Senaste tävlingarna

Här är bloggningen helt usel men tänkte iallafall uppdatera er om resultat från dem två senaste tävlingarna.
 
Förra helgen var jag i Katrineholm med Tizan och red en lc:1 och en lb:1. Fick 63% i första klassen och 58% i andra klassen, så himla bra för att vara vi! Hon blir lätt lite springig och låg när hon blir trött men det är en styrkesak som bara är att jobba på!
 
Idag var jag på KM i dressyr och körde en lb:1. För första gången någonsin under alla år jag tävlat så har jag aldrig glömt någonting, men idag glömde jag kavajen. Haha herrejösses, men pappa han som tur åka hem och hämta den men annars hade det gått att lösa såklart. I programmet var hon helt okej, fick tyvärr inget bra flyt men i helhet så var det bra och utvecklingen vi gjort är så sjukt stor!! Vi fick 60% och det är det bästa vi fått i lb:1 och det är bra för att vara Tiziana, men dock är det klubbtävling och det är inte riktigt samma nivå då men nu har jag mer eller mindre fått ett kvitto på allt vi slitit för. 
 
Helt sjukt att vi pinsamt nog gått från 46% till 60% på 2 månader. Tänk sen när hon är helt stark och stadig, då kommer vi rusa upp i poängen. Är så galet taggad inför nästa tävlingssäsong. Min finaste ponny!!!
 
 
 

Bilder från hopptävlingen

 
 

Fotograf: Claire Ellinger

 
 
 


 

Bästa sniffan

 
 
Tack för min fina underbara tid med dig Sniffan. Har lärt mig så otroligt mycket och haft så himla kul på våran resA. Världens mysigaste och gosigaste som man kan stå och kela med i timmar. Kommer sakna dig någonting helt sjukt mycket och hoppas över hela mitt hjärta att du får det helt underbart i nästa hem!! Kommer aldrig någonsin glömma dig. Jag älskar dig hjärtat❤❤
 

Älskade sniffan igår


RSS 2.0