Halihalå

Tjenare! Idag har jag ridit Daim och Tiziana. 

Daim fick en sväng ut i skogen och även mycket dressyrjobb på grusvägarna. Satt på en väääldigt pigg ponnie idag, haha lite överenergie skulle jag tro. Men han skötte sig fint som alltid! På lördag ska vi fältträna, wiiiiie!  <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style=

Därefter red jag dressyr på Tiziana på fotbollsplanen. Utan någon hjälptygel idag också. Hon var så fantastisk, lite skuttig i galoppen men det börjar gå mycket framåt säger jag bara. Så snart är vi jättelångt fram, när man inte ens hinnner blinka. Red igenom ett dressyrprogram på henne också, vill verkligen ut och tävla dressyr på henne <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/4.gif' style= Jag kan det snart, för vi är snart där. Lite mera stadighet och bort med skutteriet så är det klart sen. Vi två har utveckalts SÅ sjukt mycket på rätt kort tid faktiskt. 

Det är nog Daim som ger mig rätt bra framgång också. När jag rider honom så vet jag exakt hur det ska kännas, sen när jag hoppar upp på Tiziana vet jag exakt vart känslan ska sitta och efter ett tag så känner jag av den på henne också. Och då vet jag att det är rätt, att vi gör rätt tillsammans. Bästa ponnysarna har jag!!






Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: