Daims vecka

Hejsan! Det har inte blivit någon grym uppdatering pga vi har varit och hjälpt till på ett ridläger! Men här kommer ridpassen från veckan med Daim:
Måndag: Skrittade ut en bit med alla brudar, Daim var fin och ganska lugn iallafall!
Tisdag: Fältträning på julitta. PONNYN VAR AMAZING FIN! Han var helt underbar, suveränt & galet nöjd.
Onsdag: Hoppträning på skogslotten för Anita. Han var super fin, lite seg i början. Men sen flöt det på och han var asfiiiiin. Och sen körde vi först ett räcke, sen fyra galopp språng till ett räcke, och sen fyra galoppsprång till en oxer. Gaaaaash vad fin han var, sen låg det på 1 meter eller lite högre. Han hoppade det superfint och tog verkligen i när han hoppade.

Filmer kommer från båda träningarna, ska bara få lite mera tid, PUSS
//wilmaa

Fältträning

Gaaaaaah, Daim var underbar på fältträningen idag. Han hoppade smal hinder för första gången, han tog det på dirr! Allt kändes super duper bra, allt flöt på och bara wiiie! Han var taggad oxå, BÄSTA han. Nu är jag verkligen sugen på att fälttävla! Allrabästa Daim, älskar dig !<3

Bilder & filmer kommer in på torsdag, pussar
//wilma

världens underbaraste MARS!

asså är så stolt över lille mars ! vi var på fältträning idag på julitta & han var mer än fantastisk :')
asså, han har någ aldrig varit såhät fin & säker! love that's boy♥
kmr filmer! <3

lalala, i love:*

Hihih, här på lägret så är de mkt miljö träning på Mars, men han sköter sig som en prins! :) så himla stolt över han faktiskt! men igår så skritta & trava vi en lite lääängre runda & idag så red vi ut alla ledare en skritt tur! imorron blir de fältträning !! YEEEES !! :* <3'
// emilyklemedsson <3

Kease miss dodo

Hästarna sköter sig super här! Mars spännde upp sig rejält igår när vi släppte ut honom i hagen, haha han "lekte" arab. Idag red vi ut en skritt runda med resten av tjejerna. Daim var super pigg men finfin!<3 Nu måste jag dra, jag har det BÄST! Hoppas att ni oxå har det!! :D



//wilmaa

Hela bunten är guldvärda!

Våra grabbs barra! Digga bild nummer 4a. Trött bebis ♥

gästblogg!

Hejsan alla som läser Emilys o Wilmas blogg! När Emily frågade mig om jag ville gästblogga blev jag jätteglad! Jag brukar inte göra de men ja kan ju göra ett försök ;)
Aja ja kan ju börja med att jag heter Ida o e 15 år. Ja går i samma klass som Emily men jag bor på andra sidan finspång (ca 4-5 mil från Emily) Jag började intressera mig för hästar när jag va väldigt liten och jag viste från att jag var 3-4 år att jag skulle satsa på hästar. 

Jag började inte på ridskola förens jag var 7 år, och då började jag på skogslottens ponnyridskola utanför svärtinge. Där har jag nu ridit i 8 år. Jag började med att rida 1 gång i veckan i 30 min. Nu rider jag 1 gång i veckan 1 timma, "jobbar" i 4 timmar en dag och jag tävlar även lektionsponny från skogslotten. Det började jag med för 2.5 år sedan tror jag. Men det är inte förens nu det har börja gå riktigt bra! Jag har ju bara tillgång att rida min tävlingsponny 1 gång i veckan, och dem jag tävlar emot rider sina hästar så gott som varje dag. Jag deltog i ponnyalsvenskans lagdressyr för ponny div.3 2011. Jag startade samma div förra året vilket slutade med resultat att inte hänga i julgranen... Men detta år tog vi revanch och vann hela alltet!

Jag och c-ponnyvalacken Baltazar


Våren 2011 började jag rida en d-ponny på 15 år. Jag har under våren tränat ihop mig med henne och startat en cl-hoppning på skogslotten, framåt hösten har jag planetat att försöka åka ut på några lokala dressyrtävlingar och även starta km i dressyr på skogslotten. 
*Bild på mig o trixi*
Jag och trixi dressyrtrimmar

Ni kan följa mig i min vardag och utväcklingen ihop med Trixi på min blogg! www.idaevertsson.blogg.se

You remember me

Idag har vi ridit alla ponnysar!
Först red jag, Oscar och Emily ut i skogen. Jag hade Daimis, Oscar hade Magnum och Emily hade Geisha. Daim var lite lustig idag, först helt dö seg. Sen påvägen hem var han helt galen. Kunde knappt reglera honom. Tokiga ponnii! ♥ Sen red alla vi på banan, lite dressyr sudär. Daim var stel i början, sen lossade han mer och mer.

Men det blev inte lika stadigt idag som det blev sisst!
Sen red jag Tiziana och Emily Mars. Vi red ända till sjön. Tiziana var sjukt duktig, stog mest i lätt sits idag. Kunde knappt få stopp på henne påvägen hem. Men grymt fin var hon, och Mars var allmänt finfin ! VÄRLDENS FINASTE PONNYSAR!!
//wilma

Monaco winners

GRATTIS TILL SEGER'N!

SÅ SJUKT GRYM MÄNNISKA


rolf göran bengtsson

Han är kung!! :o
han dubbelnolla den andra "klassen" nu & hoppas på att han vinner.en av mina idoler inom ridsporten! :)
// emilyklemedsson

godmorgon läsare!




Tjaaa!
Idag blir de ingen ridning för våran del :( vi ska iväg & så eller aa . men dem får gå imorron ist chao puss♥
// emilyklemedsson

geisha

sjukt älskad ponny<3
dock är hon mkt tjock nu men de försvinner snart ska ni se ;) haha, men idag blev de galopp tur med bästa bror! haha, söt han är som även gästblogga♥ bläddra neråt!! :)
// emilyklemedsson

Lillebror here i'am!

Gästbloggar!!
Hej Emily & Wilmas bloggläsare!
Tänkte slänga in ett blogginlägg och skriva hur det gick att rida Magnum idag. Jag red ut med Emily och vi körde en låååång galopptur. Jag hade sadel på honom och det vanliga tredelade bettet. Magnum var väldigt pigg som vanligt, och super rädd för en liten bäck, hihi tönten! Men han var fiiiiiin, älskar dig bebis ♥

 

// Oscar Klemedsson //


Här kommer Wilmaaaa



Red två ponnysar idag. Först Mars, hihi för andra gången! Hade tidemantygel på honom och ett vanligt tredelat bett. Anyway så var han fin, gick i form lite då och då. Men jag har ju verkligen inte kommit in i honom, men jag rider han ju bara lite tillfälligt. Han var fin i galoppfattningarna oxå. Lite segt i vänstergaloppen, men det mesta löste sig till slutet. Körde mycket tempoväxlingar t.ex skritt, trav, skritt, trav, galopp, trav, galopp, trav skritt, typ så körde jag i båda varven på böjt spår och längst fyrkantsspåret. Han var finfin, lillen :'D

Sen red jag Daimiiiiis, wiiie ! Red barbacka på honom. Skulle backklättra och det gjorde jag oxå. Först gick vi massor i skogen, han var jätte fin. Justja jag hade ju stångbettet på honom också, och han är klockren på det! Travade vädigt mycket i skogen och han gick stadigt i form hela tiden. Sen när jag kom ut på den superlilla grusvägen tog jag en galopp på honom. HERREGUUUUUD VAD FIN HAN VAR! Han var lika stadig hela tiden! Gaaah vad jag älskar ponnyn!! Sen till backarna. Gick 3 gånger upp och ner idag bara. Han var studdsig, men fiiiiiin!

TiZiAnA <3
//wilmaa

Stjärnan

Nu börjar vädret bli bättre. Ska vänta tills Emily kommer hem och då drar jag ut och rider med henne. Daim ska ridas i backarna, Tiziana ska gå markarbete, och Magnum ska konditionsträna. Hihi, ja det är nog vad mina ponnysar ska göra idag! Men somsagt, vi får se hur det blir :D
//wilmaa

Svar på kommentar

Anonym om Hoppträning på skogslotten!:
är det läskigt att hopppa högt?
Svar : På den filmen hoppar jag inte så särskilt högt.
Daim är bäst så han klarar allt :D
//wilmaa

Regn and regn


ida fota! :)) <3
Tjaaaaaaa!
Idag var de skoning av Tiziana ! de var redan klockan 8a :o fast ändå skööönt att inte sova bort hela dagen!
inatt stod Mars & magnum inne & dem stod inne när Tiziana skoddes me, sen borstade jag dem alla jätte ordentligt & mamma var snäll & mocka då ♥
-wilma sov


Det blev ingen ridning nu när de regnar så mkt eftersom de blir inte bra på nått sätt & de går inte att koncentrera sig! :( men hoppas på att de blir ridning idag till kvällen! :)
Isf ska jag rida såhär:
Mars-Dressyr tror jag på banan.
Geisha-galoooooop tur!
Tiziana- dressyr/bommar på banan!
pusshej! :)<3
peace
// emilyklemedsson

bra mars bra!

Träning idag på skogslotten!
asså gud vilken fin ponny jag satt på idag !
han vart jääääätte trött efter bara uppvärminingen sfersom kondisen inte är på 100% men sen hoppa vi stutts som han gjorde för första gången i sitt liv sjuuuukt bäst :D
sen började vi hoppa mkt massa linjer & så & han hoppar så bra, han flaxxar lite mkt me huvet men de är en unghäst grej! :)
fick mycket beröm & lovande ord, detta kommer bli braa! vi ska inte träna där nästaa veckar eftersom de är tävling nästa helg så då blir han för trött! han va verkligen helt slut eftert! men vi hoppa även massa kombinationer !!
pusspå'n
Ida fottade. har dock inte fått alla men ändå ? :D
tack bäst♥
// emilyklemedsson

Svar på kommentar

KommentarTid
johanna :D om Ponniesarna:
vem är bäst på att rida av er två? eller är ni lika bra? :D ♥
IP: 78.69.24.15
sv. asså man kan egentligen likföra sig så? vi sitter på helt olika hästar & de beror på de mesta! :)
självklart är vi bra på olika saker! :)
hoppas du fick ett bra svar ;)
// hoppsystrarna♥

Hoppträning på skogslotten!

Daim var superfin idag. Först jobbade vi på en volt i början, han var mjuk redan från början och stadig och lätt att flytta. Han var helt enkelt asfin. Han lyssnade på mina hjälper hela tiden!

Sen i hoppningen var han lite låg i formen & då kom vi i backen lite. Sen fick jag igång honom mer och mer, lite seg i landningarna. Men guud vilka klockrena språng han gjorde. Vad jag fick driva idag asså, men han var enormt fin. I båda studdsen, kombinationerna, och oxrarna. Wiiie, han bara flög dom sista sprången!


//wilmaa


Taggga!

Tagga träning ikv då! :)
ska någ börja draa mig utåt redan rider någ dem andra två innan :D
lite bilder !
love till denna underbara kille♥
// emilyklemedsson

tja cutie!

biler sen i sööndags ! :)) // haha vaddå kolla va som va under BAMSE ! :D
oooh, så bra jag upt här.... men okej, jag ska skärpa mig :o men iaf så igår red jag Tiziana & mars. Tizi skulle jag rida barbacka på banan men de funkade verkligen inte. hon typ bara drog upp huvet hela tiden.. men sen så bestämmde jag mig för att slänga på sadeln men när jag gick av så såg jag att hon hade sår i munngipan så de blev att skritta ut te hagen & hoppas på att de läker dirr!
men mars så red jag en sväng i skogen eftersom vi ska hoppträna för Anita på skogslotten idag ! :D lite konstigt känns de lixom jag har aldrig tränat för henne me Mars men de ska gå jätte bra! :)

men i söndags så hoppade vi & då använde jag martingall & jag tycker han gick mycket bättre me de?  :o men vet inte varför egentligen ? men han va mycket rundare i sprången men dock så kom vi JÄTTE nära ett antal gånger men vi fick till "vanligare" språng sen! :)
hör av mej mer underdagen sweet♥
// emilyklemedsson

-

Hejsan sötnosar!
Idag så ska jag och Emily på hopplektion på Skogslotten med Daim & Mars. Innan vi åker dit så rider vi väl först alla hästar här hemma. Daim lär nog vara lite trött/seg idag skulle jag tro. Eftersom han har gått lite längre runder båda igår och i förrgår. Men det är för han har haft en sånhäääär överenergie. Mitt lilla bustroll!<3
- gammal bild från LB i söderköping -
// wilmaklemedsson

Ponniesarna

Daim, Geisha & Magnum är ridna för dagen. Jag red Daim, Oscar red Magnum och Claire red Geisha. Alla ponnysarna var super taggade & Daim var studsboll och gjorde kaninskutt hela tiden. Hihi, fina ponnysar. Vi red först i skogen, sen ut på grusvägen och följde den en bra bit. Sen körde vi grusvägen hem igen och sen in i skogen och hemåt! Fina ponnysar <3
//wilmaklemedsson

Soligt och härligt!

Hejsan! Alla hästarna är ridna! Vi red ut en lång bit, eller aa en bra bit iallafall. Först red vi naturstigen och sen ut på grusvägen. Emily red Tiziana, Claire red Geisha och sen bytte efter halva vägen till Mars, Elsa red Mars och bytte efter halva vägen till Geisha, Oscar red Magnum och lilla jag red Daim. Galet rolig ridtur, wiie :'D Daim var helt jädra galen kaninskutt från ena sidan till andra sidan. Min bebiis ♥
- 1 meter, bästa djuuur !<3<3
//wilma

Mysdag med ponniesarna

Tog bara in hästarna och myste med dom pga det regnade så otroligt mycket! Varken någon av mina grabbar frös, däremot skakade Tizi, stackare !!♥ Gav ponnysarna lite käk & sen tog jag ut grabbarna igen. Ingen rining för min del idag, men det blir mera imorgon. Då laddar jag inför en ny dag med ett BÄTTRE väder.
Hanna, jag, Fillan, Ellinor, Alice, & Matilda
//wilmaa

Regn & regn

Spöregn gillas inte! Har inte kommit ut till stallet än, hihi! Jag vill inte rida i regn, men det får jag väl dock ta och göra idag. Daim ska ha buskul helst barbacka, magnum ska gå i backarna & tiziana vet jag inte alls. Kanske en skrittrunda. Får se, mina planer ändras ju endå alltid så ta inget förgivet! Jag hoppas att jag får något ridet idag. Men jag hör av mig, xoxo
Finaste Tiziana <3<3
//wilma

Daim

//wilmaaaa

Magnum 18/6

Skulle först rida ut på grusvägen med honom barbacka! Men sen blev det ändrade planer bara för att det låg två ormar och krälade på den vägen. Så då vände jag och red på fotbollsplan istället. Galopperade mycket i volter och han var pigg & framåt. Sen red jag ut på gärdet som det är 1 meter gräs på. Men dom har klippt ett spår runt så man kan rida runt, runt i ett spår där. Så där galopperade jag och han var jätte duktig. Sen red oscar och galopperade oxå där. Hihi, har nog aldrig haft så kul på flera veckor som jag hade idag! Sen travade vi och skrittade av bebiseeeeen ♥ //wilmaa

Hopp och glädje

Ska bara meddela att Emily inte kommer att blogga idag. Men hon bloggar om allt imorgon, hon är hos några i Finspång och har inte tillgång till någon dator. Hihi puss /wilmaa

Tiziana 18/6

Red henne på banan idag. Skrittade först på långa tyglar i 10 minuter. Sen skrittade jag och mjukade upp henne på en stor volt. Bytte varv & ställde henne åt båda hållen osv. Sen började jag jogga henne. Då blev hon PIGG väääldigt pigg. Sen blev hon lugnare och då gick jag in på volten igen. Hon var lite stel i början & spänd. Men det släppte efter tiden. Travade över kavaletti och hon studdsa över dom. Inte okej egentligen, hon får ju inte hoppa än. Hihi, men sen travade hon över dom fint & försiktigt. Sen skulle jag ta galopp och hon tog bettet ganska mycket. Var ganska svårt att få stopp på henne måste jag säga. Red runt ett varv för att få stopp på henne. HIHIH, men hon var fin. Sen bytte jag varv och då tog hon bettet på dirr och bara sprang och sparka bakut, hahaha. Sen skulle jag trava över en bomm som låg på marken och en lite matta framför. Hon tog värsta kaninskuttet 5 meter över hindret. WROOOOOOOM, lilla Tizii ♥
//wilmaklemedsson

Daim 18/6

Ridit min ponnieee nu! Så här kommer ridpasset:
DAIM
Hoppade Daim på banan. Han var hur grym som helst! Hade stångbettet på honom. Värmde först upp på grusvägen och ställde. Sen gick jag ner på banan och jobbade honom på böjt spår. Han gick stadigt i formen, jättefiin!<3 Sen började jag galoppera och han höll sig kvar i formen. Sen började jag hoppa och han kändes fräsch som vanligt. hade bara en tunna, ett räcke & en 3 studds. Började med tunnan och han hoppade super och lyssnade. Sen hoppade jag räcket på typ 60-70 cm. Sen studdesen 10 gånger kändes det som. Han var gryyyyym! Hoppade 1 meter i slutet. Vilken grym ponny fan asså. Älskar dig massor bästa poniiiiien !<3<3<3
//wilmaklemedsson

picture of the best :')


Grym blogg!


Checka in på Julides blogg! Grymt bra blogg, & ett superfint ekipage ♥
//hoppsystrarnaa

Wilmas ridpass 17/6

Red två ponnysar idag!
DAIM
Busade runt lite på grusvägarna idag. Hade stångbettet idag med och han är sååå fin på det! Jag behöver bara röra lite på fingrarna så går han ner på tygel gaaash va fin! Han var överpigg som vanligt men allmänt fin. Imorgon ska jag hoppa med honom. Lite studds & lite högre språng. Vill få upp han i spänst lite mera. Älskar dig ponniiiiiie <3
TIZIANA
Skulle först rida ett ordentligt dressyr pass på henne. Men jag hade huvudvärk så det blev andra planer. Känner inte att det är värt att traggla runt på banan & så blir jag irriterad på henne pågrundav min huvudvärk. Så jag red i skogen på henne. Hoppade över några stockar och hon var finfin! Älskade gumman <3
//wilmaklemedsson

poker face




Yeees, nu skriver jag!
idag har jag ridigt Mars på en galopp tur med tidermantygeln & Geisha på starkt bett!
på Geisha har jag de bara för att hon blir så tung i munen & hon går mycket böttre "uppe" ! men inatt står Geisha & daim inne för att daim ska skos imr & geisha har nått sår på benet, fast tror inte de är nån fara pusshej!
//emilyklemedsson

Dagens ridning 16/6

Har ridit 4 hästar idag, duktigt!
DAIM
Red han på banan med hoppsadeln. Red först på snodden i en kvart och idag testade jag stångbett på honom. Han var hur klockren som helst och superfin. Började först mjuka upp i skritt och sen travade jag på en volt och ställde lite hit & dit osv. Sen i galoppen höll han på med sin korsgalopp & bytte hela hela tiden, framförallt i höger varvet. Bytte sen varv och då gick det super bra. Tog av han snodden och en fortsatte jag i trav på honom. Han var helt amaziiing verkligen!! Han har aldrig någonsin vart så fin för mig förut, han gick stadigt i form och högt och krökte nacken jätte fint och framförallt frivilligt. Sen var han lika stadig i galoppen oxå. Gud så glad jag var. Det har ju gått så dåligt nu dom sista passen, men nu var han världens finaste. Imorgon är han värd en rolig busrunda. Älskar dig Daim <3<3
TIZI
Back klättrade med henne idag. Bara skritt exakt hela rundan. Hon var som vanligt, överpigg och framåt. Skrittade 4 gånger upp och ner. Hon var hel slut efter alla sträckor. Älskar den backeeeeen, bästa!
MAGNUM
Löshoppade lillpojken på banan. Han var lite halvgalen och skulle inte hoppa någonting i början. Men först av allt så travade jag han runt ridbanan och sen i galopp. Hoppade ett 60 hinder och han var högt över, satte upp det på 80 och han var lika fin där, sen satte jag upp det på 90 & sen även på 95. Han hoppade suveränt! Imorgon får han nog vila. Bästa grabben!<3
MARS
Första gången jag red honom. Skrittade barbacka & han var as töntig i början. Sen skrittade han på bra hela vägen. Chillade met med honom eftersom det var första gången och han är ju unghäst osv. Har inte så mycket mera att säga om honom, gullig ponnie !
//wilmaklemedsson

Just saying

Hann inte blogga igår. Så jag bloggar nu istället! Red bara Daim igår. En långtur med Sara och Jennifer. Han var pigg och framåt och verkligen jättejätte fin. Ska snart ut och rida han igen, wiiiie! Dressyrpass TAGG. Hihi, är jätte trött. Kanske blir en galopptur istället. Aja det märks :)
//wilma

regn och åter regn!

Tjaaa!
kom hem ganska så sent men sen så hade jag "ponnyridning" sen så  red jag Mars på banan & just då så öppnar sig himmlen... tack så mkt, så blev att bara jogga han lite för att han inte skulle ha "över energi" :D
Geisha reds av jennifer! :D♥
// emilyklemedsson

Daimis

NAW, FETT SÖTA :'''D
//wilma

Mars Tuparsh


Tiziana 14 juni

Red henne i skogen idag. Hon var jätte fin, lugn och så. Jobbade inte formen så mycket idag, chillade mest med henne. Hoppade några stockar med henne oxå, hihi! Hon blev as rädd för en plastpåse i skogen så då blåste hon upp sig och hoppade som lilleskutt! Haha, finaste Tiziana !!<3
//wilma

Julihoppet

Wiiiie, ska nog vara med på julihoppet i Kumla på Daim! Precis lagom att köra en LB & en LA. Mitt mål är att gå nolla i båda klasserna! Jag vill ha tre nollor i LA! Tror dock aldrig att jag kommer starta msv med Daim, för LA känns ganska maxat för honom. Menmen det är ju kul att ha kvalet klart iallafall & sen får man se. Men hoppas hoppas på att det blir att åka dit. Hihi, wiiiiiiiie :D
//wilma

Daim 14 juni

//gammal bild på älsklingen
Blev ett ordentligt dressyrpass på banan. Gick inte alls bra, han var verkligen inte som han brukar. Han bara sprang iväg från allt jobb. Och ville inte böja sig, han bara sprang och skena 5 varv runt banan. Inte likt Daim.. Sen fick jag lite mera kontroll på honom men han var fortfarande spänd och springig! Han som alltid annars brukar vara så arbetsvillig och samarbetsvillig och nu somsagt sprang han bara iväg från allt jobb! Men sen mjuknade han mer och mer, och var jätte fin så smånig. Och då skulle jag ta galopp och då gjorde han samma sak igen. 3 varv runt banan och jag satt där som en idiot och försökte stanna honom "good luck wilma" tänkte Daim. Men sen blev han trött och då var han superduper finfin! Världens finaste verkligen, så var han resten av dom tjugo minutrerna! Galna busponniii asså. Hihi, men han var fin sen, men början vill jag inte prata om! Inte likt Daim, menmen sån är han!♥

evelina-mars!

Tjaaa!
jaha idag hängde Eve med mig hem efter skolan & hon fick rida Mars ! :) gick super & hon rider grymt bra! :D
men iaf så red vi ganska långt ut i skogen ;) först lite klättring & sen lite mer fart! jag red T ! :)
gryymt pigg ponny!
puss♥
// emilyklemedsson

Hopptävling lilla hageby mars!

gammal bild på stall gänget! jag längst åt vänster me magnum! :)))
Tjaa!
jaha igår så tävlade ja på Mars! :)
på clearounden så peta vi sista men kändes helt okej.
men på Ldn så var han verkligen hur fin som helst! :o <3
han va as bra svängbarhet & lyssna som en klocka!
blev en 3 plats med ett ärovarv!! :D
såå fantastisk heeest! :))
Puss på han!! :))
film kmr!
// emilyklemedsson♥

Daim 12/6

Körde en galopprunda idag. Körde först igenom skogen och hoppade små stockar. Sen kom jag ut på vägen och galopperade på där. Tog 30-40 minuter ungefär. Han var super taggad, wiiie ! Han skuttade & bockade. Vet inte hur många gånger jag var nära att åka av. Hihihi, han var suuuper fin verkligen! Imorgon får han nog vila iallafall. Det är han värd.

Älskade Daim ! <3<3

 


Jag älskar dig Daim

//wilma

Tiziana 12/6

Skrittade ända till sjön på Tiziana. Hon var finfin & lyssnade! Red barbacka på henne, hon är bäst så. Hon var lite överpigg och så, hade ingen tidemantygel på henne så hon höll på med huvudet. Sen på hemvägen vart hon lugnare och gick i form. Har bara tagit en luuugn vecka på henne idag. Men det behöver hon ibland somsagt!
//wilma

Daim och Oscar

Här kommer tävlingsresultaten från igår med Oscar och Daimiis :D
30: Dom var supersöta och gick felfritt. Hahah, Daim bara wiiiie småhinder :''D
40: Dom var lika söta och duktiga där. Dom körde galopp nästan hela rundan. Felfritt i den klassen oxå! Men dom hade turen på sin sida måste jag verkligen säga. HIHI, hur gulliga ?! En lagom första tävling för dom två!
//wilmaklemedsson

Tiziana 11/6

Kunde inte blogga igår eftersom det blixtrade och dundrade. Gillas inte!! 
Red Tiziana igår till kolmilan. Hon var super fin och jag skrittade mest. Lite trav, och en kort galopp. Hon gick i form i jämna mellanrum. Hon kändes såhääääääääääär fin verkligen! Stolt över ponnyn!<3
//wilmaklemedsson

Veckans hiss blogg

Denna vecka hissar vi IDIS blogg! Tryck HÄÄR för att komma till den !

tagga!

Goooooooooooooooooooo! imr blir de hoppptävling me MARS !! :D ♥
TaggTAGGGTAggg!! ;)))


Daimbuus

 

Älskar dig över allt min finaste ponny!


Hästarna 10/6

// BEBIS
Magnum: Oscar red ut honom naturstigen, så jädra sööööööta!
Daim: Red ut honom barbacka med Oscar. Han var as pigg. Var tvungen att rida igenom honom lite eftersom han ska tävla imorgon med Oscar. Hoppas att han är luuugn! Hoppade lite stockar med honom. Han var i gasen, men det funkade bra. Han var i det stora hela superfin ♥
// wilmaklemedsson

Geisha 9 juni

Idag så blev de en galopp yur mot sjön med sadel! :) hon va fin är bara "lite" smått för tjock :') hihihi, men iaf så red vi ut me Wilma & daim me !! :D men yeees imr tror jag hon får vila! ;)
// emilyklemedsson♥

Bildbomb på Emily och Tiziana







Emily och Tiziana på alla bilder! S j u k t  f i n a..

//wilmaklemedsson

MARS 9 juni

Snyggingen fick vila idag !! :)

// emilyklemedsson♥

Magniiiiis

Magnum fick vila idag,FINASTE MAGNUM!<3<3<3
/ wilmaklemedsson

Daim 9 juni

Först galopperade jag ut på honom till sjön och tillbaka. Ungefär 4-5 kilometer dit. Försökte få ner honom i vattnet/sjön men dock var Daim livrädd. Haha, får försöka med det någon annan gång! Han var piggelin som Tiziana oxå var. Liiiite för het men det är bara bra att han springer på lite sådär. Sen efter jag hade ridit så kom Oscar och hoppade Daim igen som igår. Fast i en annan sadel & utan starkt bett. Men herregud så fina. Älskar verkligen att se dom två hoppa banor asså guuuuuuud! Vilken amazing känsla det är! Dom var super fina och jag hoppas att det går bra på tävlingen på lilla hageby på lördag. Han ska hoppa 30 och sen 40. Hihihi, första tävlingen så det är bättre att man tar för lågt och att det går bra. Wiiie, daaaaim :D
// wilmaklemedsson

Tiziana 9 juni

 

Emily och Tiziana i våras!

Tizi blev backtränad idag. Bra för henne verkligen! Red barbacka oxå för hon är mycket bättre så. Hihi, inte lika mycket kontroll men aja ! Körde ner,upp,ner,upp,ner och sen upp. Tihi, sen red jag hem på henne & joggade även lite på henne. Hon var piggelin som vanligt men finfin !
// wilmaklemedsson

SÖTA


Tiziana 8 juni

Red henne naturstigen runt. Hon var väldigt jobbig och stressad. Hoppade åt alla håll och kanter. Men tillslut fick jag ordning på henne. Efter skogen så skrittade jag en bit på vägen. Tog även en liten galopp och checkade även av traven. Hon var finfin! Världens underbaraste Tiziana ♥
// WK

Jädra gullungar till max

FETT SÖTA

// Emily&Wilma

världens underbaraste!

(Jag åkte inte av H6)
Jaha, igår red jag hopplektion på MARS ! :) så otroligt fin :* love
Vi hade me oss muren för att träna lite titt hinder men han reagera knapppt :D
Vi hoppa kombination för första gången på både 2 språn imellan & 1 :D  han va jätte fin & han orkade hela passet! nu laddar vi för lördag !! en clearound 60 cm sen en ld :) happppy!

Juste bästa oscar & daim är ju oxo med! :D hahah, skojsigt värre! :)) <3
// emilyklemedsson

Oscar + Daim

Oscar red Daim idag. Oscar var super duktig och dom var helt amaaaaaazing fina !! Dom ska köra en skojj tävling på lördag. Hihi, bara för att Oscar ska få lite kul! Bara 30-40 eller någonting. Helt asgulliga :* Han har ridit han typ en gång innan, men då åkte han av! Dock är dom inte helt samspelta än  men gaaash så söta. Men det kommer! Sjukt söta iallafall. Ska göra en liten film oxå sen. Men här kommer ett provsmak :
/// wilmaklemedsson

Helgen

 

Bild 1: Nfk LA

Bild 2: Nfk LA

Bild 3: Nfk LA, kom in lite fel

Bild 4: Majpokalen LA, lågt första hinder

 

TACK FÖR HELGEN DAIM


Ridpass Tiziana

Skrittade henne först på grusvägen en liten bit. Sen red jag på banan. Mjukade lite och så, men mest bara så hon fick gå i sin egna lilla värld. Joggade henne lite bara. Hon var finfin, hihi ! Lite stark i traven men det funkade endå. Inga planer för hennes vecka, vet inte om Emily kanske har det ? Vem vet  !:D
// Wilmaklemedsson

Dagens ridpass Daim

Daim var het och en studsboll idag när jag red honom. Red i skogen en liten sväng. Hoppade små stockar och han var finfin. Som jag sa, lite för het, hihi. Men det är bara bra att han är framåt. Red barbacka på honom eftersom jag kände att det var ett tag sen. Helt jädra vild iallafall, imorgon ska jag försöka få upp Oscar på Daim.Hihi, hoppa lite eller bara rida på snodden. Men det märks ju!
// Wilmaklemedsson

hihi


// emilyklemedsson

För underbar


Tävlingen på nfk

Tävlade med Daim på nfk idag 
LB+5: Jag var jätte nervös. Bara helt allmänt.. Men han däremot var suverän. Var grymt nervös för att planket skulle tippa omkull. Men han var inget tittig eller slö. Han gick på i ett bra grund tempo. Ibland kändes det som han tänkte tre steg innan "ska jag hoppa eller inte" MEN han hoppade allt och gick runt dubbel nolla! Och så gick vi upp i ledning och vann ! Min första LB+5 som jag blir placerad på. Nästan LA ju ?! Gud vad glad jag blev. Han var sååååååå klockren!
LA: LA'n var lagklass. Alltså bara en grund i början. Han kändes ganska bra. Inte riktigt framme, vi kraschade i en oxer. Men sen efter det så gick vi runt hela banan och han var super fin. Kändes inte som om det störde han eller att han tappade självförtroendet på något sätt. Han hoppade nästan bättre efteråt tycker jag. Blev ingen omhoppning. Laget slutade på 16 fel. Hihi, men vi kom 4a i själva omgången just idag. & det var 3 placerade..... men i det själva totala så kom vi placerad trea. Hihih, BÄSTAVIIIIII :D
Daim var världens underbaraste idag, verkligen sugen på att starta flera LA med honom nu när det gick så bra.
Jag älskar dig Daim, du är överlägset bäst enligt mig ♥




en svag viskning

Heej!
har varit ute & ridigt i skogen me Mars & frida red Geisha! :) sjukt fina var de ! men sjukt varmt va de oxå ? :o
men iaf så har jag en liten rapport från wilma att de har gått bra i klassen LB+5 ! :)
hon skriver mer ikv pusshej!
// emilyklemedsson

ridläger!




TJaaa!
ska snart ut till stallet men väntar bara på frida! :) busigt! men iaf så tänkte jag skriva vad jag har för planer i sommar!
Jag ska på läger me Mars de light v.29 på skogslotten! :) riktigt trevligt! :D men sen så ska jag väl börja tävla allt mer på lok höjer :) hihi ♥
// emilyklemedsson

tjollahopp!

Heeej!!
jaha, sommaren är här de vet dem flesta nu tror jag! :)
men idag blev de jag & min kompis Claire som red hästarna! :)
duktiga vi är! blev skogen för alla hästa & magnum körde vagn! jeeehaa!
men nästa helg blir de hopptävling på mars ! :* <3
// emilyklemedsson♥

Taggad till max

Dööö taggad tills imorgon!  Tävlar på nfk en LB+5 och en LA med laget. Bästa Daim, love you ♥
- Majpokalen 2011

MARS DE LIGHT

Lånar han av fam tallberg!
han är 5år i midsommar & han är grymt bääst! han är en säker & stolt liten kille . Jag har tävlat han pyttelite på skojjtävlingar & börjat träna fält tävlan :) han är jag riktigt nöjd med! jag lånar han tills sommaren är slut & jag hoppas att de blir mkt läääängre!! :D men ska börja ge oss ut på lok tävlingar!
// emilyklemedsson :*

Geisha

Geisha är världens finaste & bästaste ponny! hon är en c-ponny & 16 år! hon har jag haft i hm, 2-3 år tror jag :) hon & jag har tävlat ganska mycket! vi började tävla fälttävlan 2010 & iår 2011 placerade vi oss på åttonde plats!
vi har hopptävlat men inga sådana resultat ;) men tävlar just nu fält pga hon saknar lite mootor!! :))
ägare: emilyklemedsson

finaste ekipage

hihi, hitta att mimmi Runo hade fotat på majpokalen rikitga "tjusiga" bilder :)
länkar hennes & hannas blogg & hoppas att hon inte blir arg :) http://hoppnisssarna.blogg.se/
bilder på wilma & DAIM
// emilyklemedsson♥

föds som en stjärna dör som en kung

Tjaaa!
jaha, idag har jag varit & kollat på majpokalen & igår var jag där & jobba! jobba var sjukt jobbigt när de var så kokhet varmt ? :o men alla var jätte duktiga & grattis till alla som placerade sig! :D
men iaf med mina hästar så går de bra , mars & mig går de bra framåt i dressyren framför allt i traven sen galoppen blir bättre & bättre för varje day! :) hiihi, men Geisha ska jag börja rida igång lite nu. hon har en rejäl mage (a) hihi, men nu står hon i en bantar hage! får se vad som händer ikv med de!! :D
// EmilyKlemedsson♥

Majpokalen med Daim

FREDAG
LB : jättejättejääääätte fin, hoppade högt över hindrerna och det blev en dubbelnolla! Super nöjd! 6 hundradelar ifrån en andra plats, men så döfin ponny. Bästa känslan när jag gick i mål. Lite seg men han hoppade bra!
LA : Han rev andra hindret. Kom lite fel och så men det var okej. Sen blev det ett missförstånd i kombinationen. Man skulle gå på ett språng och då skulle jag det.. men daim ville ta två så då kraschade vi in i B hindret. Men resten av banan var skit fint! Han hoppade och flög över hindrerna. Bästa ponnyn ever!♥
LÖRDAG

LA : Tappade spöt på startlinjen. FAAAAAAAAAN vad surt. Vi vägrade ut oss på en maxad och lååååång oxer. Hinder nummer 4a. Men daim var döööfin! Tar på mig allt. Det var verkligen mitt fel oxå. Men vi taggar om tills på mångag. Jag måste ha spöt för att hjälpa honom lite. Men han var finfin! Jätte stolt över LB'n i helgen! Jag älskar dig DAAAAAAAAIM
Filmer kommer...

lalala

heeej!
gick upp tidigt idag & tränade fält träning i åkerbooo! :)♥
men ska till skogslotten snart & bygga bana ! :) hihi, blir banpersonal imr & jobbbba ! :D
// emilyklemedsson :)

Åkerbo

Ska nu dra iväg till åkerbo. Emily ska fältträna Mars. Roligt och se hur han reagerar första gången :)
Jag har med mig kameran så det kommer upp filmer och fotton här sen. //WK

Ändringar

Ändrade nyss till en grå kant. Vad tycker ni om det ? Jag tycker att den blev mycetk snyggare iallafall. Har inte snackat med Emily än, hihi!  Men förut var den så kantig, och det är inte snyggt. Hihi, men aja vi hörs imorgon! // WilmaKlemedsson

Bloggen som är en stjärna

/ tog en bild på Hanna från deras blogg
Bloggen som jag läser mest nu förtiden är HÄÄR !
Älskar designen & allt dom skriver. Skit bra blogg verkligen!
// Hoppsystrarna

Daim = BRA

Daim markerade ingenting idag och jag är så himla glaaaaaaaaaad :D
ska nog vara med på majpokalen nu & nfk! BÄSTA DAIMIIIIIS ♥
red tiziana idag, bara en skogstur. hon ville inte samarbeta hon bara drog och lyssna inte ett dugg.
allmänt stressad, eller aa övereenergie är det nog. fin ponny. ska upp tidigt imorgon så jag ska nog sova nu!
vi hörs imorgon :D /// WilmaKlemedsson

mer upt ja tack!

jag VET att min upt suger ._. men iaf så är allt bra med mig & ponnysarna ! :)
men imr blir de fält träning för Anna i ÅKERBOOO !!
med MARS, tagggggga!! :D:D <33
men ska snart gå & ta in dem små busarna.
idag blev de en skogstur me Jennifer !! :D
// emilyklemedsson

RSS 2.0