressyrträning på min finaste Sniffan, puss hej!


Lovar att bilderna sen Örebro kommer upp idag, idag lovar jag det!!

RSS 2.0