Lektion med Tiziana

 
Hej! Har varit på lektion med Tiziana denna vecka och det gick såååå himla bra verkligen. Sophie (min tränare) tyckte hon var finare än någonsin efter vilan så den var välbehövlig. Åh finaste ponnypluttan. Den 23 mars åker vi till Mantorp för säsongens första tävling, så himla kul! Nu blir det massa trimm så att hon ska vara så fin som möjligt!
 
 
 
 
 
 

Hoppning i ridhuset

 
 
Hej! Idag åkte jag till ridhuset med Sessan för att hoppa henne. Har aldrig gjort det på henne förut och jag har inte hoppat ordentligt, eller ordentligt och ordentligt, jag har inte hoppat över 80cm iallafall på hela 2 år, helt galet. Men det gick iallafall jättejättebra verkligen, har sååå mycket mer att lära mig på henne och hitta knapparna osvosv. Men fick en go känsla och hon var såååå himla taggad på varje hinder och flög över som ingenting, bästahäst!
 
Var även på Kick off hos min tränare Sophie och alla hennes elever, jättebra verkligen inför tävlingssäongen. Så nu är jag supertaggad på både Tiziana och Sessis. Kan skriva mina mål för detta år i ett annat inlägg! 
 
 

söndag

Hej! Idag åkte jag och Miragon till ridhuset och red igenom lite i dressyren och sen även tog vi lite språng. Hon var super bra och jag är jätte nöjd!
 
 
 

RSS 2.0