Gonnaaaaaaaaaaaaaa


PRINSPONNYN :love:


Döds ridtur

Nu har vi kommit in ifrån stallet. Blev en liten dödsritt idag kändes det som hahaha. Hur som helst så red jag (wilma) Mars först iaf. Och emily red Tiziana. Båda ponnysarna var barbacka. Först skulle vi trava upp för första backen och Mars skuttade igång. Hehe, sen saktade jag av och tog trav igen och då skuttade han rakt upp i luften i början, hihi! :D Sen skulle jag fatta galopp, och han började bocka och bocka och bocka fyfan vad jag flööög, haha men jag satt kvar och sen slängde jag mig av, hahah :D sen så hoppade jag upp igen och skulle gå över en stock och han gjorde värsta kaninskuttet och började bocka igen haha, sen taktade han och höll på massvis så då bytte vi häst ;) 

Sen var Tizi helt ok iaf, tills det kom en stock då blev hon göstressad och hoppade över den och jag ramlade nästan av men jag satt kvar. Hahha, vilken ridtur asså :D menmen man får ju iaf lite balans av dom som tur är :)
//hoppsystrarnaa

Wilmas ridpass 30 augusti

hejsvejs! Jag började med att rida ut på tiziana. hon var ganska lugn och fin faktiskt hela ridturen. underbar ponny!! sen var det Daimen, han var grymt skuttig. han gjorde kaninskutt hela tiden och backa hoppa skutta och alllt. haha, oscar hängde med på magnum och oscar bara skratta åt daim, han var dööölöjlig, plutten. hihi, anyway mina ponnysar äger :D


MARSSSSSS ;)

dagens ridning 30/8

äldre bild på den finaste mars!!!!
hejsan!
jaha idag så red jag barbacka på Geisha & Mars! geisha red jag samma runda som igår, men skillnaden va
1. jag va barbacka 2. idag hade vi sällskap 3. de gick fortare & vi va mycket mer taggade!!
hon va jääääätte fiin!! :') men sen red jag mars. barbacka, på banan. i början va han inte så mjuk men efter ett tag!! vilken kille! :D gjorde massa serpentin bågar !! gud va fin han va framförallt i slutet!! :)
pusssis!

Liten D-ponny :)

Hejsan! Nu har mama och pappa varit och slutmätt Tiziana. 142 centimeter, vääääldigt liten D-ponny! 
men hon är grym och har kapacitet :D

snygging!


Bubben


dagens ridning 29/8

heeej!!
jaha, när jag kommer ut genom dörren så börjar de ösa ner regn!! tack så mkt. men tog in mars & Geisha & så!
såhär gick de! :)

kärlek till bilden♥
Geisha : red me sadel och iväg på grusvägen. blev att trava & trava lite till!! sen på slutet så gasade vi massa i galoppen!! så fiin ponny!!!! <3
sen mars: red me sadel & samma runda! han va så fin i traven & vääääldigt taggad!! :D hahaa, fy vilken ponny de är i den lille gubben ;) finaste! ♥

Ang helgen

I helgen blir det tävling igen :D 
Startar samma klasser som i lördags fast i Hageby denna gång. Hoppas han sköter sig prima, no problem för han liksom ;)

Vila 29 mars

Hejsan! Idag vilar 3 hästar alltså Tiziana, Daim och Magnum. Lite skönt för dom liksom :)


Söteee :love:

ut!


(geisha högst upp & mars på den nedre!!)
2 älskade hästar på bild! saknar fälttävlingarna nu redan... & träningarna förstås :(

nu drar jag mej utåt! ska rida Geisha & mars som prioo 1 ! kanske rider T i skogen om de inte hinner bli mörkt! :o
men ajja, drar mej utåt!

om jag ska va ärlig så har jag så sjukt mycket förhoppningar ! ;)
pusssssssssss!

världens finaste häst!

happyface!!
kunde dock inte lägga in en bild, pga blogg.se, dock va de den bästa ;) men tack mimmi!!! :D<3
helt kär i ! bästa fotografen :http://mrunno.blogg.se/ checka bloggen!! :D


resultatet från familjedagen!

jaha, haha, blev ju som sagt att typ stress eftersnmäla sig till familje dagen 30-40 cm först, hon va fräsch & jävligt pigg på framridningen om man ska säga så, men när jag gick upp till banan kände jag bara fan, detta kommer gå fort? men sen på banan! omg! vilken häst de blev, hon hoppa stort, så behöver ju inte va rädd att hon ska riva :) nej gud va glad jag va efter!!


efteranmälde mig till en 50cm clearound, kände att jag inte hade nått att förlora!! hon va lugnare innan på allt, men på banan gick de Foort! inte nått illa iof men ajja, lyckades tappa båda stigbyglarna x) hahha, men så jävla sjukt fin va hon :') hon bjöd ruskigt fint på hindrena!! :) 

men är super lycklig. så nästa tävling kanske de blir en L/D .... vet inte. men sånt som märks!! :) sjukt nöjd för dagen!! :)

Familjedags tävling

Idag tävlade Oscar på lille Daimisen. 2 clear rounder liksom. Han 0a båda två, underbart eller huuur ? :D han red grymt bra och Daim skötte sig galant! Vilket ekipage :D:D Sjukt stolt över min lillebroooooder! Lill hageby nästa för dom ;)
Bilder och filerm kommer :)



Sötesar


Tävlingsdax igen

Nu drar vi oss på tävling! Ha en bra dag kära läsare /hoppsystrarnaa

Mera bilder!


Bilder ifrån tävlingen

 

MIN PERFEKTA PRINS ♥



dagens ridning!

nån typ random elr va man ska säga från dagens tävling, dem va så små & söta!!!
idag så blev de ridning på eftermiddan eftersom wilma tävlade på dagen, hihi, men fotade 510 bilder UPPPS! fast Nicole fotade as gryma bilder me ! :) men ajja, bra dag, ojj, åter te hur de blev med min ridning ist!!'

med Tiziana, jag har typ efteranmält mej te 30-40 cm på familjedagen på skogslotten, asså vist töntigt eller va ni tkr men hon & jag har inte nått braa på tävlingsplats asså har kommit runt en felfri clearound på hm, 5 tävlingar elr nåttt, & efter hennes skada har jag inte jobbat så mkt me hoppningen, mer basic saker!!
men så jag typ körde lite bommarbete på banan!

mars, han har haft låång vila, eftersom han har gått massa hårt när han har varit hos mej! men han va jätte fiin :') han gick sisådär stadigt, & hm, super fin! så ska starta på hageby på nästa söndag elr när de va!! TAGGAD!! <3

pusss!!
vill ni se bilder jag fota idag ? :) kommentera!

Tävlingen

LC: Han var pigg och fräsch. Kändes jättebra verkligen. Gick ut som 3a och vi var 14 som startade. 
Visste inte helt hur jag skulle satsa, men jag bara körde..hehe. Han blev dubbelnolla och vi gick upp i ledningen. 
Men vi åkte ner ganska snabbt som vi kom upp haha, men anyway så kom vi 4a och det är jag grymt nöjd med! 
Pluttispluttis <3

LB: Jag var sisst ut och det var bara en dubbelnolla + att det bara var en placerad.. suck när man är så nåra liksom..
Men han var finfinfin, i omhoppningen satsade jag jääärnet, peta första, totalt mitt fel.. Jag bara gasa och så tog jag inte ihop han liksom, menmen sånt som händer, men resten döfint. Han var gryyyym! 
Men somsagt suck att det är så nåra & att jag kom 2a av 1 placerad. Är sjukt nöjd med denna dag, han skötte sig perfekt min fina prins!
BILDER KOMMER JAG LOOOOOOOOVAR, TYP TUSENTALS

foto!

nu bär de av för både wilma & mej, vi åker snart te nfk, jag fotar & hon tävlar, right ? ;)
smsbloggar undertiden!!
/emily!

Oscis & Daimis

 

:D :love:


Söte :D

Imorgon är det tävling på Daimbuuuus :D Nu är han fixad, flätad, riden och färdig! + att allt är packat ;)


fotograf!

jaaaah!
imr kommer jag fota på nfk! :) tagga!! hihi, har ett låne objektiv me mej oxå!! ;) yeeees!!
ses!
idag så skritta jag bara mina hästar & så !! ;)
pusss!
// emilyklemedsson!

Uslabushla

As dålig uppdatering, ILLAAA!!! Men nu kom jag hit iaf, Oscar hoppade Daim idag. Dom var helt klockrena och Oscar rider Daim såååå bra verkligen. Kul att se all utveckling, stooooor skillnad nu. Dom stretar inte och Daim tvekar inte ett dugg :D Asbra, + att jag är sjuuukt taggad att se dom tävla på söndaaag !! :D:D

Wilmiiiiis

2 ponnysar ridna, Magnum av Nora och Tiziana riden av mig. Alla hätarna var finfina :D

Everybody

Hejsansvejsan! :D
Nu har båda vi kommit hem från skolan & nu beger vi oss ut till dom finaste ponniesarna som väntar på oss! 
Hörs när vi kommer in ;)

Magnum

:D MAGNUM ÄR VÄRLDENS SÖTASTE B-PONNY SOM ÄR 110 CENTIMETER :D

Dagens ridpass

Först red jag Daim, Oscar hängde på med Magnum. Båda hästarna var fina, sen på hemvägen bytte vi häst. Daim var totalt galen för Oscar, sprang på sidorna haha. Sen vart Daim rädd för ett träd haha -.- och stack såklart.. men oscar satt kvar. Haha, annars hade det varit synd om honom faktiskt ;) 

Sen var det Tiziana. Hon var fin men pigg. Red somsagt ut på henne. och hon sprang och gjorde galoppombyten hela tiden för hon inte fick springa fooooort, haha typiskt -.- sen sprang hon på snedden oxå. MEN tillslut fick jag till henne någolunda iaf. Men världens bästa ponny!! :D

bilder på Tiziana!

kort

Tiziana har vi nu haft typ exakt ett år.. de har gått upp & ner, de jobbigaste är att se som på bilder & allt över hinder.. hon har kapasitet för mkt, men vill verkligen inte visat för oss.. asså, just nu efter hennes skada i våras så rullar de väl på, man man kan aldrig vara "känna" sig säker, nu på ridlägret tex gjorde hon ett sånt dära STOPP, så jag fallde av, asså hon gör de så bra att de går för fort, men wilma & jag verkligen älskar henne.. asså hon äe så possetiv & pigg mm, men på torsdag ska vi köra dressyr mot hopp! första lite hopp inslag på träning för instrunktör!! wilma & jag har hoppat ganska mkt hemma nu, då menar jag inte varje dag!! :o
men kommer mer nån annan dag, be om va ni vill läsa så man vet!! ;)
puss på er alla där hemma!!
// hoppsystrarnaa!!

dagens pass

jaha, idag så red jag Mars på över en vecka!! han va fiin, lite stel men de mjukar vi upp under dagarna, red barbacka och skritta & trava pytte!!

sen red jag Geisha, barbacka de me, super härlig ponny är hon, tjockisen!! ;) men hon blir ju pigg av gräsets energi... men ajja, på lördag komme rjag inte tävla utan att vara fotograf!! men vet därimot inte hur jag ska få tag på ett objektiv innan... blä!
pussar!!

drar mej ut!!

nu drar jag ut, mars & geisha ska ridas av mig! :) bästa!!

Skuuuuuuuuuuutt

Hejsan. Det gick sjukt bra när Oscar hoppade Daim idag, han jobbade mycket i formen i början. Helt sick vad fint Daim gick och vad BRA OSCAR RED! Förändringen är stor må jag säga ;) Sen hoppade dom lite banor och allt gick superbra tycker jag. Bilder och filmer kommer absolut. Hihi, tagga söndag då som dom ska tävla, nawwwwwsi :D
Bild från förra gången han hoppade Daim. Men seriöst var sööööta, som ni ser håller han emot Daim lite i hoppet, mest lite "rädsla" som fanns då eftersom han inte vågade lätta till för Daim är väääldigt het när Oscar rider honom. Men NU lättar Oscar så extremt perfekt. Ni kommer se på bilderna sen. HELT SICK VAD BRA :D

Hopplahoppla

Nu ska jag gå ut och ha lektion för min lillebror på Daimis. Ska köra lite hopplektion för honom. Ft kul älskar att ha lektion för dom.. + idag kommer jag filma. Så förhoppningsvis får ni se film ?! :D vi hörs när jag kommer in, kram!

Hemma från grönalund

Hemma ifrån Grönalund nu. Åkte hemifrån vid 9 och sen käkade vi på donken vid elva. Sen blev det värsta kön till alla parkeringar så det blev lite kaos må jag säga ett litet tag. Men somsagt kom in vid 1. Åkte allt förutom tillt och kattapulten. Hehe, sjukt kul. Dog lite i fritt fall, och i insane. 

Gick även spöhuset och det var det läskigaste som finns, ae fyfan! HAHA. Åkte världens bästa extream som är den snurrigaste karusellen på hela Grönan, men sjukt kul.. Alla karuseller ägde, yey. Detta var iallafall världens bästa slut på sommarlovet! Aja, börjar klockan 11 imorgon, går upp vid tjugo över åtta. Ska sova nu, är jättetrött verkligen, hör av mig imorgon. Puss

Bezte


Filmer

 

Här får ni massa filmer från både tävling och träning. Helt underbar häst!! 
// (tidsinställt)


Grönalund

Nu är vi påväg till grönalund. Alla hästar vilar somsagt idag. Ha det  grymt för det ska vi ha, puss! :D

Grabbar, grappar

Oscar och jag red ut på grabbarna today! :D Vi red samma runda, hoppaed mycket stockar och Daim var as fin. Checkade även formen lite snabbt och han var finfinfinfin! Aja, ska sova nu. GRAPPARNA ÄR BÄST :love:

hejhej, red Tiziana på banan dressyr, efte...

hejhej, red Tiziana på banan dressyr, eftersom jag ska träna på tisdag på skogslotten :) Tizi va bra, lite att hon ville trycka in bogen, men hon blev finare och finare! :) men lite mer jobb till, de är ju inte de lättaste att rida henne ;) men skulle lätt vilja tävla en dressyr på henne ganska snart bara för att så kallat komma vidare, då får man ju saker Att träna på oxå:) men ajja vi får se:) hann inte rida Geisha, Puss hej / Emily<3


Angående tävlingar

Nästa helg som kommer så ska jag tävla på Daimis. En lokal hopptävling. Varierar mellan lokal, regional och LC, LB, LA alltså går lite upp och ner osv :D Men ska iallafall köra en dressyrtävling snart hoppas jag på. Har fastnat lite för dressyr nu, eftersom min ponny har blivit så grymt fiiiiin ;)

3 föl :love:

För galet länge sen hade vi 3 föl hemma hos oss som ni ser på bilden.. haha, gösöta :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Haha, naw ft söta :D

Dagens fråga

Anonym om 2 horses:
Berätta en story om er två, hur gick det ?! tävlade ni nått ? aaaaas fin häst, vad för ras ? verkligen göööfin, verkligen en ögonsten som du säger! :D

Svar: Hihi, jag och Nettla har inte någon direkt "story"  men liet kan jag berätta om oss. Hon är 127 scm hög och är ett Gotlandsruss, hon har färgen gulbrun. Jag minns inte hur gammal hon är eftersom det är 3 år sen jag träffade henne senast. Vi tävlade treck en gång. Gick dock inte så bra eftersom hon ville inte ifrån dom andra hästarna. Hon var liksom i flocken hela tiden och vägrade typ gå ifrån. Sen sprang hon fort som fasen och bockade. & jag ramalde av framför henne så hon sprang över mig på fot, rygg och någon mer stans. Om jag inte skulle haft väst i det läget hade jag förmodligen varit förlamad och suttit i en rullstol. Men men, vi tränade mycket hoppning oxå. Men hon var ingen direkt "tävlingsponny" så då sålde vi henne och då fick jag låna min bebiskorv Daim!!<3 Ja, hon är verkligen en as fin ponny. Världens finaste!


Godmorgon

Godmorgon!! Vaknade runt tio idag.  Ska snart ut till hästarna, Mars skulle få skor på sig eller nått. Alla ska ridas, vet inte om jag rider Tiziana idag, men hon kommer iaf ha liiiiite mycket överenergie! Aja, vi hörs!

regn & regn & lite till.


bild på våran finaste hund♥
asså gud vilket jäkla tråkigt väder!! asså, men de va bara på med regn kläder mm & rida!! :)Geisha blev riden barbacka i skogen , de va ganska mycke uppehåll just då! :) men hon va väldigt mjuk & fin ! ;) suuuper bra ponny!
hörs!!
pus,
(ikv kommer de upp en bra hästblogg)

Like a energy ;)

Hejsan! Idag har jag bara ridit Daim. Fyfan vilket spöregn, men körde liten galopptur! Oscar på Magnum hänkade på, blev ganska så mycket fart tillslut, hihi! :D Nu ska jag iallafall till Augustifestivalen i detta väder, TAGG! Hör av mig senare, puss

2 bilder

Bjuder på två lite halvdana bilder på mig och Tizi! :D

Usch vilket väder :o

Usch vilket väder:o drar mig ut nu iaf, till de bäst!;) men ajja på med regn kläder:d Puss Emily klemedsson<3


Vädret :(

Hejsan! Sjukt dåligt väder... :( men ska snart bege mig ut att rida endå. Sen ikväll blir det augustifestivalen igen, sjukt bra kväll igår iaf. PUSS //wilmaa

tja, mobil bloggar idag, har inte tid vid ...

tja, mobil bloggar idag, har inte tid vid datan just nu:) men iaf igår så red jag Geisha på banan och hade några hinder uppe, gud va bra hon va!! Hon va framme för hindrena och asso jag blir så glad när hon blir så framme:) men redo jobba jag henne massa i formen i traven, och de gick väldigt bra de med:d men ajja hon är verkligen jätte tjock! Love shee;)<3 Puss på er:) / Emilyklemedsson <3


Hästarna... RIX FM

Hejsan svejsan! Red först Daim idag, hoppade lite på banan. Typ 60-70 hinder så alltså bara lydnad. Körde lite linjer och reglerade galoppsprången. Tröck av honom väldigt tidigt och det ska jag börja med. För annars tar han bara ett extra och då river han istället. Så från och med nu ska jag trycka av honom och börja rida lite mera.  

Sen var det Tiziana. Hon var väääldigt pigg. Först skrittade jag ut eller aa runt lite bara. Då var det en fläkt som hon vart helt psyk rädd för. Trippade och var helt gaaaalen!!!! Men sen gick jag till banan oh travade fram på ett litet räcke och hon bara wroooomm till alla hinder. Sen körde jag lite bommar och allt gick perfekt. Snart ska hon mätas, sen tääääävling! :D Men jag ska rida mycket dressyr nu och ha bra kontroll osv. Sen när allt detdär funkar.. dåå kan vi börja tävla. 

NU BLIR DET RIX FM FESTIVAL, PUSS
- brodernnnn

hovslagarn

imorron kommer hovslagaren till Tiziana! haha, skorna klirrar så fort hon tar upp dem. så de behövs! :)
men hörs imr!
juste har ridigt Daim idag stolt H6
men bästa Geisha me! :) <3

2 horses

Hejhej! Har ridit 2 hästar idag.. först red jag Tiziana. Blev en mysig tur i skogen barbacka, mycket skritt, trav och galopp. Hoppade lite låga stockar och checkade formen. Allt funkade liksom. Har blivit en sånhäääääääär skillnad på henne, världens bästa nu liksom! :D Sen red jag lille Magnum.. samma runda och tempo. Han var grym han med, alla är grymma! ;) Emily red min busponny Daim idag, hihih!
- bara för att mitt gamla russ är det finaste som finns, ögonsten <3

Busponni


Tiziana 15 augusti

Anyway igår red jag på Tiziana bara. Tränade att ha henne stadigt i formen och att hon skulle hålla kvar formen i övergångarna. Hihi, hon var jätte duktigt.

Körde lite galopp bara, det blåste som innesjutton så då sprang hon bara fortare och fortare så då körde jag någonting annat i början, så sen så körde jag igenom galoppen och då gick det skapligt. Hihi, men alla blev iaf bra tillslut :D

Sorry

Sorry för att vi inte blogga NÅGONTING igår :(
sånt som händer, hehe. Men nu bättrar vi oss här på hoppsystrarnaa.
PUSS
Sorry för att vi inte blogga NÅGONTING igår :(
sånt som händer, hehe. Men nu bättrar vi oss här på hoppsystrarnaa.
PUSS

Tiziana 14 augusti

Red även Tiziana idag. Var barbacka och red ut i skogen. Skulle hoppa en liten stock i galopp och så fort jag tog lite i munnen på henne så vi skulle komma rätt så stddsa hon runt och rakt upp i luften, men då är det ju bara att lätta liksom har ju inte en chans emot henne.. bara lätta, ge efter och lugna henne. Haha, sen skulle jag iallafall skritta över några pinnar som låg som bommar och hon tog ett stort språng över allting. Herregud...  att jag satt kvar liksom. Gögrym ponnie oxå :D

Men hon var halvtokig liksom. Hoppade rakt in i en buske oxå, kanin skutt åt både höger och vänster och det är ft svårt att sitta kvar barbacka. Sen skulle jag fixa min hjälm. Meningen var att hon skulle stå stilla men hon reser sig liiiiite på bakbenen. Obra liksom, hehe ;) sen jobbade jag formen påvägen hem, i skritten DÅÅÅ får man ta i henne. Pluttaan :D

Galet vad bra du är

- Helt perfekt är du Daim, alla borde vara som dig! Du är helthelt perfekt i den minsta lilla detalj <3

Daim fälttävlan Boxholm

Först var ju somsagt dressyren, helt perfekt var han. 60 procent och 60 straff efter dressyren iallafall, helt okej ! :D Sen var det hoppningen, där var det ett plank som han skulle stanna på, eller han stanna typ sen smacka jag på lite och då hoppade han, snäääääll ponny! ;)

Sen var det terrängen, skulle bara försöka ta mig runt. Men han började att stanna på första, helt onödigt, gjorde samma sak på nästa och försökte slänga av mig. Sen blev jag riktigt arg på honom så då hoppade han 2an och sen 3a och 3b i kombinationen. Sen skulle jag ner till hinder nummer 4a vattnet, i den branta backen tvärnitade han och slängde sig bakåt. Satt som tur kvar iaf, alla bah "NEEEEEJ SITT KVAAR!!" Haha, och somsagt det gjorde jag och han traska i vattnet lååååångsamt :o

Sen var det långt till 5an gasade på och han var fiiin, sen hoppade han det fint och sen 6an oxå. Sen berömde jag honom och då TVÄRNIT, men jag satt kvar ännu en gång, sen satt det ft mycket folk vid 7an och 8an. Daim spände sig och tvärnit 2 meter innan hindret och jag smacka på och han hoppa. Sen till 9an pallisaden tvänitade han och sen hoppade det. Sen till vattnet var han shysst, dock så gick det sakta men helt okej ;)

Sen hände värsta grejen.. haha, kände bah varför har jag inget stöd i höger stigbygel, och sen ser/känner jag att hela lädret har lossnat och har liksom lagt sig på min fot, haha typ sparkade bort det så red jag till sista hindret stocken med endast 1 stigbygel :p

Det var min story, fick ganska mycket tidsfel men helt okej endå, kom runt liksom och det var mitt mål och ett till mål var att få bättre i dressyren och det lyckades jag med. Den sista fälttävlingen och jag uppnådde mina mål och kom runt liksom.

Han var lite dum & busig & lite missnöjd över att han inte fick av mig :D, men aaa han är en PONNY liksom :D :D
//wilmaa


geisha fälttävlan boxholm!

‎63.8 straff efter dressyren, ett stopp på trippeln & nolla terängen ! :) bästaste Geisha!! :D ♥ kom 7a av 6a placerade ;) fiiiin ponny åter igen :) nu ska hon ha lite "ledigt" :) haha, men blir någ ingen mer fält för iår! :) men maybee next year ? ;) vem vet om de blir p80 ? men ajja, nu ska jag lägga in alla fina bilder!!
hörs!

Färdigt

Allt packat, Daim fixat, Magnum riden. Allt klart. Daim kändes göööbra idag, och nu taggar vi inför en härlig och tidig morgon inför imorgon haha, mycet imorgon där men aja!!! wihuuuuuuu, puss !! :D

Före // Efter



Waow, någon som håller med mig ?! Passar sjukt bra till min tävlingsoutfit imorgon! :D 
PUSS :love:

Överraskning

Har en överraskning till er som kommer ikväll, hela åsuuuuuuum :D 


Hällestad marken

Hejsan svejsan! Nu ska jag till Hällestad på en marknad, hehe. Sen hämtar vi upp Emily någonstans och drar hem.
Sen ska vi packa everything tills imorgon, grymt taggis!!! :D :D Aja, puss hörs sen

Gulligt

- gulligt att lilla Daimen är med på hemsidan ;)

:D Igår & idag :D

Hann inte blogg igår så jag gör det nu..
Först red jag lilla Daim dressyr på banan. Körde igenom programmet tills på söndag, han var åsum! :D Men iaf nöjd med ponnien :love: 

Sen red jag ut på Magnum med Emily på Mars. Pigg o glà som en kexchocklà!
Nu idag så red jag Daim ens skritttur och lite trav och Johanna red Geisha, jihu :D


tiziana hoppning 12/8

fy vad Tiziana va grym idag! kanske tack vare den hårda lektionen igår ? hon gick bra i verkligen alla gångarter !! vi hoppa även & jag kunde även höja "hindrena" typ mer & mer!! så himla nöjd! :D 
hihi, men nu känns de verkligen att hon har blivit bättre & säkrare ponny! jag fick tillo med ta i henne innan hindrena :D
pusss hörs!

UTGÅNG

muppar

Nu drar jag ut till hästara, hm, ska rida mars dressyr tror jag & tiziana me bomar :) kanske nått litet plutt hiner vem vet ? :)
hörs!

dressyr träning T

gammal <3
idag så åkte jag på träning i ridhuset för Elin stigell!
galet fin va tiziana när hon bara fattar att hon ska va lugn... dock tar de ett tag :) men hon va fin i skritten & allt, hel nöjd men imorron ska jag rida henne oxå i think asså hemma på banan, iaf blir de lite bommar :) blir super!!
snart kommer vi lägga in lite mer "hopp" övningar eller va man ska kallat, så :)
puss hej!

mamma & beisen i skoogen

red Mars & geisha i skogen idag, va ganska länge sen Geisha fick görat så idag va de den dagen :) men gjorde väldigt mycket att hon skulle gå stadigt men ändå vara väldigt rörlig & hon va verkligen as fin!

mars fick gå i skogen & mest gulla runt eftersom han träna igår & va så fiin så mår han bra av att bara ha kul, galoppera & trava runt lite ;)

självklart red jag barbacka nått jag föredrar!!! <3
& så går de inte att lägga upp bilder idag heller....


Wilmaaaaa

Hejsan! Ska snart dra ut till stallet och sköta om hästarna. Vet inte vart jag ska rida, trimma lite på dressyren med daim kanske. rida magnum eller någonting, nått ska han ialllafall göra. aa vi får se hur det blir de märks puss! :D

hoppträning skogslotten 10 augusti

fotades inte nått idag pga regn insalg :)
haha, mars är fan otrolig! får man han bara i rätt tempo till hindret så hoppar han! han behöver inte ens ha nån speciell "tempo" grej! han är så rolig för han vinglar kanske lite men inte alls lika mycket som förr :o han har blivit såå fin bara under denna sommar! framför allt när jag träna "sommarträningarna" för anita jonsson & även när jag var på ridläger på skogslotten för nina mäkinen!! han är otrolig den hära killen!
love u booy♥
naw, får fean tårar i ögonen, love him! (a)

Skutteträning

Hejsan! :) 
Har hopptränat för Anita Jonsson idag på Daim. Provade uta
n sporrar idag faktiskt, bara för att pröva liksom. Blev en ganska lång uppvärming. Men Daim var otroligt mjuk och trevlig att rida.

Sen i hoppningen var han grym ;) Mycket kombinationer idag, och det är asbra för det behöver vi träna på. Det blir oftast så att vi kommer in i en bra fart. Sen typ blir han "lojj"/"flack" om ni förstår vad jag menar ? alltså han skiter it och blir bara lat i mitten av kombinationen så då hoppar han ifrån för tidigt. Men bättre det än att han kommer för nära liksom..

Men today var allt annorlunda. Han kom in i bra fart och kom ut i samma fart. Han var otrolig att rida idag. Värsta grymma hästen liksom :D
Funkar inte att ladda upp bilder :( men iaf // wilma

dagens träning på skogslotten

dages grupp att träna me ! :) wihhuuu! :D

:love: hoppträning :love:

idag är de dags för att tagga träning för anita johansson! :) tar ju Mars som vanligt, ni som undrar varför jag inte hoppar den "vita" alltså Tiziana är för att hon verkligen inte är säker i hoppningen, innan hon blev skadad så börja hon tro på "oss" & så men hon får inte börja stanna som förr därför så tar vi de jätte lugnt me hennes "hoppning"
tyvärr så känns de som om hon har en enorm kapasitet, men hon kan ju inte visa den så mycket :)
haha, nu vet ni de oxå! :D men iaf sen på torsdag tror jag de blir dressyr lektion på tiziana ! :)
pushej!

vaken

ussch va jobbigt att gå upp tidigt, men får ju lixom börja träna för skolan lite & på söndag tror jag att vi måste gå upp jätte tidigt :( men nån måste ju göra de me  ;)
men har iaf byt hagr på Mars & tizi nu för dem står på smal bete och vilar magarna på natten & sen står på stoor bete på dagarna!
pushej

:love: bebis :love:


Beeeeeest

Först red jag Daim, haha han är nästan alltid först eller hur ? :D Anyway så skrittade jag ut med Oscar på Magnumbebis  typ en tur i skogen. Lite skritt, trav och galopp. Jobbad lite formen, böjde ställde, forma osv. ;) Sen red vi på en grusväg en bit. Och sen var vi hooome :thumbup: 

Nästa häst var Tiziana :D Skrittade som sagt ut med Emily som red på Mars. Sen brakade det till som faan i himlen, haha höll på att kissa på mig. Haha, så vi red hem då.. men det blev en liten skritt tur.. men det var inte mitt fel, lite sådär obra :thumbdown: 

MEN JAG ÄR PIGG O GLAD SOM EN KEXCHOKLAD ENDÅ :D Puss :love:

- Snart är vintern här igen, wohooo. eller... ? :o

föörlåt

okej, tjaa
wilma gillar verkligen inte att jag är så dålig på att upt
men iaf idag red jag Geisha på banan & på söndag i boxholm så är de gamla fält programet i dressyren, de är ju bara att kolla upp de har jag mårkt ;) men träna på de massa, hon va jätte fiin !
men mars fick skrittas tills de börja åska xd wilma är så rädd (a)
pusshej!
de går inte att lägga in bild heller, shiiit kul ;)

Nu drar jag mig utåt

Ska ut till hästarna snart! Alla ska ridas! Var ute imorse vid 8 och bytte hage på Tizi och Mars ;) 


Sanna mina ord det här är mitt liv

Red somsagt 2 grubbs ikväll. Först red jag magnum på fotbollsplan. Han var totalt galen, haha sjukt lycklig ponnie! Men as grym heeeest! :D Sen var det Daim. Red dressyr på banan. Hiho, han var duktig iaf! Nöjd med båda ;)

2 sköna grabbar

Nu beger jag mig ut till 2 grabbar som väntar på mig.. alltså 2 ponnysar haha :D 
Hörs senare, kram

:love: Finaste ponniee :love:

 

JAG MÅSTE HA VÄRLDENS FINASTE PONNIEE!
helt sjukt vad fin hon har blivit nu, men somsagt jag ska ta det lugnt med henne. 
vi ska åka och mäta henne så fort som möjligt så att man kan komma ut på någon liten tävling :D
men hon ska ju endast hållas på 50-60 språng just nu. men senare vet man ju aldrig!
iaf världens finaste ponny, love you tiziana :love:

Fin ponnie, eller ? :D


Bebiiiis :D :love:

Haha fail att inte r:et kom med i slutet, kärlek till hästen :love:

Hanna Åman

Sjukt bra blogg, värd att klicka in på här!


Do you like me

Har ridit två hästar nu på förmiddagen! Först red jag Daim på hacket. Första gången faktiskt men han skötte sig finfint. Körde inte så långrt pass, kanske tar ett till pass på honom ikväll eller någonting. får se ;) 

sen red jag tiziana. red henne på fotbollsplanen. hon var jättejättefin hela tiden. lugn och sansad! hon stressade upp sig några få gånger, men sålänge jag håller mig lugn så är hon skapligt lugn iallafall. hihi, nu har hon gått lite hårt dom tre sista dagarna så imorgon ska hon skrittas barbacka! :D

Bästa ponniesarna

Först ut var tiziana. Red dressyr på banan med två bommar på en volt. Hon var lugn och fin i början. Sen blev hon helt galen och super het. Men fick kontroll på det sen tillslut och hon bjuder på. Körde igenom dressyrprogrammet med henne, inte för att jag ska tävla det med henne men bara för att checka av lite delar med Tiziana oxå. supernöjd med passet iallafall :D 

Sen var det plutten daim. red ut ensam på grusvägen. han var finfin och skötte sig bra hela vägen tills när vi skulle vända hemåt. han bara drog iväg typ 300 meter. sihuuuuuu vad kul det var tyckte daim, haha men fin var han iallfall! bästa pluttichen ;)

mina pluttar,

gammalt men lika snygg nu!
fan va gryma ponnysarna är!! :) haha!
juste, mars har haft vila en vecka så red han igår & nu flyter de på som vanligt! :) idag red jag dressyr han va riktigt fin, känner att jag måste rida mer & mer dressyr nu på han, för dessto finare blir han nästa gång! :) men sen så red jag en galopp tur me Sara! :) jätte nice, Geisha va faktiskt as fiin! :)
pusshej

Vackra väder osv

Hej på er!

Åhh, galet fint väder ?! Eller inte ja.. Ska iallafall gå ut och ta in 3 hästar så dom får torka upp lite. Jag måste verkligen rida, men det gör jag förmodligen ikväll eftersom vi ska bort vid 3. Men det löser sig! Puss sålänge :*

Älskar bildeeeeeen!

Bebiiis


Tiziana riden och klar

Har ridit Tiziana nu.. red markarbete på banan. Hon var ganska het i början men sen lugnade hon ner sig. Körde massor med olika övningar och tillslut fick jag henne väldigt fin. Är nöjd över ridpasset och snart kommer det bilder! :D

Hissa och dissa

HISSAR :thumbup:
Jag vill hissa dessa assnygga gpa kavajer, vet att dom är gamla men gash så snygga!
Har fastnat helt och hållet för dom!! (dock inget jag ska köpa) ;)
DISSAR :thumbdown:
Alla dö äckliga flugor, bromsar, blinningar, getingar och allt annat äckligt! 
Herregud, ingen kärlek till dom nejnej! :(

Henrik Lannér

jippppi!!
jag har vunnit en träning för henrik Lannér ! hahah, omg är så jävla glad, ska försöka sova nu, kommer inte gå! :)♥
pusss!!

Usualy

Skrittade ut på tiziana i skogen. traskade runt lite så att hon fick klättra osv. Hon var galet lugn idag, haha hon har nog aldrig varit så lugn. Väääldigt bra iaf :D Sen red jag Geisha.. jobbade henne lite i formen osv och hon var finfin! Typ allt jag har ridit idag.... Daim har ju sin miiiiiiini vila, hihi! Nu ska jag sova, pussisar :love:

You are the best in my life

JAG HAR VÄRLDENS FINASTE PONNY! (i hoppning iaf) :D


För underbar

Hejsan! Har nyss vart ute med den awesome gulliga kaninen, haha :D Ingen aning om hur det ser ut på hästfronten idag. Daim ska iallafall få sin lilla minivila på 2 dagar. Känns som om det var flera veckor sen han vilade. Obra. Men nu förtjänar han den lite iaf. Tiziana ska skrittas. Aaa, det är typ vad jag har att göra. Huhu, woop woop ;)

The week

Hej på er!!! 
Har inte kunnat blogga, men här kommer daimis dagar..
Tisdag: Red i "ekhagen" med 4 andra. Hoppade lite stockar osv. Daim var helt galen men asfin :D
Onsdag: Terräng träning i boxholm. Han var okej, men lite motig och lite halvt seg.
Men han hoppade fiiiinfint, bästa grabben ever :love:
Tordag (TODAY): Red hem från bondesätter, Daim var piggelin. Haha, duktiga ponnii ;)
Blev en halvsöt gullig bbild på Magnum och Oscar :)

tell the world

Red Daim igår med några andra gullisar, & Beccis red Magnum! Magnum blev ft mallig.. hihi :D 
Men alla skötte sig fintfint, så nu ska jag dra och fortsätta jobba, puss hej ;)

finaste tiziana

hihi, drog hem från ridlägret på kvällen nu eftersom de bara är dagläger de vill säga att vi får göra va vi vill på kvällen ;)
men red Tiziana på fältet hemma galopp jobb, hon va kanon fin, Claire fota massa, men bilder kommer senare :D
bilder från i lördags! :)
snyggaste hästen ever!! :)

Nicolina

Har ridit Nicolina today. Ikväll ska jag rida min busponny Daim! Världens bästa häst, fast även asknäpp :D
Aja, typ allt jag har och säga ;) Snart ska jag väl ta hand om barnen lite, kraaaaam :love:

RSS 2.0