Snaffy

Claire red Tiziana idag!

Jag red Sniffan, skulle rida dressyr men kände att hon var pigg och galen så vi tog en uterittbmed mycket galopp, hon var sååååå glad hihi och skitduktig!!!!

Sen red jag på gräsplanen och hon var lugn och gick superduper!!❤ //wilmaa

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2715827/images/2012/pic_50688a03e087c34f794e0e8c.jpg" class="image">


vackra sess

 
I LC var hon nonchalant. Hon peta 6an med bak inget att giöra åt. I LB gick vi ut nästan först i klassen, upp i ledning tills dom 2 sista startande kommer placerade in framföör mig haha. Men verkligen jätte stolt att de gick såhär bra! var 30 starter & hon var jätte fiiin! Var nära att ramla av in i mål haha eller på gränsen, tänkte hoppa av lite stort & hon tog ett extra språng innan.. tusan att inget blev filmat idag :/ första inomhus tävlingen & den gick ju perfa! HÖRS!

Fin ponny i dagens LB


Julia och Daim tävling!!

Hejsan! Var och kollade på Julia som tävlade Daim idag i en clear round och en lc! 

I första klassen var dem nolla och gjorde en SJUKT fin ritt!

I andra klassen slog Julia och Daim till med en grym onhoppningsrunda så dom blev placerade 3a. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GRYMMA, finner inga ord. Dom är så duktiga och Daim trivs så bra med Julia. Världens bäsat favvosar som är hur bra som helst, ni ägeeeeeeer <3<3<3<3<3

Red Tiziana nyss förresten, var blött men hon var glaaaaaaad!



Start ordning för imr!

LC FÖRST & LB SEN!!


28/9

Hej läsare som knappt har någonting att läsa!

Red Sniffan på morgonen och det gick rätt så bra. Red barbacka på hacket hihi och hon var väldigt taggad uteritten. Sen när det inte dög för lilla damen så skulle hon vända och gå hem och då vända jag tillbaka och då ni så blir hon ett sto och ska stegra för att få sin vilja igenom, haha asså töntehästen. Men hon var fin i övrigt!

Fina Tiziana <3

 

Wihu


HEJ HOPP! 

Red ut på Sniffan idag och hon var överlycklig och liiiiite galen. Bockade några gånger heheheh men hon var såååå himla fin verkligen och inte så mycket uppåt alls. Bra med fart och en FIN pånni <3

Sen red jag Tiziana på gräsplan massa dressyr, hon var superfin verkligen. 

Åååå vad jag älskar mina ponnysar <3


Får träffa stärnorna Julia och Daim på lördag, taggaaaaa <3

 

Sess & jag i tidningen


med detta säger jag godnatt


Pollestolle

HEJ PÅ ER! 


Efter att ha ridit två hästar i spöregn så är man rätt så blöt och ARG på sverige eller rättare sagt sveriges väder.. Travade Sniffan massa i formen på grusvägen, gick skitbra och hon var hur jäkla underbar som helst, älskling. Sen red jag Tiziana barbacka på hacket. Hon var lite yr och så igår och inte riktigt 100 fräsch efter vaccinationen men idag var hon hur fräsch som helst, skönt det. Hon bara hatar vädret haha.. prinsessan <3



sess på dressyren

 
Hejsan!
Dressyrtränade igår på sess. Gick kanoners & hon var jätte fin! hon har blivit lite stark stundvis men annars en pärla! I helgen startar vi LC & LB. LC startar vi som nr 4a. & i LB lär vi starta först! 
HÖRS!

Say goodbye

Red en lugn skritt runda på Tiziana idag eftersom hon har vaccinerats idag, det gick bra men hon var lite stel i halsen så jag lät henne gå på långa tyglar i skogen.

Sen lektion på Sniffan, gick okej, varken jättebra eller dåligt. Typ mellan bra och okej. Vi kan bättre och det ska vi visa nu också. Snifffyyyyyyyy<3

Sjukt vad fin du är, sjukt vad bra du är, sjukt vad lycklig jag har fått varit med dig <3


Saknarsaknarsaknar

Någon som jag saknar otroligt mycket är min DAIM. Han är den sista jag tänker på innan jag somnar och den första jag tänker på när jag vaknar. Vissa tänker "gå vidare förfan" och det får dem gärna tycka också, men jag kommer aldirg att gå vidare. Jag kommer aldrig släppa honom, det har jag lovat Daim. Jag ska älska honom mer och mer för varje dag, och det gör jag, och samtidigt som det, så saknar jag honom mer och mer för varje dag. 

Saknar "Wilma på Daim varsegod och rid" Och sen "en dubbelnolla och upp i ledning" Vilken känsla asså! Den känslan kommer jag aldrig att uppleva igen, finns bara en Daim i ens liv. Världens finaste Daim <3



Det är otroligt att jag har en sån lycka att han är hos världens bästa Julia, ni äger <3<3<3
Se bara hur grymma dem är, världens grymmaste ponny och absolut världens grymmaste ryttare!!!





You were all


Tiziana

Red på fotbollsplanen idag ett rent dressyrpass. Idag var hon en bitch Tiziana haha, men hon har verkligen sina dagar och idag var hon hur sur som helst verkligen. Och dem dagarna som jag också är bitch och hur sur som helst så kan jag inte rida henne.. haha. Men idag var jag glad så det funkade bra att rida henne. Gick faktiskt otroligt bra, är supernöjd över dagens pass. Mycket lydnad osv och det blir bara bättre och bättre för varje gång!

Sniffan

Efter gårddagens pass som gick åt skogen egentligen även fast jag skrev att det gick bra här.. HAHAH.. Men idag gick det otrolig braaaaaa, hon var skit fin och höll sig lugn på backen hela tiden. Körde mycket galoppfattningar och dom satt som en smäck. Imorgon blir det dressyrträning så vi trimmade lite inför den idag!


Världens finaste DAIM <3
 

Like another friend

Red först Tiziana, red ut en bra sväng med mycket lösgörande och hon var skitfin. Galopperade och då vart hon lite crazy men hon var endå så himla fin. Bästa Tiziana. 

Sen red jag Tiffany och det gick bra förutom att hon var busig, HAHA... Men jaja, i slutet var hon jättefin och då kändes hon precis som vanligt. Sniffyyyyyyy <3


Världens finaste Daimis med broder påå <3

Fina stjärnan


Resultat

Hejhej!
Dagens 2 ritter gick bra. Dock ingen nolla men ingen katastrof rivning så de är lugnt. I LCn blev de bara oturen den bara åkte ner lite poff. I LBn i första kombinationen så blev vi inte riktigt samspelta med avståndet & hindrena innan hade vi gått av stort på, men jätte nöjd & vi hade den snabbaste grund tiden av alla 4 felare så slutade på en 4 plats i våran första LB debut!!
Nöjd ryttare & ponny.
Ikväll blev de en helkväll i stallet då jag fixade hela henne, benen var fullt av sand & svansen tvättades, skritta av en barbacka tur hemma & natta henne!
Lovely ponnie


Love me more

Emily skriver mera om tävlingen snart! 


- Red Sniffan och Emily red Tiziana, skrittade ut barbacka med mycket lösgörning och lite sånt. Sniffan börjar komma tillbaka till sitt gamla jag igen, skönt att slippa alla stegringar haha... Men hon var FIN!! 




Dax för attt tävla

Banan känns bra as bra underlag! Dock inte så bra på framridningen! Men hörs senare börjar om ca en timme LCn;)


Nu drar vi mot Åby


Tävling imorgon

Hejhej!
Laddar för en regnig tävlings dag imorgon! Hörs
/emily


Daimis <3



Denna rundan är så klockren, dock är det inte direkt jättehögt men den rundan var super, han svänger på en 5 öring och pinglar på så himla bra. Det bästa rundan var ju att vi vann också, det var våran 4e vinst i RAD!


I find you

Har ridit båda hästarna nu, i SPÖREGN... Först skrittade jag Sniffan i 60 minuter och vi var sjukt blöta när vi kom hem. Fin var hon iallafall, bästa pånin <3 Sen red jag ut på Tiziana i bra tempo, mycket trav och hon var sååå duktig även fast hon verkligen hatar regn, lilla prinsessan! 



Herregud vad jag saknar denna ponnyn, du har det sjukt bra nu Daimis <3

 
 

träning 20/9

bild från uppvärmningen i söndags
 
HEJ!
hoppträna sess idag med! Hon var super fin hoppa som en gud, & nu vet jag exakt hur jag ska rida på lördag för att få så bra förutsättningar tills på lördag! Ska komma film senare hoppas jag! HÖRS!

Från idag, älsklingen<3


Hoppträning med Sniffan



Sniffan var G-R-Y-M idag på träningen. Hur duktig och åååååå hur jäkla fin som helst. Hoppade trippelbarr, grindar, murmatta och allt möjligt och det gick hur bra som helst. Så himla nöjd över henne, hon tvekar inte en enda sekund om hon ska hoppa eller inte, tar tag i hindrerna och gör det perfekt. Runda fina språng och ett sjuklt bra flyt. Denna ponny asså, den äger verkligen. VÄRLDENS BÄSTA GRÄNS TIFFANY <3




Hoppträning!!!!


Just like a dream

Tizianas pass idag:

Framskrittning 15 minuter. 
5 minuter skritt i form.
10 minuters travjobb. 
15 minuters galoppjobb. 
10 minuters travövningar. 
10 minuters av jogging.
10 minuters skrittning. 

Hon skötte sig skitbra idag, bästa passet på länge. UNDERBARA ponny <3
Sniffan vilade idag, hoppträning imorgon med henne!



Tack Julia!!!!!!!!!!!!!!

TACK Julia för att Daim är hos dig, TACK Julia för att du rider Daim som en stjärna, du är G-R-Y-M!

DU och DAIM kommer gå hela vägen utan tvekan, ni är bäst mina favvosar ♥♥♥♥♥♥♥♥


Inte så mycket att säga

Hejsan! Har inte jättemycket att säga, skrittade ut på båda hästarna i 30 minuter, red även igenom dom båda ordentligt och dom var jättefina. Imorgon får nog Sniffyyyyy vila och Tiziana får gå dressyr. Hörs!




SÅ fin älskling <3




pepptalk & allt

 
HEJSAN!
igår red jag ut på sessan. blåste halv storm men vad gör de när man har en klok ponny? Iallfall trava "av" lite ifrån dagendärpås tur! Hon var fin & mjuk. Idag vilar hon eftersom de måste hinnas med en vila innan tävlingen på lördag!
Jag är jätte laddad men har inga större förväntningar! vi ska gå ut där & känna oss redo för att ha kul på en tävlings nivå! Vi startar iaf 3 bakifrån på LC & det är 24 starter! & i LB startar jag typ 5 bakifrån md 12 starter ungefär!
HÖRS!

Lisa hoppar Mars!


Lisa hoppar Mars!


17/9

Tiffany:

Joggade henne idag och körde mycket skänkelvikning och ryggning i slutet, gick perfa. Fick igenom henne i båda varven i galoppen också, bra känsla idag och ett bra flyt!

Tiziana: 

Joggade på banan och hon var SÅ FIN, jättenöjd över henne. Blev nöjd efter redan 20 minuter så då red jag ut en lite skogsrunda som blev SKIT LÅNG pga jag fick rida hela vägen tillbaka igen när jag hade 20 meter kvar till stallet för ett jäkla träd hade ramlat över vägen. AJJA, hon var superfin!








SÅ FIN <3


Tiffany


Sniffan idag var galen. När jag skulle tränsa så stack hon ett antal gånger.. Började rida på fotbollsplan men det funka inte, hon stegra hela tiden. Gick på banan och hon var bättre då. I slutet var hon GRYM, känns dock som vi har kommit in i en liten svacka, men med denna fina ponny tar vi oss ur den snabbt!






träningen idag

 
 
Gick så himla bra idag när jag tränade tills tävlingen på lördag då jag ska debutera LB. Hon var jätte fin idag iaf!
HÖRS!

Tiziana hoppning

Tjenaaa! Hoppade Tiziana idag och hon var grym idag. Hoppade på hacket som alltid nu förtiden, det funkar hon bäst på. Tiziana hatar oxrar och jag brukar få försöka 10 gånger innan vi kommer över dem. Så därför hade vi en oxer idag, det gick så himla bra. Inte ett enda stopp på ett enda hinder. Hoppade plank också och hon var GRYM!! Slutade med en bana på 70 cm ungefär, vissa hinder var lite högre. Kommer film sen också. GRYMMA ÄLSKLINGS TIZIANA❤❤❤❤

Red Sniffan också, skriver om det passet ikväll!! //wilma


Tävlar


Tävlingen är på DENNA blogg! http://vmryttare.blogg.se/ http://vmryttare.blogg.se/
 
 
 
 
 
 
 
 

Hos korkskallen

Hejhej! Nu är jag hos Fridooo. Bästa Emma red Tiziana idag och hon är proffs. Jag red Sniffan och det fick bra. Imorgon ska Tizi hoppas och Sniffan ridas igenom 110% i dressyren, ska få henne SJUKT mjuk! //wilma


Love my life!

 
bild från i tisdags!
hejsan!
tänkte skriva lite om hur det går för mig & sessan! Honblev klippt i söndags & i tisdags red vi dressyr lektion vilket var ett kämpigt pass för oss båda. USch då visste man att man levde! men nu dagarna efter när man har ridigt en helt annan ponny så fin! På torsdag laddar vi föt hoppträning & på nästa lördag laddar vi för att debutera LB. GOGO!
även önskar vi skogslottarna lycka till i SM nu! wooho!
 

Emmmmmmmmma

Hejhej! Slängde upp Emma på Tiziana så guppade dom iväg. Haha, nejdå men det gick superbra och Emma är ett riktigt proffs, helt galeeeeeeeeeeeet. Nu ska vi ha myskväll, pussss


lyckligast i världen av att fått låna denna ponny, KUNG






MARS & EMILY

 

Daim❤❤❤❤❤❤❤❤

Hälsat på min älskling Daim idag och BÄSTA Julia!! Var så himla roligt och det var såååå skönt att träffa Daim igen. Kollade på deras hopplektion och Daim är KUNG, verkligen hur grym som helst och Julia rider honom otroligt braaaa! Du är bäst Julia och det vet du, kraaaaam!








Julia Seger hoppar Daim!


Julia Seger hoppar Daim!


Novell

Skrev en novell förut idag, vi ska få betyg på den. Jag skrev om Daim, tro mig det var sjukt jobbigt när jag ser på skrift hur mycket jag älskar honom och hur ont det har gjort i hjärtat. Tror den blir rätt så bra faktiskt, skrev 6 sidor så jag fick med rätt så mycket. Lite påhitt dock men jaja, rätt så verkligt endå. 

Imorgon ska båda mina ponnys vila, dom måste vila 1 dag i veckan iallafall. Ska och hälsa på Daim då. Ska kolla på när bästa Julia hopptränar honom, ska bli så sjukt roligt. Dom är otroligt duktiga! 



minns hur STOLT jag var när jag hade hoppat det här hindret, det var typ 1 meter och jag var överlycklig.. hahaha älskar dig daim, och det vet jag att alla gör <3







Världens bästaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hejhej! Har hemstudiedag idag så jag har pluggat hela förmiddagen och sen red jag vid klockan 1. 

Hoppade världens finaste Sniffan idag, och hon  var verkligen världens finaste. Film ska komma det lovar jag. Hon var så klockren rakt igenom, taxerar helt själv och när hon kommer nära så löser hon det 100% själv. Hon tar för sig och vill inget hellre än att hoppa. Stannar inte eller river, hon är verkligen skitduktig. 

Hon var jätte kontrollerbar idag, inte alls galen. Det gick så galant asså!! I slutet hoppade jag en kombination på 80-90 centimeter. Hon var så duktig idag, är rätt så chockad själv över henne. BÄSTA SNIFFAN!!

Sen red jag min älskade Tiziana, ska hoppa henne på söndag så jag har tänkt att hon fick gå lite dressyr idag. Red på fotbollsplanen och hon var pigg och glad. Hon var fin hela tiden och jag tränade mycket lydnad. Hon var jätteduktig, och så är hon JÄTTETJOCK hahaha, asså ni anar inte. Men hon är duttid endå!








Sniffo o tizoo

Hej hopp!!

Tiziana: 

Red ut henne med hacket i skogen och hoppade massa stockar och pinnar som var uppställda som hinder. Hon var sjukt fin och jätteduktig. Jätteglad men lydig på samma gång, älskar den känslan när jag verkligen har kontroll på henne!! Minns första dressyrträningen på henne när jag inte fick stopp, tog minst 5 varv innan jag fick ner henne i trav. Min fina lilla Tiziana, hon blir bara finare och finare för varje dag som går <3


Sniffannnnnnnnnn:

Red på banan över bommar och hon var lugn och duktig. Satte upp cavaletti och tog dom i trav och galopp, verkligen jättefin. Var väldigt ihop och spänstig hela tiden och hade bra tryck i galoppen. Sen ställde jag upp så det blev en rak bom och ca 70 centimeter kanske, inte alls högt men bara för att få hoppa ett litet skutt i slutet. Då vart hon mera taggad haha.. Men jobbade på en volt då i 5 minuter och då lugnade hon sig och då kom jag på räcket och hon hoppade jättefint. Körde det 5-6 gånger och hon var såååå fin. Efter det red jag massor dressyr och trimma lite la program, gick bra men jag får inte till skänkelvikningarna till 100% så jag måste trimma mera på den biten. Har glömt att skriva att jag red hela detta pass i ÖS regn, fyfan vad blöta vi blev.. HAHa men det var det värt!










yohanna&Linnea















Mina fina

Skrittade ut en bit på båda två barbacka idag, dom var så duttiga. Dock så var jag SJUKT nära att ramla av Sniffan idag för hon blev rädd på ett fält och taktade och stegrade sjukt mycket och hoppa kråka. MEN jag satt kvar, haha! //wilma


Mina fina

Skrittade ut en bit på båda två barbacka idag, dom var så duttiga. Dock så var jag SJUKT nära att ramla av Sniffan idag för hon blev rädd på ett fält och taktade och stegrade sjukt mycket och hoppa kråka. MEN jag satt kvar, haha! //wilma


Världens finaste Tiziana <3




TACK VÄRLDENS BÄSTA FOTOGRAF CLAIRE!!!!



Världens finaste Tiffany <3



TACK VÄRLDENS BÄSTA FOTOGRAF CLAIRE!!!!



I love it




Hejsan! Har varit hemma ett bra tag och jag är nöjd över dagens ritter. ´TACK pappa för att du ställde upp och körde mig idag på tävling trots att du jobba hela natten. Jag är SJUKT stolt över Tiziana, hon betedde sig så himlans bra, älskar denna gullis!!!!!! Sniffan var SJÄLVKLART jätteduktig också!! 

Massa fina bilder kommer och det lovar jag, sen så kommer film också, men tidigast imorgon! 
Uppdaterat menyn också, ny design ska komma!



Lb:1 tiziana bebis

Hon var så lugn och fin på framridningen, fick dock inte stopp på henne i galoppen.. Det var det enda ;)

Inne på banan så gör hon en fin entre och ramlar in över staketet, haha vad jag älskar denna ponny, knasis. Men hon var iallafall väldigt duktig, lite springig dock men rätt stadigt i formen. Red ihop 54,483%. Det är bra för att vara ute på sin första lokala, dom skrev att hon var utvecklingsbar och det vet jag så det är bara att jobba vidare. Jag har ett mål och det målet ska jag uppnått innan något annat händer!

En väldigt bra och lyckad dag! :D ❤❤

-Film kommer


Lb:1 sniffan

Gick väldigt bra. Var absolut våran allrabästa lb:1 tillsammans. Dock snåla poäng, men domarsport som domarsport, fick iallafall 63,?? och det var iallafall bättre än förra gången. Kom 1 utanför placering, haha men någon måste ju göra det ibland. Men jag är nöjd med Sniffan idag, vår 3e tävling tillsammans och jag VET att våra poäng kommer stiga mera och mera.

NU om 30 minuter ska Tiziana tas ut, heja Tiziana. Nu har vi skojjj ❤


Lc:2

Sniffan var inte lika spänd idag. Fick en 8a i förlängda traven och plockade ihop 65% och det blev en placerad andraplats. Älskar verkligen denna ponny!!❤


Uppläggning, tävling


Gräns Tiffany!

Men Sniffan så har jag bara som mål att hon inte ska vara spänd. Båda vi var sjukt nervösa sist och det resulterade att det inte gick alls bra. Var verkligen missnöjd över förra tävlingen, tro det eller ej. Den där placeringen hade jag bara "tur" som jag fick, vi var inte direkt verkligen värda den. Men en placering är ju alltid en placering så jag fick endå en liten kick på den. MEN iallafall så ska vi vara lugna idag och på framridningen blir det mycket lydnad och uppridningar och lite galopp men inte allt för mycket. Inte stressa någonting utan bara ta det lugnt hela tiden. Som mål har vi att få skapliga poäng som jag kan bli nöjd med. Får helt enkelt rida med mycket mera känsla idag!

Tiziana! 

Här kommer min lilla älsklingsplutta som jag inte har ett enda mål med. Bara att verkligen ha kul, eller framförallt så ska hon tycka det är kul. Ett stort + om hon inte skuttar och hoppar kråka i galoppen, då är jag nöjd. Jag tror att hon kommer sköta sig bra, men procenten räknas inte för mig, bara känslan på baby'n!

HÅLL TUMMARNA NU FÖR OSS!









Mot rappesta

Åker nu mot rappesta med världens finaste ponnysar bak i transporten, hoppas att det blir en bra dag! Hörs!//wilma


Jaja



Får bli en bild på min bästavän Frida och mig, hihi

Hejsan svejsan! 

Har ridit båda ponnysarna ett trimmpass inför tävlingen imorgon. Gick väldigt bra på båda två faktiskt. Imorgon startar jag klockan 09.12 med Sniffan i Lc:2 och sen typ vid 11.?? med Sniffan LB:1 och till sist 13.?? med Tiziana i en Lb:1. Kommer att uppdatera er med resultat direkt efter varje start. 

Har iallafall badat båda hästarna, och knoppat och packat allting.

Klockan 9 imorgon så kommer ett inlägg hur jag lägger upp inför klsserna. Höres!




Tizianaaa

Red endast Tiziana idag och det gick superbra. Lite mjukgörande på banan barbacka.

Justjaaa, jag red Magnumen också och bästavän red Sessan! //wilma


Hola

Hejhej!

Började med Sniffan idag, MYCKET bättre än igår. Körde ett dressyrpass och red igenom dem 2 programmen. Somsagt så gick det väldigt bra!

Med Tiziana så busade jag på vägarna på hacket. Hon var busig och oj vad det gick fort. Men duttig var hon!❤❤

Världens finaste DAIM <3


LAG SM 2012






tror detta var de flesta som jag tänker lägga upp. annars kommer det upp mera eftersom!





träningen 5/9

 
 
HEJ!
idag gick det verkligen super! så himla nöjd & hon var även väldigt mjuk & fin på framridningen! skönt.
Vi hörs imorgon hejs! (film från idag)
 
 

Shalala

Red Sniffan idag, när jag väl fick igenom henne ordentligt så var hon skitfin. Hon fick ryck typ 3 gånger eftersom hon är sjukt rädd för några koner som ligger längst staketet. Iallafall så var hon finfin, starttider inför helgen har kommit upp. Ni får dom ikväll! //wilma


05/09-12

 
HEJSAN!
måndags red jag dressyr med bommar. Gick bra behöver dock lite mera tryck bakifrån! men igår red jag en timmas lång skrtttur. skönt! ikväll sticker jag & sessan på en anita lektion! KUL!
hörs efter, ska försöka få film med mig hem hörs puss!
 
 

Fast i dressssyris

TAGGGAAAAA


This is the part of me

Får panik på äckel blogg.se appen, usch.. 

Red iallafall båda tjejorna idag, först Sniffan. Red ut och trodde hon skulle vara totalt galen och det skulle vara noll kontroll och vi skulle vara både här och där, MEN det var helt tvärtom. Eller hon var väldigt pigg men jag försöker lära mig att kontrollera det, mycket lydnad och samlade gångarter. Gick skitbra!!

Sen red jag dressyr på Tiziana, hon var fin. Hoppas att hon inte blir allt för spänd på tävlingen på söndag, om hon är avslappnad och går som hemma så ska vi nog plocka ihop några poäng!

Pappi har rakat Sniffan idag också, hon vart superfin, bilder kommer!



Hon är riktigt fin denna ponny <3





@bussen

Hejsan! Sitter på bussen hem nu, ska rida båda ponnysarna idag. Hörs!!//wilma


1 timmes

1 timmes skrittning på Sniffan idag, både hon och jag behövde det efter tävlingen igår. Bara mysa och inte tänka så mycket! Det gick super.

Sen 20 minuter jogging i korrekt form på Tiziana, gick väldigt bra faktiskt. Fina Tiziana, min egna ponny ❤

//wilma


om Geisha

hejsan!
fick en fråga om hur det är med min förra snygga ponny Geisha. Jag kan säga först att jag saknar henne massa! 
Hon har det jätte bra. Hon bor perfekt, fått en ny kompis & massa så! hon har de jättebra & jag är inte alls orolig för henne min ponnnie!
 

Grattis bästa favvosar!


Dressyrtävling i Boxholm

Lc:1

Hon var fin på framridningen. Inne på banan var hon hur spänd som helst. Rädd för allt och jag kunde knapp inverka någonting alls.... Blev väldigt besviken efter ritten men inte på just Sniffan, vet ju att vi kan 100 gånger bättre än sådär. Fick 63,33 procent och ledde ett tag och sen åkte jag ner till en andraplats. Så efter ett tag kände jag mig lite nöjd iallafall men vi kan bättre.

Lb:1

Spänd men mycket bättre. Hade även en annan domare då så jag fick 61,72 . Inte nöjd över procenten men nöjd över Tiffany och mig. Vi kom placerad 4a och jag vart jätteglad. Nuuuu taggar vi om till nästa helg.

Förresten så var alla i laget jättebra, nästa gång tar vi dom alla!!! ❤❤


Godmorgon

Är & går terräng banan nu. Det är fortfarande gega & blött men bättre än igår! Så idag är det terräng momentet som ska genomföras!


Nu laddar vi!!

Massa musik i lurarna och bilen rullar mot boxholm. Idag är jag verkligen taggad och vi ska få dom procenten som vi är värda!!

LYCKA TILL DAIM OCH JULIA IDAG PÅ SÖDERKÖPING, det kommer att gå superbra idag. All lycka till er mina favvosar! ❤❤❤❤❤❤❤


1/9

Red min fina flicka Tiziana idag, hon var jättefin! Duktig ponny!

Sen red jag Sniffan och imorgon är det tävling, taggaaaaaaa. Hon var dock väldigt taggad och envis idag, men det släppte i slutet. Är så satans nervös inför imorgon men jag tror nog det går bra. Kram!

Har massa bilder att lägga upp sen på Sniffan!








Bästa DAAAAAAAAAIM

Hej på er! Sitter på bussen hem nu, har hälsat på favoriterna Julia och Daim. Var verkligen hur kul som helst och jag har lovat att komma snart igen. Fick rida in Daim från hagen och sen fick jag även rida honom efter Julia hade fidit klart.

GUD vad bra han har det, han var sååå fin och sååå liten. Hälsade även på fina Marsisen, söta pojken. Känns skönt att jag kan hälsa på Daim lite då och då. Julia red honom också och håll i hatten vilken fart hihi, så duktiga och perfekta tillsammans.

Åhhh, så lycklig verkligen. LYCKA TILL IMORGON JULIA OCH DAIM, ni kommer rocka. All lycka till er, ni är bääääääst. Tack Julia för att jag får hälsa på han och att jag får träffa dig, du rider honom galant, helt perfekt!













Språng efter språng

Idag blev det tyvärr 2 ner för Skogslottarna. Men dom ligger på silver plats för morgondagen. Hoppas bara att det går att genomföra terrängen imorgon bara, eftersom det är så blött. Se bilderna nedan..
Men ikväll blir det ryttarfest hörs hejdå!


Det är såhär vi jobbar

Har gått terrängen nu med Clara. Man kan ju säga att de är blött & gega överallt.. Men anyway vi ska jobba med att fylla grus framför hindrena nu tror ja. Här har ni bilder från nuu


Vi önskar dom lycka till

Dom är näst till start.
Skogslottarna har jobbat jätte bra. Laget har just nu endast ett nerslag med sig!


Resultat

Hejhej!
Det har gått jättebra för alla i laget. Dom ligger på guld plats just nu efter dressyren. Men idag är det hoppningen och vi får hoppas på det bästa. Det regnar även idag som det gjorde igår med. Det regnar hela tiden & då kan ni tänka er hur hoppbanan ser ut som är på gräs.. Vi får se & hoppas på att det går toppen!
Igår var det även invigning för laget. Laget var super fina & här får ni en bild på dom. Snart ska Elin hoppa så hörs efter det!


RSS 2.0