Tävling i valla

 
Hej allihopa! Sämsta uppdateringen här men lite bilder har jag lagt upp iallafall. Tävlade i söndags i valla på Sniffan och båda klasserna gick sjuuuukt bra, eller känslan var helt otrolig som jag hade både på framridningen och banan. Dock höll inte domaren helt med så fick bara 63,5% i första klassen och kom 1 utanför placering med 0,2% från vinst och i andra klassen som gick mycket bättre fick jag endast 60% i och vet inte vad jag kom där men är så nöjd ändå. Kändes förjäkligt när jag hade hoppats på bättre poäng men känslan går före det så bara att gå vidare! Världens bästa Tiffany!



 

 

Älskade Sniffan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tävling i rappestad

Sniffan: Hon är ju typ precis igång så planen var att lägga henne i en lite lägre form. Hon var jättespänd första klassen men fick endå 62%, i andra klassen var hon inte alls lika spänd men de va en annan domare som dömde mycket hårdare så fick bara 59% men många fina sjuor iallafall! Är nöjd eftersom hon precis är igång och kan inte kräva så mycket mera! Älskade ponny!
 
Tiziana: Världens bästa Tiziana!! Jättejättejätte fin hela programmet men det gick i racer fart haha. Inga dumheter i galoppen så det var ett fint flyt hela programmet. Hade fått mycket högre procent om hon var lite lugnare, men 60% ÄR SÅ BRA FÖR ATT VARA TIZIANA. Från 46% till 60% på någon vecka. Bara 2% från placering också. Kunde inte vart nöjdare med henne, vad vi har kämpat och kämpat och äntligen kom belöningen med vårt första godkända resultat (över 60%) Bästa häst, nu ska hon få några mysveckor och 10000 pussar!!
 
 
Älskade ponnysar❤❤❤
 

min nya häst

 
Hej! I lördags em kom en ny storhäst till mig. Den är ca 1.58 och är mest inrk på dressyren. Ikväll ska vi på träning med så får vi se hur det går. Ha det fint puss
/Emily

RSS 2.0