Daim kan va ful och fin (bilderna nedan)

Halloj! 

Idag red jag Tiziana, Oscar Magnum och Claire Mars. Vi red en rätt så lång tur på en grusväg i trav och galopp. Det gick jättebra för allihopa. Sen red jag Daim. Han var jättefin idag, varmt som attan var det. Men det gick jättebra och det känna super tilll tävlingen imorgon! Hörs sen!





Vill ha tryggt


Tiziana, min kärlek!

Godmorgon! Idag så ska jag rida allihopa hästarna tillsammans med Claire. Daim ska trimmas och göras fin till imorgon, ska rida ordentligt dressyr på honom så att jag känner att allt sitter tills imorgon. Dem andra vet jag inte helt, men det får vi se helt enkelt! 




Dagens ridpass


Hejsi! 

Först red jag Tiziana idag. Tog ett ordentligt dressyrpass, det behövs verkligen. Men idag gick det superbra, vilket är skönt eftersom vi har backat jättemycket på sistånde, men nu är vi tillbaka igen. I galoppen är hon dock väldigt stark och jag får inte alltid stopp på henne. Men i slutet tränade jag mycket lydnad och då funkade det galant. Bästa passet på länge faktiskt!

Sen red jag ut på Daim och Magnum hängde med i grimskaft. Båda två var små jobbiga grappar idag, dom tävlade mot varandra ALL THE TIME. Fick liksom inte stopp på någon av dom, haha. Men duktigt var dom iallafall, pigga som attan och överlyckliga. 

Nu ska jag fixa iordning mig och sen åka iväg på tivoli med Ida. Tryck HÄR för att komma till hennes blogg!



Så söta! Han hade bara pessoa typ andra gången Oscar red Daim, för första gången då han red på vanligt tredelat så stack Daim hela tiden med Oscar och han fick verkligen inte stopp på honom. Så då passade vi på att pröva pessoa och det gick MYCKET bättre, sen efter ett tag vart han lydig så Oscar kunde rida på vanligt tredelat igen!



Daim skogslotten!

LC: Jättefin, pigg och framåt! Jag var tvungen att hålla emot honom lite intill räckena eftersom dem var små och låga hihi och då vill han bara slänga sig över dem typ. Men det gick suveränt och nolla!

LB: Jättefin är med. Jag klantade till mig lite, hiho. Han ville gå av stort på 4an men jag höll emot lite och då petade vi. Liten miss bara men sånt som händer liksom. Resten gick as bra, kombinationen hoppade han super!

Så himlans nöjd över min bebis. Jag känner mig ju stor på honom nu, iallafall överdelen liksom. Så ja, jag förstår nog varför man bara får tävla B-ponny tills man är 13. Bästabästa Daim!

Bilder och filmer kommer!




Shalalalallaaaaaaaaaaaaaa

Hejsan! Nu har jag ridit Daimis, han var jättegladis. Red i skogenis och det blåste MASSOR så jag trodde jag skulle dö faktiskt. Men jag överlevde juu :''') Nu är allt fixat inför imorgon och Daim verkar rätt så taggelitaggad! 

HEJDÅÅÅÅ!






Lets do it again

Hejsan! Sorry för jag inte har bloggat men jag sov hos Ebba inatt. Alltså hade jag en hästfri dag, lite skönt det också ibland. I onsdags spöregnade det men jag red ut på Tiziana och därefter Daim. 

Imorgon är det hopptävling på skogslottten, en lc och en lbi avd b. Bara för att hålla igång hoppningen lite och visa upp att han är till salu. Ja, men nu ska jag dra till babe Daim och fixa honom fin!


Det finns ju faktiskt ingen bättre <3


3 bilder

fälttävlan mantorp mars !!

4a bilder

HEJ!
här har vi 4a av bilderna från fälttävlan mantorp!! kommer mera när Claire kommer hit!:)
pusssis

kärlek är för dom, dom som har tur

HEJ!
det har hänt nått så jag inte kan lägga upp några bilder.. riktigt irriterande.. men iaf idag satte jag på sadeln och gav mig ut på en tur tillsammans med oscar&mange! skulle ha varit en trav runda men blev ist en trav/galopp tur bara för det skulle va kul, men han fick jobba hårt för att han va tvungen att hålla ihop galoppen!
hhih nöjd med passet pussssis

I wanna take it over

Hejsan!!

Idag är jag superglad, helt allmänt faktiskt. Gick jättebra med båda hästarna idag. Alltså Daim och Tiziana. Jag red båda två på fotbollsplanen, ett dressyrpass. Daim var duktigt, tjura ihop några få gånger och han bara backar på typ 20 meter, haha sen går han fram. Men i helhet så var han grym!

Tiziana, hon var jättefin idag. Hela tiden faktiskt, jättelydig och trevlig i formen. DUKTIGA TIZI! ♥




Tiziana har förvandlats...


TILL EN KANIN! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=

Haha, hej på er! Idag red jag ut på båda, exakt samma runda. Men inte samma tempo hihi. Daim var skitfin, sprang på fort som attan och var riktigt pigg och glad. Njuter av varje minut jag får rida på honom! 

Sen Tiziana dårå, som för nuvarande är en kanin. Hon studdsar något enormt, helt tokig blir hon. Och så kickar hon massamassamassa också. Jag vet att hon inte har ont ifall ni tänker så, hon är bara vääldigt pigg och har massa överenergie som jag försöker göra av med hiho. Men i slutet var hon faktiskt sjukt fin, jättebra gick det då!


ÄLSKADE MAGNUM!



resultat fälttävlan mars mantorp

HEJ!
kryper i kroppen fortfarande från igår, jag mår så himla bra!!
dressyr starten var vid halv 11 red fram vid hel tror jag, blev en lite kortare uppvärmning men som inte förstörde nått ändå! dressyren i sig kändes bra men domaren ville ha han mycke stadigare, äh det får vi jobba på mer!
hoppningen en halvtimme efter kände jag mig riktigt nöjd med 1 språng på varje hinder han tröck ifrån på ett sånt bra sätt! inne på banan flöt allt verkligen på omg grym ponnie :')
sen på fälten som jag hade start vid 14.08 gick bra på framridningen kände att han va lite tröttare självklart men han stanna på 3 och man får max ha 4a stopp!
ändå sjukt nöjd! första start läskigt att springa ifrån alla (publik,hästkompisar) hihi, men han gjorde en fantastisk runda, vattnet var lite smått onödigt stanna, gick sid led & sen ett steg bak sen igenom vattnet äh jag dog inte med det stoppet! det som jag tycker är svårt är att trycka av i uppförbacke men det är bara att träna på!! :)
Claire har skickat bilder precis & nu skickar jag runt lite bilder med till folk som jag har fotat kan visa er dem sen med! men i nästa inlägg ketegori "tävlingsbilder"
PUSS-emily&mars

Örnörn

hej förlåt för världens sämsta uppdatering! Jag har varit på konfaläger men igår red jag båda två! 

Daim hoppade jag med och han var klockren och hoppade suuuuuuper! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=<img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=

Tiziana red jag ut på och hon var crazy. Hoppade, skuttade, stegrade lite och ja.. var allmänt galen. Får ju ingen kontroll på henne när hon är sådär. Jag sitter ju typ bara där och följer med för så fort jag tar lite i handen så slänger hon ju sig. Men aja, får se hur hon är resten av veckan.

Idag får båda mina hestar vila, det är dem värda. Kramisar!<img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=




vädret suger

Hellllu! Vilket härligt väder ? Not. Jag red lille Daimis idag i skogen och han var jätteglad och både vi var dö blöta. Haha men en mysig liten tur. Emily red Tizianus hihi snelt av henne :) Ha det bra så hörs vi! /wilmaa bild i repris ;)

Hajhajhaj

Hejhejhej! Idag har jag som vanligt typ ridit Daim och Tiziana. Först red jag ut på Daim och han var otroligt sprallig och glad. Han var lite flammsig och sen kom det ett hinder som var lite högre och GASH vad han hoppar fint. Han tar i från tårna och hoppar så fint. Red barbacka också hihi, men så sjukt duktigt är han!  <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=

Sen red jag dressyr på Tiziana. Och nu ska jag sluta ha så höga krav på henne och ta det lite lugnare, har för stora och höga krav på henne ibland men det är bara bra när man kommer på sig själv osv. Men hon var rätt så fin, vart lite sur i galoppen och kickade massa och skuttade. Men i slutet var hon en fin prinsessa <3





dressyrträning

hejsan! var ju på dressyrträning i tisdags med mars ! han var verkligen jätte fin :') ovanligt chockad ! bara kul att det går framåt inför tävlingen i helgen (fälttävlan i mantorp) hihi!! men träna på att rida egenom programet o lite så :) pusshej

18/4

Tjabba! Idag red jag bara Tiziana och så hade jag med Magnum på släp efter i grimskaft. Det uppskattades INTE av Tizi, hon sprang och försökte bita honom i manen haha, tönt Tizi. Men det gick iallafall bra hela vägen, red barbacka och Tiziana var pigg som attan och var överallt. Men hon var fin! <3




17/4

Idag red jag båda mina ponnys, alltså Tiziana och Daim. <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=

Först red jag på Daim. Hoppade han i hagen typ, en oxer och två stockar. Han hoppade som en guuud, nejdå men han var hur fin som helst. Spänstig som tusan och går in för det sjukt mycket. Tog ett lite högre skutt också i slutet och det gick som en dans. Underbar ponny! <3

Sen red jag dressyr på Tiziana. Hon var också fin idag, lyssnade jättebra och bjöd till ordentligt. Inte varken studdsig eller het idag. Vilket jag tycker är väldigt bra och skönt. Körde mycket basic övningar idag och det var hon duktigt på !<img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=


Söt hund jag har <3



Wake me up

Hejsan! Idag har jag ridit ut på Daimis, han fick sig en busig tur i skogen. Pigg som attan var han och stark som en oxe. Hehe, men han var glad och då är jag också det oavsett <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=

Jag har iallafall nyss varit ute och sprungit 4 kilometer, najs! Älskar att ut och springa och försvinna in i sin egna lilla värld. Och så ger det ju bra kondition också, hihi. Jaja, hejs! 


Min stjärna!


dagens passs

sticker ut och tar en skrittrunda på mars nu pussss

mars kan meeed!

hihi har fälttränat mars nu så jag känner mig säker för next helg!! hihi, skönt att det gick så bra, plus att jag vet nu hur jag ska göra om han står emot, snabbt på rumpan sen är det ingen deal lixom!:)
hihi, kuuuung!!
se & njut!

Magnum kan också!


Tävlings resultat

Halloj! Idag gick det bra, inte ASbra, utan helt okej. Nöjd! På framridningen var han jättefin, spännde upp sig osv. Sen när vi kommer in i ridhuset så segar han ihop nått enormt. Men han var fin endå, lyckades komma 3a alltså 1 utanför placering, fick 180 poäng. Men han var finfin, ett avbrott dock! Den 1 maj är nästa dressyrtävling, så det är bara att ladda om och sattsa hårt på den. BÄSTA DAIMEN <3


BILDER OCH FILMER KOMMER :*


Mot nfk

Godmorgon! Snart ska jag gå till stallet och fixa Daimisen, vid elva åker vi ifrån stallet mot nfk för dressyrtävling. Uppdaterar er senare med resultatet! 





LB tänk

HEJSAN!
sitter just nu och tittar på mina underbara runder i LB som jag och mars har genomfört på två tävlingar innan ! just nu är det väldigt mycke inplanerat! men det ska bara blii kul, ta det lugnt och ha kul med Marsii!!:)
känner att jag vill sattsa på ung ponny sm iår så därför kör jag lite LBer nu så jag blir säker ist för half ! känner att de är bättre att känna att man är säker ist för chans säker och sen bara för att startar högre det är inte det som är poängen för mig & mars! :)
men LB runderna är jätte fina som vi alltså har gjort innan så tar efter nu känner jag ifrån dem och jag ska ha samma flyt så är det just chilling!:)
här är mina 2 runder i LB, den första på skogslotten har jag typ kollat på tusenhundra gånger bara för att ;)

ponnyridning

HEJ!
har haft ponnyridning idag för min lillbästis! hiih nora som brukar rida magnum! mars red Claire barbacka :)
hehe, men tänkte att ni kunde få se några fina bilder från ponnyridningen mamman fottade (sanna) idag !
hihi här är en film vet inte om man kan se den om man inte är vän med mig men lägg till mej bara!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=3344277979432&notif_t=video_tag
här går lille Arvid & nora in med magnum! man måste ha två grimmskaft så det inte blir bråk!! ;)
stor tjejen rider snyggmagnum!!
PUSSSSS

From my door

Hejsan! Red Tiziana idag till sjön och tillbaka. Hon var riktigt fin idag, rätt så lugn och sansad. Skönt att hon börjar komma tillbaka igen och leverera fint, eftersom hon har varit lite jobbig och backat några steg dom senate dagarna. Men idag var hon duktigt, finfint! 

Sen red jag dressyr på Daim, trimma lite inför tävlingen imorgon! Han var fin idag faktiskt. Dock lite tokig i framridningen men sen ordnade allt sig. Red igenom programmet i slutet. BÄSTABÄSTA Claire har filmat och fottat så det kommer att komma upp! Kramisar!



Provsmak!



Världens underbaraste och bästaste och finaste och jordens bästa ponny, jag älskar dig mest ♥♥♥♥♥


tja

HEJSAN! Nejdå, men idag så har det regnat hela j*vla dagen. Jag red ut en sväng med min broder på daim och magnum. Just nu ser jag på film som jag har gjort nästan hela dagen. Puss //wilma


Fin kattis

häst&vagn

HEJSAN
nu ska oscar och jag ut och köra häst & vagn med Magnum! :)
PUSSHEJ

Kaos



hej! blev lite kaosridning idag på tiziana tyvärr, hon var lite dum och tjurig. men jaja jag lever iaf. nu ska jag på bio med mina brudar, puss!


mars dressyr

HEJSAN!
dressyr tränade mars idag på gärdet! åh jag är så himla förvånad! han var riktigt fin och jag försökte verkligen träna min sitts vilket som blev bättre&bättre!! :) till nästa helg kommer den vara bra! hihi ;) men filma massa småklipp men orkar inte lägga ihop dem så det blev att jag la upp dem en & en på youtube, här har ni två!
btw känns inte att han stöter så mycke alls, men det är väldigt ojämt underlag och blir han starkare så blir de chill!! :) PUSSSS

Shalalalala



Hejsan! Idag så har jag ridit båda mina ponnys. Red dressyr på båda två. Orkar inte skriva så mycket så tar det lite kortfattat. Båda var fina tycker jag. Tiziana blir lite jobbig när hon blir så sjukt stark och het. Men idag så tyckte jag inte att det var någon större fara. Daim blir också lite stark ibland men inte alls på samma sätt! 

Fina ponnys <3




åh sötisar


mars hoppar

hihi, titta plutten! en bild från igår som togs av tränaren själv! vi kunde tyvärr inte fota något eftersom det regna hela tiden & kände att det inte var värt att chansa på att kameran skulle pajja!

regn och skitväder!

HEJHO!
mars & Daim siog inne inatt så när jag och Claire vakna stack vi dit & red ut en skrittrunda och lämna sedan dem i hagen. Sen bytta vi täcke på T och gick till stallet och mocka och gjorde allt klart för inatt!
får se om alla står inne inatt eftersom vädret inte verkar ge sig.. tråkigt nu när man har lov men mars behövde bara ta en skritt tur eftersom han gick hårt igår! :)
PUSSS

Fältträning i Mantorp Mars

HEJ!
kom hem från träningen för ett tag sen! mars var jätte duktig lite spänd men det var lugnt! han blev lite tittig och inte lyssna på mina ben hela tiden men kom runt p70 banan så nu ska det inte vara några som helst problem!
planeringen tills tävlingen är att rida lite galoppintervaller plus mycke dressyr!! sen ska jag även hoppa en runda hemma på fält med mycke granris! :)
ha de gött pusshej!
gammal! :)
¨

Fältträning i Mantorp Daim

Tja! Har kommit hem ifrån fältträningen nu. Gick riktigt bra idag faktiskt, man märker bara hur kul han tycker att det är. Han blir överlycklig så fort han inser att vi ska terrängträna, åh älskade ponnyn! Han var hur fin som helst, klockren på exakt ALLA hinder. Hoppade allt som ingenting och bara flög över allt. På galoppsträckorna bara ökade han och var hur glad och positiv som helst. Kan sitta hur länge som helst och bara säga hur fin han var och hur bra allt kände. Bästabästa älsklingen! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=

Regnade typ hela tiden, skit väder verkligen. Blev typ inga bra bilder eller filmer pga vädret dårå.


Denna bilden asså, så jäkla fina och söta båda två. LOVE <3

kärleks story

hihi, man ser verkligen utvecklingen! i början var han ju en liten pluttis!! :) nu har han börjat få upp musklerna & åh han är ju kung♥ bästa ponnin!

Ojsikojsi



Hejsan! Sorry för dålig uppdatering MEN jag har inte haft tid. Igår red jag Tiziana på fotbollsplanen och det gick väl lite sissådär, jäääädrans pigg ponny som studdsar upp och ner, höger vänster osv. Men tillslut så var hon någelunda kontrollerbar. Idag ska jag på fältträning med min älskade ponnie Daim. Åh, vad kul det ska bli! Bara för skojs skull ska vi träna. Bästabästa Daim <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=



programridning med daim

Hej på er! Idag har jag varit på dressyrprogramridning för Marie. Hade med mig mn lilla söta sockerbit daim och han skötte sig jättebra. Fick otroligt mycket bra tips och även mycket beröm. Ponnyn blir bara finare o finare för varje dag, lovely! Film kommer senare! Sen när jag kom hem så red jag Tiziana. Hon var vääääldiigt het och stark idag. Väldigt studdsig osv. Rätt så allmänt jobbig. Hoppade av en gång och gick med henne för att hon studdsade hela tiden ner i dikena och ville inte skritta framåt. Sen i slutet var hon den där prinsessan som jag alltid vill att hon ska vara. Verkligen världens finaste <3 ///// wilma

dressyrlektion 7/4

HEJSAN!
har varit iväg på dressyr träning nu på morgonen för Marie på skogslotten! Mars var riktigt fin, nu ska vi jobba hårdare med vänster sidan så han blir lika fin som i höger! jag kan även säga att nu när jag kollar på filmen efter så sitter jag bajs konstigt med höften & typ hänger.. så måste kolla upp det var det är & så! :) även kom systrarna tallberg & träffa oss mysigt! får se om jag får tag på nån av bilderna som de tog efter! :)
PUSSSS

kalas klister

ååh fiiiin <3
HEJ!
har ridigt idag min älskade prins! nu hade jag inte ridigt på två dagar! usch dock red ju wilma mars i onsdags eftersom jag hade dans då & igår var de lite partyyy! men wilma rider han någ sjukt bra hon var iaf nöjd & skicka ett sms dirr efter & skrev att han va jätte fin!! riktigt kul!!!
men idag så blev det en egenomridning i skritten hehe :) fin men usch vilket väder!!!
PUSSS

Stallfritt

Stallfri dag idag, jag har varit och shoppat och även varit på ett litet kalas typ. Rätt mysigt faktiskt. Nu har jag äntligen lov, hur skönt som helst. Ha det bäst puss och kram! 






Ridit

Hejsan! 

Har ridit 3 ponnys idag, duktigt!! 

Först red jag på Daim, han var riktigt fin idag. Red först på fotbollsplan och därefter trog vi utåt till skogen och busade och hoppade lite över stockar och sånt. Han var överlycklig <3

Sen red jag Mars dressyr på fotbollsplan. Han var också jättefin! Var riktigt roligt att rida honom för han är ju annorlunda emot Daim och Tiziana. Tog mig även igenom LB:1 programmet och han finfin! 

Tillsist red jag min prinsessa Tiziana. Red ut på henne ganska långt. I galopp och mycket travjobb. Imorgon får alla vila för då ska jag på stan lite och sen även på något kalas eller nått sånt! 


FIN MARS, dock lite överböjd på denna bild, annars jättefin<3


Rääääääst

Sitter i skolan och har rast, sluta om 45 minuter. Ska hem och rida tre hästar idag, kulkul <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style= Men vi hörs senare så uppdaterar jag om båda ridpassen. Pösspöss!





hejsan jag är lite bad

HEJ!!
tänkte upt er lite så ni vet hur det ligger till för mig & mars! :)
iaf var ju på dressyr träning för ca 3 veckor sen det gick riktigt bra i traven vad jag kommer ihåg men det gick inte alls bra i slutet i galoppen... för hade ju tagit sprutan innan så då när jag skulle ta tag i framförallt ytter så tog det stopp, men var ändå nöjd även fast jag gick tjutande därifrån för min arm !! HEHEHE!....
Sen på hoppträningen i torsdags gick det bra mycket kort & svängit, han tyckte det var väldigt jobbigt & tror han reagerar lite nu när det har blivit varmt & att han står ute på nätterna!! men skit fin på hinder!!
i övrigt flyter de på bra, han har gått en aning lugnare än vanligt stått nån dag mer i veckan & ridigts mera barbacka! så nu är det tajm för dressyren igen! skulle på träningen idag men är ju typ halv sjuk idag igen så det blev inge :(
men idag hoppa vi i hagen över stockar. om ni är vän med mammis på FB så ligger en kortis film på det :)
PUSSSS

3 APRIL TIEP

Haha, hej på er! Har ingen fantasi gällande rubrikerna, så det får bli datum ett litet tag. 

Var iallafall på dressyrlektion med Tiziana. Hon var faktiskt jättefin, lyssnade bra osv. Lugn i galoppen, väääldigt lugn. Lite stressig emellan galoppen ner till traven. Men endå väldigt skapligt bra. Hon eller rättare sagt VI har hjort jättestora framsteg tillsammans nu. Och jag tror vi kommer fortsätta med det! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=





2 april

Halloj! 

Idag har jag ridit mina två älsklingar Daim och Tiziana. 

Red dressyr på Tiziana idag, hon var skitfin verkligen. Lite stel i vänster varvet i början men i slutet var hon mjuk och fin. Väldigt lugn i galoppen idag också, inget studdsig eller het eller något liknande. Finfin!

Sen red jag Daim barbacka. HAN visade verkligen HUR busig han kan vara, suck daim... Han började med att inleda ridpasset med att tvärnita och backa jättelångt, sen fick jag fram honom och då skulle han antingen stå stilla ELLER galoppera. INGET annat.. Hahaha, kan inte sluta skratta i såna lägen. För när han försöker bli sur och försöker bestäma så kan jag inte ta han seriöst längre, men töt är han iallafall min tötis. Nej men i slutet gick det riktigt bra, en mjuk och lugn ponny som lyssnade! 


Foto: Jennifer Sehlin 
Världens bästa ponny <3


aprilapriiiiil

Sorrysorry för uppdateringen. Har varit på kalas och sånt idag! Men imorse red Claire Tiziana och jag red Daim. Fina söta ponnysar som skötte sig jättebra idag. Dom blev avmaskade idag också och pappa skodde även Daimis. Denna vecka ska jag bara rida som vanligt, rätt så mycket dressyr på båda! SEYA!


BUSAR <3



RSS 2.0